Nickzzz Οκτώβριος 28, 2013 #102 Οκτώβριος 28, 2013 Ο george που έγινε marlen, έκανε την εμφάνιση του σε άλλο ελληνικό φόρουμ που φέρνει κάτι από αϋπνία. Για όσους λένε οτι δεν προλαβαίνουν να το δουν εδώ.ΑΚΥΡΟ το διαγράψαν για να μην βγάλουμε και εμείς λεφτά. :bye:
FANISTELROOY Οκτώβριος 29, 2013 #103 Οκτώβριος 29, 2013 Ποιό είναι άσχετο;Εννοώ ότι βλέπω νέα μηνύματα στο συγκεκριμένο θέμα και νομίζω ότι θα έχει γράψει η κοπέλα και τελικά είναι κάποιος άλλος και χάνω τη χαρά.Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4
JaguarOne Οκτώβριος 29, 2013 #106 Οκτώβριος 29, 2013 Εννοώ ότι βλέπω νέα μηνύματα στο συγκεκριμένο θέμα και νομίζω ότι θα έχει γράψει η κοπέλα και τελικά είναι κάποιος άλλος και χάνω τη χαρά.Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4γιατί, κοπέλα είναι;
FANISTELROOY Οκτώβριος 29, 2013 #107 Οκτώβριος 29, 2013 Όποιος είναι τέλος πάντωνSent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4
Galioni Οκτώβριος 29, 2013 #109 Οκτώβριος 29, 2013 Προτείνω στον επόμενο διαγωνισμό του Thelab να κερδίζει όποιος προλάβει να βγάλει screenshot το screenshot από το paypal
bezdim Νοέμβριος 1, 2013 #111 Νοέμβριος 1, 2013 Έτσι και ο ένας θα κάνει τη δουλειά του και ο αλλος θα βρει τα πολυπόθητα funds! :big_boss:
kotsios555 Νοέμβριος 18, 2013 #112 Νοέμβριος 18, 2013 Σας χαιρετώ, ονομάζομαι Κωνσταντίνος και θα ήθελα να σας ενημερώσω για το blog το οποίο έχω στήσει που απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μάθουν μεθόδους για να βγάζουν κάποια λεφτά από το διαδίκτυο. Οι αναρτήσεις είναι γραμμένες από εμένα και περιέχουν την δική μου εμπειρία. Ο ίδιος προσωπικά δεν έχω βγάλει κάποια μεγάλα ποσά, θεωρώ όμως ότι γνωρίζω αρκετά(έχω αρκετά να μάθω ακόμα) ώστε να έχω αυτό το blog, και θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Επίσης σκοπεύω να ανανεώνω συχνά το blog με νέο περιεχόμενο. Ήδη έχω δημοσιεύσει και κάποια αποδειχτικά στοιχεία σχετικά με μεθόδους που λειτουργούν 100% Σας ευχαριστώ. Το blog μου: (λυπούμαστε, ο διαχειριστής παραποίησε αυτό το σύνδεσμο)
KoMM Νοέμβριος 18, 2013 #113 Νοέμβριος 18, 2013 αφου εχεις λεφτα ρε μαστορα τουλαχιστον κανε ενα site της προκοπης και οχι μπλογκ. Θα σου δωσει κυρος και θα βγαλεις ακομα περισσοτερα.
kotsios555 Νοέμβριος 18, 2013 #114 Νοέμβριος 18, 2013 αφου εχεις λεφτα ρε μαστορα τουλαχιστον κανε ενα site της προκοπης και οχι μπλογκ. Θα σου δωσει κυρος και θα βγαλεις ακομα περισσοτερα.Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Δεν κατάλαβα όμως τι ακριβώς εννοείς όταν λες "site της προκοπής" Κατά τη γνώμη σου τι θα έπρεπε να αλλάξει ώστε να γίνει καλύτερο το blog; Το μοντέλο του blog είναι το ιδανικοτέρο οταν κάποιος θέλει να αναρτά συνεχώς περιεχόμενο. Επίσης δεν έχω φτιάξει το blog για να βγάλω εγώ λεφτά, αλλά πρωτίστως για να διαδώσω αυτά που ξέρω και να βοηθήσω. Γι' αυτό και χρησιμοποιώ δωρεάν blog με πλατφόρμα blogger. :bigsmile:
wrong method Νοέμβριος 18, 2013 #115 Νοέμβριος 18, 2013 Χριστίνα Γεωργίου εσύ;άστα αυτά και δείξε μας την απόδειξη από το paypal
Nickzzz Νοέμβριος 18, 2013 #116 Νοέμβριος 18, 2013 Εγώ το πρόλαβα το link πάντως, από βδομάδα θα είμαι έτσι
sakinor Νοέμβριος 18, 2013 #117 Νοέμβριος 18, 2013 ρε φιλε εχεις δει κανεναν αν βγαζει λεφτα να δινει κιολας σε αλους κατσε φατα μονος
kotsios555 Νοέμβριος 18, 2013 #119 Νοέμβριος 18, 2013 ρε φιλε εχεις δει κανεναν αν βγαζει λεφτα να δινει κιολας σε αλουςκατσε φατα μονος εάν έχω δει ανθρώπους που έχουν βγάλει λεφτά να θέλουν να βοηθήσουν τους άλλους να βγάλουν και αυτοί; Μα φυσικά, εάν συχνάζεις σε φόρουμς internet marketing πιθανόν να το εξακρίβωσες και συ. Δεν πουλάω κανέναν προιόν, το μόνο που προσφέρω είναι δωρεάν πληροφορίες που ίσως να φανούν χρήσιμες σε κάποιους ίσως και όχι. Εξαρτάται από πόσους θέλουν να δοκιμάσουν και έχουν όρεξη και διάθεση να προσπαθήσουν. Είναι στη κρίση του καθενός να αποφασίσει. Γενικά επειδή ανθούν στην Ελλάδα τα MLM και άλλα συστήματα - απατωνιές αυτό φυσικά δεν σημαίνει πώς δεν βγαίνουν λεφτά με άλλους τρόπους. "Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση" Albert Einstein
sotiris Νοέμβριος 18, 2013 #120 Νοέμβριος 18, 2013 ΦΙΛΕ ΓΑΜΑΤΟ ΤΟ ΣΑΗΤ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΣΑ ΛΕΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΡΤζΗΛΙΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΗΠΑΛ ΓΙΑΤΙ ΤΙς ΤΗ ΛΕΤΕ ΕΤΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΠΑΙΔΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΟΙ ΚΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.