hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2013 Καλησπέρα σε όλους Εδώ και λιγες μέρες παρατηρώ το εξής... Εάν αλλάξω το status μου στο Windows Live messenger (το δουλεύω με το γνωστό εργαλειάκι που το ξεμπλοκάρει) αλλάζει αντίστοιχα και το status στο skype και αντίστροφα. Δηλαδή αν βάλω "Away" στο MSN γινεται "Away" και το skype και πάει λέγοντας. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να καταργηθεί αυτός ο "συγχρονισμός" ; Thanks in advance ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Ιούνιος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Μηπως το πατσακι αυτο εχει αμεση σχεση με το skype ? Να συνδεετε μεσω του skype εννοω γιατι μου κανει εντυπωση πως μας δουλευει ακομα το msn . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 25, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 μπα, δεν νομίζω. τώρα πυο το ξανασκέφτομαι, πρέπει να γινόταν ακριβώς το ίδιο και πριν την "κατάργηση" του MSN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Ιούνιος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Εμενα μου κανει εντυπωση παντως πως μπορουμε και το δουλευουμε ακομα απο τη στιγμη που η MS ειχε αναφερει οτι δεν μπορει να συστηρει και το msn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 25, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Αν θυμάμαι καλά στην Κίνα (ή κάπου εκει) δουλεύει ακομη και η οριστική του κατάργηση θα γινει σε 1-2 χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Ιούνιος 25, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Τους πανε λαου λαου τους κινεζους:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 25, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Σκέψου 1 δις κόσμος να επαναστατήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιούνιος 25, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 ταυτόχρονα log in να κάνουν στο MSN πάει η MS Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 25, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 συγκεντρωθείτε λεμε ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 26, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 εμενα στο msn live messenger επειδη εχω κανει λινκ τον λογαριασμο του FB , αν γραψω κατι σε επαφη του ΦΒ απο το live messenger μου το εμφανιζει ΔΙΠΛΑ..αλλα μονο σε μενα.στον αλλον κανονικα. Καμμια ιδεα ; ναι Ζαννη , ασχετο με το θεμα σου , αλλα βρηκα φως και μπηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 29, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 καμια ιδέα, τιποτα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.