koronakis Ιούνιος 26, 2013 #21 Ιούνιος 26, 2013 Έτσι είναι,συνέχεια σκάνε στα φόρουμ τέτοιες ευκαιριαρες....Και με τόση ανεργεια ,ειναι δέλεαρ πάντα για κάποιους...Η φτώχεια ειναι πάντα κακός σύμβουλος...sent from mobile
Christine28 Ιούνιος 28, 2013 #22 Ιούνιος 28, 2013 Επειδή ορισμένοι δικαιολογημένα θα είστε δύσπιστοι και επιφυλακτικοί έχω συμπεριλάβει και αποδείξης πληρωμής για το μήνα Ιούνιο για να αποδείξω ότι ισχύουν αυτά που λέω. Για όσους θέλετε ένα σίγουρο τρόπο να συμπληρώσετε το μηνιαίο σας εισόδημα κατά 400-450 ευρώ απλά παρακολουθώντας καθημερινά διαφημίσεις χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε 1 σεντ, παρακαλώ διαβάστε το άρθρο που έχω αναρτήσει στο (έχω συμπεριλάβει και αποδείξεις πληρωμής από PayPal) :ಠ_ಠ Έχω αναρτήσει και αποδείξεις πληρωμής για την εβδομάδα που πέρασε με screenshot από πληρωμή και την κατάσταση του λογαριασμού μου στο PayPal. Εγώ είμαι ήδη σε θέση να βγάζω τώρα 550 ευρώ το μήνα και εργάζομαι για να το αυξήσω. Καλή συνέχεια.
hayabusa Ιούνιος 28, 2013 #23 Ιούνιος 28, 2013 Λολ, αντε πάλι τα ίδια Sent from my Galaxy Note using Tapatalk
astrolabos Ιούνιος 28, 2013 #24 Ιούνιος 28, 2013 Επειδή ορισμένοι δικαιολογημένα θα είστε δύσπιστοι και επιφυλακτικοί έχω συμπεριλάβει και αποδείξης πληρωμής για το μήνα Ιούνιο για να αποδείξω ότι ισχύουν αυτά που λέω. Για όσους θέλετε ένα σίγουρο τρόπο να συμπληρώσετε το μηνιαίο σας εισόδημα κατά 400-450 ευρώ απλά παρακολουθώντας καθημερινά διαφημίσεις χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε 1 σεντ, παρακαλώ διαβάστε το άρθρο που έχω αναρτήσει στο (έχω συμπεριλάβει και αποδείξεις πληρωμής από PayPal) : ಠ_ಠ Έχω αναρτήσει και αποδείξεις πληρωμής για την εβδομάδα που πέρασε με screenshot από πληρωμή και την κατάσταση του λογαριασμού μου στο PayPal. Εγώ είμαι ήδη σε θέση να βγάζω τώρα 550 ευρώ το μήνα και εργάζομαι για να το αυξήσω. Καλή συνέχεια.
SpirosKGR Ιούνιος 28, 2013 #25 Ιούνιος 28, 2013 Άσε μας ΩΡΗ κοπέλα με τις χαζομάρες σου βραδιάτικα , είμαστε τίμιοι άνθρωποι και βγάζουμε με μεράκι και ιδρώτα το ψωμί μας , δε τα βρίσκουμε έτοιμα .Άιντε σε κάνα κορόιδο αυτά.
wrong method Ιούνιος 28, 2013 #26 Ιούνιος 28, 2013 μπορώ να πάρω τα λεφτά και να βλέπει διαφημίσεις η γιαγιά μου;
vic Ιούνιος 28, 2013 #27 Ιούνιος 28, 2013 Άντε ο επόμενος να προτείνει καμία πυραμίδα.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lZpp-03dCVg]Τα ζουζούνια Τα σχήματα Πυραμίδα - YouTube[/ame]
narta Ιούνιος 30, 2013 #28 Ιούνιος 30, 2013 Αν μου δώσεις προκαταβολικά 500 ευρώ θα πατήσω σε links.Το πάει να πει δεν με πιστεύεις;;;;Smoke signals™
astrolabos Ιούνιος 30, 2013 #29 Ιούνιος 30, 2013 Αν μου δώσεις προκαταβολικά 500 ευρώ θα πατήσω σε links.Το πάει να πει δεν με πιστεύεις;;;; Smoke signals™ Θα ανεβάσεις print screen του λογαριασμού σου στο paypal;
Marlen27 Ιούλιος 13, 2013 #33 Ιούλιος 13, 2013 Καλημέρα σας! Επανέρχομαι για όσους με θυμάστε με νέες αποδείξεις!! Έχω αναρτήσει στο blog μου την απόδειξη πληρωμής μέσω Paypal για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου (τριψήφιος αριθμός όπως πάντα!) για να σας αποδείξω ότι όχι μόνο ισχύουν αυτά που λέω αλλά μάλιστα ότι όσο περνάνε οι εβδομάδες τα έσοδα αυξάνονται με αύξοντα βαθμό. Δε χρειάζεται επιτέλους να στοιβαχτούμε όλη στο Δημόσιο ή να γίνουμε βουλευτές για να βγάζουμε λεφτά. Η δέσμευσή μου είναι ότι μέχρι το τέλος του έτους θα προσπαθήσω να προσεγγίσω το μισθό ενός βουλευτή και όπως παντα θα σας τα αποδείξω με στοιχεία! Ήδη βγάζω σε μηνιαία βάση περισσότερα από τα λεφτά ενός Δημοσίου υπαλλήλου μέσης βαθμίδας.Για όσους δεν έχετε ιδέα για τι πράμα μιλάω ορίστε:Aναφέρομαι για ένα σίγουρο τρόπο να συμπληρώνετε το μηνιαίο σας εισόδημα κατά 450-600 ευρώ το μήνα απλά βλέποντας διαφημίσεις τόσο απλό! Δε χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε ένα σεντ από τα δικά σας λεφτά για να κερδίσετε! Δείτε το άρθρο που έχω γράφει στο (με αποδείξεις πληρωμής πάντα!) στο :
bezdim Ιούλιος 13, 2013 #34 Ιούλιος 13, 2013 Εγώ πάντως τη γερή τη μπάζα την έκανα από εδώ και πλέον δουλέυω μόνο και μόνο για απασχόληση και για να ενισχύω τις συντάξεις των Ελληνών με την εισφορά μου στο ΙΚΑ.
wrong method Ιούλιος 13, 2013 #35 Ιούλιος 13, 2013 εγώ θέλω να στοιβαχτώ στο δημόσιο και να τρώω τα λιφτά των άλλωνε......
Typhonios Ιούλιος 13, 2013 #38 Ιούλιος 13, 2013 Καλημέρα σας! Επανέρχομαι για όσους με θυμάστε με νέες αποδείξεις!! Έχω αναρτήσει στο blog μου την απόδειξη πληρωμής μέσω Paypal για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου (τριψήφιος αριθμός όπως πάντα!) για να σας αποδείξω ότι όχι μόνο ισχύουν αυτά που λέω αλλά μάλιστα ότι όσο περνάνε οι εβδομάδες τα έσοδα αυξάνονται με αύξοντα βαθμό. Δε χρειάζεται επιτέλους να στοιβαχτούμε όλη στο Δημόσιο ή να γίνουμε βουλευτές για να βγάζουμε λεφτά. Η δέσμευσή μου είναι ότι μέχρι το τέλος του έτους θα προσπαθήσω να προσεγγίσω το μισθό ενός βουλευτή και όπως παντα θα σας τα αποδείξω με στοιχεία! Ήδη βγάζω σε μηνιαία βάση περισσότερα από τα λεφτά ενός Δημοσίου υπαλλήλου μέσης βαθμίδας.Για όσους δεν έχετε ιδέα για τι πράμα μιλάω ορίστε:Aναφέρομαι για ένα σίγουρο τρόπο να συμπληρώνετε το μηνιαίο σας εισόδημα κατά 450-600 ευρώ το μήνα απλά βλέποντας διαφημίσεις τόσο απλό! Δε χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε ένα σεντ από τα δικά σας λεφτά για να κερδίσετε! Δείτε το άρθρο που έχω γράφει στο (με αποδείξεις πληρωμής πάντα!) στο :Τον μισθό ενός βουλευτή...ρε είναι σοβαρά πράγματα αυτά??
hayabusa Ιούλιος 13, 2013 #39 Ιούλιος 13, 2013 Τον μισθό ενός βουλευτή...ρε είναι σοβαρά πράγματα αυτά?? δεν ξερει τι μισθούς παίρνουν τα λαμόγια, γι'αυτό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.