George198222 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2013 Για όσους θέλετε ένα σίγουρο τρόπο να συμπληρώσετε το μηνιαίο σας εισόδημα κατά 400-450 ευρώ απλά παρακολουθώντας καθημερινά διαφημίσεις χωρίς να χρειαζεται να ξοδέψετε ούτε 1 σεντ, παρακαλώ διαβάστε το άρθρο που έχω αναρτήσει στο (έχω συμπεριλάβει και αποδείξεις πληρωμής από PayPal) :ಠ_ಠ Έχω αναρτήσει και απόδειξη πληρωμής την εβδομάδα που πέρασε με screenshot από πληρωμή και την κατάσταση του λογαριασμού μου στο PayPal για όσους δύσπιστους θέλουν να διαπιστώσουν ότι είναι πραγματικά αυτά που λέω!Εγώ είμαι ήδη σε θέση να βγάζω τώρα 550 ευρώ το μήνα και εργάζομαι για να το αυξήσω.Καλή συνέχεια.
astrolabos Ιούνιος 26, 2013 #2 Ιούνιος 26, 2013 To μήνυμα είχε σβηστεί κανονικά και το επανέφερα. Ο λόγος είναι ότι τώρα τελευταία έχουν πληθύνει τα κρούσματα του στιλ "βγάλτε-λεφτά-ονλαην". Τέτοια μηνύματα θα σφάζονται στο γόνατο και οι χρήστες θα μπανάρονται.Δεν είμαστε βλάκες, όχι δεν θα κάνουμε κλικ εκεί που θέλετε, πηγαίνετε αλλού. Τέλος
Spirosssss Ιούνιος 26, 2013 #3 Ιούνιος 26, 2013 Δηλαδή τι ρόλο βαράνε όλα αυτά; Οπως με τις πυραμίδες στα 90s??Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Aias Ιούνιος 26, 2013 #4 Ιούνιος 26, 2013 φανταζομαι οτι αν καποιος σου πει πατα εδω για να δεις πως βγαζεις λεφτα ,εστω και απο περιεργεια πατας, απο το να σου πει ,πατα εδω για να εχω ενα hit παραπανω να οικονομισω εγω.
koronakis Ιούνιος 26, 2013 #5 Ιούνιος 26, 2013 Δηλαδή τι ρόλο βαράνε όλα αυτά; Οπως με τις πυραμίδες στα 90s??Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2Ακριβώς...μονο που δεν ανήκουν στα 90s...δε σταμάτησαν ποτέ...Απλά κάτι λίγοι μπήκαν φυλάκα,αλλά μάλλον δε μαθαίνουν αυτοί που δε μπήκαν ακόμη...sent from mobile
billpeppas Ιούνιος 26, 2013 #6 Ιούνιος 26, 2013 Όχι ρε παιδιά, τι κάνατε τώρα γαμώτο! Πως θα βγάλω ένα εξτρά παραδάκι τώρα εγω μου λέτε ? Θέλω το link πίσω τώρα!
ΝTG Ιούνιος 26, 2013 #7 Ιούνιος 26, 2013 Με 500Ε στο paypal μου σας το εμφανιζω. Μη σας φαινονται πολλα τα 500Ε που ζηταω..σκεφτειτε ποσα θα βγαλετε εσεις!!!! (για τους παρα πολυ βραδυκαυστους...just humour!)
YDinopoulos Ιούνιος 26, 2013 #9 Ιούνιος 26, 2013 Να το δουν οι επομενοι που θα προσπαθησουν να προωθησουν παρομοιες μλκς...
Volrath Ιούνιος 26, 2013 #10 Ιούνιος 26, 2013 Να το δουν οι επομενοι που θα προσπαθησουν να προωθησουν παρομοιες μλκς...Φοβάμαι ότι δε θα τους σταματήσει αυτό. Αυτοί βασίζονται στο ότι μέχρι να μπει το moderation και να σβηστεί το link, όλο και κάποιος άμοιρος θα την πατήσει...
YDinopoulos Ιούνιος 26, 2013 #11 Ιούνιος 26, 2013 Οι μοντς/αντμινς εδω ειναι ας φαστ ασ δε σπηντ οφ λαητ ρε.
SirDiman Ιούνιος 26, 2013 #13 Ιούνιος 26, 2013 ρε παιδια γιατι τον θάβετε? :X: Εγω μολις εχτες εβγαλα 1m ετσι για πλακα...
gns Ιούνιος 26, 2013 #14 Ιούνιος 26, 2013 Ξανά άκουσα γι'αυτους δεν μπήκα στο πειρασμό να το δοκιμάσω..Τι ακριβός παίζει μ'αυτους απατεώνες?
grathk Ιούνιος 26, 2013 #15 Ιούνιος 26, 2013 Σε βάζουν να κάνεις κλικ σε διαφημίσεις. Επίσης σου λένε θα πάρεις προμήθεια, αν φέρεις και άλλους. Φυσικά δεν παίρνεις τίποτα εσύ στην τελική.
Volrath Ιούνιος 26, 2013 #16 Ιούνιος 26, 2013 Ενίοτε σου "προσφέρουν" και κάνα ebook/κάτι σε συνταρακτικά χαμηλή τιμή, ebook το οποίο θα σου δείξει πώς θα βγάλεις ακόμα περισσότερα χρήματα.
Trexx Ιούνιος 26, 2013 #17 Ιούνιος 26, 2013 Το τόπικ κλειδώνεται και ο ts μπανάρεται ή το τοπικ είναι ανοιχτό και ο ts συνεχίζεινα γράφει και να υποστηρίζει αυτό που πόσταρε. Αυτό που συμβαίνει με το τοπικ ανοιχτόκαι τον ts μπαναρισμένο, πραγματικά δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί.
YDinopoulos Ιούνιος 26, 2013 #18 Ιούνιος 26, 2013 Το τόπικ κλειδώνεται και ο ts μπανάρεται ή το τοπικ είναι ανοιχτό και ο ts συνεχίζεινα γράφει και να υποστηρίζει αυτό που πόσταρε. Αυτό που συμβαίνει με το τοπικ ανοιχτόκαι τον ts μπαναρισμένο, πραγματικά δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί.Διαβασε το ποστ εκεινο με τα κοκκινα γραμματα στην αρχη. Ειναι αρκετα self-explanatory...
NoDsl Ιούνιος 26, 2013 #20 Ιούνιος 26, 2013 Το τόπικ κλειδώνεται και ο ts μπανάρεται ή το τοπικ είναι ανοιχτό και ο ts συνεχίζεινα γράφει και να υποστηρίζει αυτό που πόσταρε. Αυτό που συμβαίνει με το τοπικ ανοιχτό και τον ts μπαναρισμένο, πραγματικά δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί. Αποσκοπεί σε αυτό που λένε: "γνώση και συμμόρφωση" Δεν χρειάζεται να ακούσουμε περισσότερα, ούτε δικαιολογίες απο τον ts αλλά θέλουμε να φαίνεται σαν thread οπότε έγινε αυτό που βλέπεις Ο τύπος το πολύ πολύ να σου τα ζάλιζε μέχρι τελικής πτώσης οτι ειναι λετζιτ και ελα να σου δειξω, και βαλε λεφτα και δεν ειναι αυτο που νομιζεις ειναι αυτο που φαινεται και αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.