Jump to content

Καλησπέρα! Όσοι ενδιαφέρεστε για ένα γενναιόδωρο μηνιαίο συμπληρωματικό εισόδημα!

George198222

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Ο george που έγινε marlen, έκανε την εμφάνιση του σε άλλο ελληνικό φόρουμ που φέρνει κάτι από αϋπνία. Για όσους λένε οτι δεν προλαβαίνουν να το δουν εδώ.

ΑΚΥΡΟ το διαγράψαν για να μην βγάλουμε και εμείς λεφτά. :bye:

Ποιό είναι άσχετο;

Εννοώ ότι βλέπω νέα μηνύματα στο συγκεκριμένο θέμα και νομίζω ότι θα έχει γράψει η κοπέλα και τελικά είναι κάποιος άλλος και χάνω τη χαρά.

Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4

Εννοώ ότι βλέπω νέα μηνύματα στο συγκεκριμένο θέμα και νομίζω ότι θα έχει γράψει η κοπέλα και τελικά είναι κάποιος άλλος και χάνω τη χαρά.

Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4

γιατί, κοπέλα είναι;

Προτείνω στον επόμενο διαγωνισμό του Thelab να κερδίζει όποιος προλάβει να βγάλει screenshot το screenshot από το paypal :p

• 3 weeks later...

Σας χαιρετώ, ονομάζομαι Κωνσταντίνος και θα ήθελα να σας ενημερώσω για το blog το οποίο έχω στήσει που απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μάθουν μεθόδους για να βγάζουν κάποια λεφτά από το διαδίκτυο. Οι αναρτήσεις είναι γραμμένες από εμένα και περιέχουν την δική μου εμπειρία. Ο ίδιος προσωπικά δεν έχω βγάλει κάποια μεγάλα ποσά, θεωρώ όμως ότι γνωρίζω αρκετά(έχω αρκετά να μάθω ακόμα) ώστε να έχω αυτό το blog, και θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Επίσης σκοπεύω να ανανεώνω συχνά το blog με νέο περιεχόμενο. Ήδη έχω δημοσιεύσει και κάποια αποδειχτικά στοιχεία σχετικά με μεθόδους που λειτουργούν 100% Σας ευχαριστώ. :laughing:

Το blog μου: (λυπούμαστε, ο διαχειριστής παραποίησε αυτό το σύνδεσμο)

αφου εχεις λεφτα ρε μαστορα τουλαχιστον κανε ενα site της προκοπης και οχι μπλογκ. Θα σου δωσει κυρος και θα βγαλεις ακομα περισσοτερα.

αφου εχεις λεφτα ρε μαστορα τουλαχιστον κανε ενα site της προκοπης και οχι μπλογκ. Θα σου δωσει κυρος και θα βγαλεις ακομα περισσοτερα.

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Δεν κατάλαβα όμως τι ακριβώς εννοείς όταν λες "site της προκοπής" Κατά τη γνώμη σου τι θα έπρεπε να αλλάξει ώστε να γίνει καλύτερο το blog; Το μοντέλο του blog είναι το ιδανικοτέρο οταν κάποιος θέλει να αναρτά συνεχώς περιεχόμενο. Επίσης δεν έχω φτιάξει το blog για να βγάλω εγώ λεφτά, αλλά πρωτίστως για να διαδώσω αυτά που ξέρω και να βοηθήσω. Γι' αυτό και χρησιμοποιώ δωρεάν blog με πλατφόρμα blogger. :bigsmile:

ρε φιλε εχεις δει κανεναν αν βγαζει λεφτα να δινει κιολας σε αλους

κατσε φατα μονος:haha:

ρε φιλε εχεις δει κανεναν αν βγαζει λεφτα να δινει κιολας σε αλους

κατσε φατα μονος:haha:

εάν έχω δει ανθρώπους που έχουν βγάλει λεφτά να θέλουν να βοηθήσουν τους άλλους να βγάλουν και αυτοί; Μα φυσικά, εάν συχνάζεις σε φόρουμς internet marketing πιθανόν να το εξακρίβωσες και συ. Δεν πουλάω κανέναν προιόν, το μόνο που προσφέρω είναι δωρεάν πληροφορίες που ίσως να φανούν χρήσιμες σε κάποιους ίσως και όχι. Εξαρτάται από πόσους θέλουν να δοκιμάσουν και έχουν όρεξη και διάθεση να προσπαθήσουν. Είναι στη κρίση του καθενός να αποφασίσει. Γενικά επειδή ανθούν στην Ελλάδα τα MLM και άλλα συστήματα - απατωνιές αυτό φυσικά δεν σημαίνει πώς δεν βγαίνουν λεφτά με άλλους τρόπους.

"Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση"

Albert Einstein

ΦΙΛΕ ΓΑΜΑΤΟ ΤΟ ΣΑΗΤ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΣΑ ΛΕΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΡΤζΗΛΙΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΗΠΑΛ ΓΙΑΤΙ ΤΙς ΤΗ ΛΕΤΕ ΕΤΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΠΑΙΔΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΟΙ ΚΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.