Tsitsials Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2013 Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτίσω αν κάποιος απο εσάς γνωρίζει πώς να δημιουργίσω wi - fi hotspot με accounts για τον κάθε ένα που θέλει να συνδεθεί στο wi-fi μου.Εχω το pc μου συνδεμένω με ethernet στο ρουτερ και μοιράζω wi-fi σε αρκετό κόσμο ομως το να μην δώσει o ένας στον άλλο τον κωδικό δεν μπορώ να το ελένξω αφου ο καθένας απο το pc του μπορεί εύκολα να δει τον κωδικό.Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βρώ έναν τρόπο να έχει ο καθένας έναν μοναδικό κωδικό που αν δωθεί αλλού να μήν λειτουργεί ή να το κάνω με κάποιον τρόπο έτσι ώστε ο καθένας να έχει δικό του λογαριασμό όπου θα μπορώ να ορίζω το πόση ώρα 8α είναι ενεργός ο λογαριασμός αυτός μπόρεσα βρίκα καποια προγράμματα αλλά θέλουν 2 κάρτες δικτύου κάτι που δέν έχω,ακόμη μου έχουν πεί για ένα add-on που μπένει σε φυλομετρητή αλλά δεν βρίκα κάτι τέτοιο στο google.Εχω windows 7 κ το ρουτερ ειναι το Linksys WAG200G Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Ισως με MAC Filter (αν υποστηριζεται), μπορεσεις και σταματησεις τους παραπανω. Αλλιως πρεπει να βρεις καποιο Access Point με portal και να μοιραζεις μοναδικα tickets για καθε συνδεση που θα ληγουν σε ενα χ διαστημα που θα το οριζεις εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 25, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 το χρεώνω το wi-fi 50 λεπτά το 24 ωροΚαλύτερα μην αναφέρεις κάτι τέτοιο. Η μεταπώληση είναι παράνομη εκτός και αν έχεις πάρει ειδική άδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Δέν το έχω επιχειρήσει ακομα αλλά άν δέν κάνω λάθος γίνεται με γέφυρα του router/modem σου πάνω σε router της mikrotik. Ένα παράδειγμα είναι το RΒ750. Θα σε αφήσει να σετάρεις χρήστες, ονόματα, σελίδα για το authentication ακόμα και bandwith. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούνιος 25, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 τσεκαρε το αν το υποστηριζει ο ρουτερ σου.Sputnik Hotspot System for Managed Wi-Fi Networks Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 25, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Mikrotik router και κάνεις ότι θες. Το έχω κάνει στο ξενοδοχείο μας. Μοναδικός κωδικός για τον καθένα με ότι περιορισμό θες. Πχ χρονικό περιορισμό, περιορισμό ταχύτητας ή περιορισμό όγκου δεδομένων.Απλά θέλει πολύ διάβασμα και όρεξη.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 25, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Mikrotik router και κάνεις ότι θες. Το έχω κάνει στο ξενοδοχείο μας. Μοναδικός κωδικός για τον καθένα με ότι περιορισμό θες. Πχ χρονικό περιορισμό, περιορισμό ταχύτητας ή περιορισμό όγκου δεδομένων.Απλά θέλει πολύ διάβασμα και όρεξη.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2στα mikrotik μπορείς να έχεις ένα κεντρικοποιημένο σύστημα? ή θα είναι το καθένα αυτόνομο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 25, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Τι εννοείς?Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 25, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 @FANISTELROY ΄Έχεις δουλέψει κάτι αντίστοιχο της mikrotik με μηχανάκι της TP-LINK όπως το TL-WA5210G ή κάποιο αντίστοιχο της Ubiquiti (nonostation etc.) ΑΝ ναί δουλεύει/συνεργάζεται καλά ειδικά με το πρώτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsitsials Ιούνιος 26, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Οκ σας ευχαριστώ πολύ αν και έψαχνα κατι λίγο οικονομικότερο π.χ. free προγραμματάκι που να έκανε κατι τέτοιο.Θα περάσω στην λύση της mikrotek εξάλου ήθελα και ένα καινούργιο ρουτερ γιατί αυτο το Linksys είναι της πλάκας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 26, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 mikrotik Αν σε ενδιαφερει, σημερα απογευμα θα κανω μια παραγγελια απο το παρακατω μαγαζι που εχει αρκετα πραγματα... https://www.interprojekt.com.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Ιούνιος 26, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Φίλε μου αν μπορείς να βρείς (ή έχεις ήδη) κορόιδα διατεθειμένα να δίνουν 15€ το μήνα για wifi, ενώ μπορούν να έχουν τη δική τους σύνδεση με 20€, τότε αξίζει με το παραπάνω να επενδύσεις σε ένα καλύτερο modem/router.Εξάλλου σε 1-2 μήνες το πολύ θα έχεις κάνει ήδη απόσβεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 26, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 @FANISTELROY ΄Έχεις δουλέψει κάτι αντίστοιχο της mikrotik με μηχανάκι της TP-LINK όπως το TL-WA5210G ή κάποιο αντίστοιχο της Ubiquiti (nonostation etc.) ΑΝ ναί δουλεύει/συνεργάζεται καλά ειδικά με το πρώτο ?Mε picostation2, nanostation5, nanostation 2 loco και καποια tp-link που δεν θυμαμαι μοντελο.Κατα 99,9% θα συνεργαζεται με ολα. Δεν βρισκω λογω να μην το κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 26, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Τι εννοείς?Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2μπορείς να παίξεις με radius για το authentication?ή η κάθε συσκευή έχει τα δικά της account? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 26, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Thx for letting me knowing mr Vanistelroy ~ Κυρίως δουλέυω τα 5210g σάν φτηνές λύσεις που είναι. Άν βρεθεί πελάτης που θέλει έξτρα αξιοπιστία και να ρίξει χρήμα πάμεστην κυρία ubiquiti. Θα έχω σύντομα πιστεύω ένα mikrotik για να παίξω με τα hotspot. Θα μοιράσω τις εμπειρίες μου. ΣΥΓΝΩΜΗ για τα semi offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 26, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Τελικά μίλησα με ένα φίλο που παίζει με mikrotik και έχει authentication με Radius οπότε jet:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 26, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Ναι με radius φτιάχνεις τα account. Εκτός και αν έχεις πολύ λίγα, οπότε τα κάνεις χειροκίνητα για πιο εύκολα.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.