The Spirit Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2013 Έχω την εξής κάρτα GAINWARD 9474 BLISS 9800GT CUDA 1GB TV DUAL DVI GOLDEN SAMPLE - - και θέλω να την δώσω σε ένα φίλο μου.Στο δικό μου pc παίζει κανονικά, με θερμοκρασίες 70 βαθμούς σε idle κατάσταση και σε games πάει μέχρι 80+.Μόλις την εγκαθιστώ στο pc του φίλου μου σε idle κατάσταση βγάζει 130 βαθμούς και μόλις πατάς κανά game απλά μαυρίζει η οθόνη και κλείνει. Τροφοδοτικό έχει 580watt οπότε δε πιστεύω ότι φταίει αυτό.Μετρήσεις θερμοκρασιών έγιναν με το techpowerup gpu-z. Γιατί συμβαίνει αυτό?
venom7 Ιούνιος 24, 2013 #3 Ιούνιος 24, 2013 Φίλε μου δεν τα λες και πολύ σωστά...70 βαθμούς idle και παίζει κανονικά, δεν πάνε μαζί.Η κάρτα έχει θέμα.Δοκίμασε 1)Να την ανοίξεις άμα ξέρεις τι και πως και να την καθαρίσειςκ2)Να της αλλάξεις πάστα.
tavlamari Ιούνιος 24, 2013 #4 Ιούνιος 24, 2013 Καθαρισμα-αλλαγη παστας ειναι τα πρωτα που θα πρεπει να κανεις.Επισης απο κουτι σε κουτi αναλογως το σωστο airflow παιζουν διαφορες αλλα οχι και σε τετοιο βαθμο..Αν δεν στρωσουν οι θερμοκρασιες με τα παραπανω,τοτε ισως να βαδιζει εν τοπω χλωερω.Με προλαβε ο venom
The Spirit Ιούνιος 24, 2013 Author #5 Ιούνιος 24, 2013 Ναι γνωρίζω πως να την ανοίξω, θα αλλάξω αύριο πάστα και θα σας ενημερώσω.Παίζει κανονικά δεν εννοώ ότι είναι καλή θερμοκρασία, απλά ότι παίζει σε σχέση με το άλλο pc που την δοκιμάζω και είναι τεράστια η διαφορά τους. Θα σας ενημερώσω αν με την αλλαγή πάστας θα έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα ή όχι.
The Spirit Ιούνιος 25, 2013 Author #6 Ιούνιος 25, 2013 Παιδιά άλλαξα πάστα και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια. Άρα μας αφήνει για άλλους κόσμους η κάρτα απ ότι φαίνεται Δε με νοιάζει πάντως γτ μετά την άφιξη της 770 (την περιμένω σε λίγες μέρες) θα μπει στην ντουλάπα μια για πάντα...
adikos Ιούνιος 28, 2013 #7 Ιούνιος 28, 2013 Κάνε μια δοκιμή και ξαναβάλτη στο δικό σου υπολογιστή και πες μας τι θερμοκρασίες βλέπεις.
The Spirit Ιούνιος 29, 2013 Author #8 Ιούνιος 29, 2013 Την έκανα την δοκιμή και σε idle κατάσταση πάλι έβγαζε λίγο πάνω από 70 βαθμούς.Άρα η αλλαγή πάστας δεν ήταν το πρόβλημα...
jpavly Ιούνιος 30, 2013 #9 Ιούνιος 30, 2013 Από θερμοκρασίες το PC του φίλου πως πάει; αν είναι φούρνος το PC του λογικό το βρίσκω. Επίσης δες μήπως έχει μπουκώσει το φανακι η τα έχει παίξει γενικότερα και παίζει μόνο η ψύξη του κουτιού.Posted from my mobile.
The Spirit Ιούνιος 30, 2013 Author #10 Ιούνιος 30, 2013 Από θερμοκρασίες το PC του φίλου πως πάει; αν είναι φούρνος το PC του λογικό το βρίσκω. Επίσης δες μήπως έχει μπουκώσει το φανακι η τα έχει παίξει γενικότερα και παίζει μόνο η ψύξη του κουτιού.Posted from my mobile.Το fan της gpu μια χαρά δουλεύει δεν έχει κανένα πρόβλημα.Αυτή τη στιγμή δεν είναι εύκολο να το κοιτάξω καθώς λείπει ο φίλος μου αλλά και πάλι δε πιστεύω ότι δικαιολογούνται οι 130 βαθμοί της κάρτας, είναι πολύ μεγάλο το νούμερο.
To_Ergaleio Ιούνιος 30, 2013 #11 Ιούνιος 30, 2013 ... οι 130 βαθμοί της κάρτας, είναι πολύ μεγάλο το νούμερο. Γιατί το λες αυτό, μια χαρά νούμερο είναι, άμα στήσεις καμία σούβλα γύρω της ψήνεις αρνί! Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.