Jump to content

πρόβλημα με asus hd 6450

Marika

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε ολους

Έχω το εξής πρόβλημα με την ASUS RADEON HD 6450 LP

ενώ την εγκαταστώ κανονικά στο pc μετά από 3-5 λεπτά το pc κανει restart από μόνο του. στη 1 απ΄τις 10 περιπτώσεις σβίνει εντελώς

Έχω σιγουρευτεί ότι δεν είναι θερμοκρασία. έχω δοκιμάσει με παλιούς drivers, καινουργιους και χωρίς drivers εντελώς. το ίδιο πρόβλημα

Την κάρτα την έδωσα για τεχνικό έλεγχο οπού την δοκιμάσανε σε διαφορετικούς υπολογιστές χωρίς να δούνε πρόβλημα.

Το setup του υπολογιστή μου είναι το εξής

MB : Gigabyte 990xa-ud3 rev 3.0

CPU : AMD FX 8350 x8

RAM :8GB (2x4) cl9 G.SKILL

Τροφοδοτικό 650w (δεν θυμάμαι μάρκα μην το ανοίγω τώρα :p)

Έχω κάνει μερικά πειράμματα μήπως βρω κάποια λύση αλλά τζίφος, οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη

να σημιώσω επίσης ότι με την παλιά καρτα hd 3870 δεν είχα κάποιο πρόβλημα παρόμοιο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!

Καλώς όρισες.

Πώς είσαι σίγουρη οτί είναι η κάρτα γραφικών?

Ο επεξεργαστής τί θερμοκρασίες ανεβάζει σε idle και τί σε load (σε κάνα game πχ.)?

Κάνει restart στο desktop ή όταν τρέχεις κάποιο πρόγραμμα?

σιγουρος* :rolleyes:

Βασικά είμαι σχεδόν σίγουρος γιατί με άλλες κάρτες γραφικών που έχω δοκιμάσει δεν έχω πρόβλημα. ούτε πρόβλημα με θερμοκρασίες. τις ελέγχω συνέχεια με 2 προγράμματα.

Το cpu εχει idle 27 με game το πολυ 40

αλλά το restart το κανει ασχέτως με το αν τρέχω κάτι η όχι. χωρίς δηλαδή να τραβίξω απαραίτητα πόρους απ'το pc

Ήτε τρέξω προγράμματα games κλπ ήτε όχι το ίδιο πρόβλημα έχω

A, με μπέρδεψε το nick sorry :p

Λοιπόν πάρε εδώ το uninstaller του atiman.

Πριν το τρέξεις διάβασε τις οδηγίες που γράφει στο post του.

Όταν τελειώσει η διαδικασία μπες στο site της amd και κατέβασε τους τελευταίους οδηγούς.

Κατόπιν εγκατέστησε τους και πόσταρε τα αποτελέσματα.

Έκανα διάφορα πειράματα και με τους drivers και με άλλους υπολογιστές

δυστυχώς δεν βρήκα λύση γι'αυτό αναγκάστηκα να την αλλάξω με κάτι άλλο μέχρι να μπορέσω να υποστηρίξω οικονομικά την 7970 την μαγική. Οποτε εως τότε υπομονή με την παλεά κάρτα

πάντως σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που έδειξες. :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.