swatoner Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2013 Βασικά το μήνυμα το βάζω για να πώ πόσο γαμάτη είναι η Western Digital και όχι για εξυπνάδα-καφρίλα-κομπίνα.Πριν 2 βδομάδες είχα πάρει απο αγγελία έναν WD 2TB Green στα 65€. Αν και ήταν ίσως η μοναδική φορά που δε το πολυ έξαψα απο ποιον αγοράζω αλλά σκέφτηκα να δω αν έχει εγγύηση ο δίσκος και να τσεκάρω οτι παίρνω τον ίδιο δίσκο εντός εγγύησης.Πάω σπίτι ο δίσκος νεκρός, να τραγουδάει μέσα το "άνοιξε πέτρα να διαβώ" και άλλα τέτοια.Καπάκια σελίδα WD και RMA Ticket. Μετά απο καμια βδομάδα που κατάφερα τον έστειλα με απλό ταχυδρομείο σε ωραία συσκευασία με bubble wrap αλλά και αφρώδες μαύρο υλικό που συνήθως ζητάνε με κόστος 6€ έφυγε για Γερμανία. Συνολικό κόστος 71€1 βδομάδα και κάτι μετά μου σκάει mail και τι βλέπω. OMG έμεινα βλάκας. Σύνοψη RMAΓραμμή # Αρ. Μοντέλου Ποσότητα παραλαβής Σε αναμονή για παραλαβή Ποσότητα αποστολής Αποστολή σε αναμονή2.1 WD20EARS-00MVWB0 1 0 0 04.1 WD30EZRX-00DC0B0 0 0 1 0Σύνολο: 1 0 1 0Έστειλά 2TB και μου στέλνουν 3TB. Δεν είναι πώρωση;Και τελικά βγήκα και κερδισμένος μέσα στην ατυχία μου.Western Digital απλά respect.
Trexx Ιούνιος 25, 2013 #2 Ιούνιος 25, 2013 Αυτά να τα βλέπει αυτός που πήγε να σε κοροϊδέψει... Ωραίος!
winters Ιούνιος 25, 2013 #3 Ιούνιος 25, 2013 Αυτός που σου πούλησε καμμένο δίσκο, του εύχομαι να πάρει 10 σερί DOA δίσκους.
Spirosssss Ιούνιος 26, 2013 #4 Ιούνιος 26, 2013 Αυτός που σου πούλησε καμμένο δίσκο, του εύχομαι να πάρει 10 σερί DOA δίσκους.Και να ακυρωθούν τα RMA του!! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
koronakis Ιούνιος 26, 2013 #5 Ιούνιος 26, 2013 Γιατί δεν τον βγάζεις στη φορα το μπινέ;Η από εδώ από τους αυπνους θα ειναι...sent from mobile
swatoner Ιούνιος 26, 2013 Author #6 Ιούνιος 26, 2013 Δεν έχει νόημα. Πιθανών ήταν δεύτερος λογαριασμός σε άλλο forum. Ήταν βλακεια κ αγορά του ποδαριού γιατί καιγομουν για δίσκο. Το θέμα δεν ήταν η αγορά τόσο αλλά σοβαρά καμιά σχέση rma κατευθείαν αντιπροσωπία με rma με κατάστημα. Στο κατάστημα στην καλύτερη θα μου έδιναν δίσκο ίδιο όχι μεγαλύτερο. Όσες φορές έχω κάνει rma στην wd ο ίδιος μου δίναν πάντα καλύτερο δίσκο. Απο blue μου στείλανε black. 2 Raid edition 400gb μου στείλανε 2 του ενός tb re. Ενώ στο Π είχα πάει τον re 400gb και μου έδιναν 500gb Green και με τσακωμούς 1 μήνα μου δώσανε 500gb black. Καμια σχέση το service του ενός με του άλλου. Συμπτωματικά είχα 3 από τους 5 raid edition χαλασμένους *GNex*
Vagosman Ιούνιος 27, 2013 #7 Ιούνιος 27, 2013 Η αλήθεια ειναι οτι το RMA της WD ειναι πολύ μπροστα σε σχέση με την Seagate.Επίσης τα χρόνια εγγύησης έχουν ανέβει αρκετά και το site ειναι κατατοπιστηκότατο και κινήσε μονο βάση του S/N ουτε αποδείξεις ούτε τπτ.:computer:
Zarko1 Ιούλιος 2, 2013 #8 Ιούλιος 2, 2013 Όσες φορές έχω κάνει rma στην wd ο ίδιος μου δίναν πάντα καλύτερο δίσκο. Απο blue μου στείλανε black. 2 Raid edition 400gb μου στείλανε 2 του ενός tb re. Ενώ στο Π είχα πάει τον re 400gb και μου έδιναν 500gb Green και με τσακωμούς 1 μήνα μου δώσανε 500gb black. Καμια σχέση το service του ενός με του άλλου. Συμπτωματικά είχα 3 από τους 5 raid edition χαλασμένους *GNex* Πάντως, πρέπει να είσαι κι εσύ πολύ γκαντεμόσαυρος! 26 χρόνια από τότε που αγόρασα το πρώτο μου pc (με 8088 cpu, ούτε καν 286 δηλαδή), έχουν περάσει αρκετές δεκάδες pc από τα χέρια μου και εκατοντάδες (κυριολεκτικά) σκληροί δίσκοι. Μόνο τέσσερις σκληροί δίσκοι παρουσίασαν πρόβλημα, και από αυτούς μόνο δύο τα έφτυσαν ολοκληρωτικά, οι άλλοι δύο μετά από το format βρήκαν τα bad sectors και δούλευαν μετά μια χαρά για χρόνια. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον (στατιστικό) να ανοίγαμε ένα νέο θέμα, και να γράφαμε το ποσοστό των σκληρών δίσκων που υπολογίζει ο καθένας από εμάς ότι του παρουσίασαν πρόβλημα...
swatoner Ιούλιος 2, 2013 Author #9 Ιούλιος 2, 2013 Όταν έχουν περάσει απο τα χέρια σου μερικές χιλιάδες δίσκοι πίστεψε με έχω καλύτερα στατιστικά απο εσένα () Για προσωπική χρήση έχω κάνει σύνολο στην ζωή μου 3 φορές RMA. Την μία τον πήρα το δίσκο ήδη χαλασμένο σε τιμή ευκαιρίας. Την 3ή αυτή παραπάνω και βάζω και άλλη μία γιατί δε θυμάμαι να είχα ποτέ χαλασμένο δίσκο αλλά μπορεί και να έγινε αλλά δεν θυμάμαι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.