DarkSaga Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2004 ποιά έιναι ρε παιδιά η έισοδος και ποία η έξοδος?η κεντρική είναι η είσοδος? έχει 10άρια λάστιχα πως θα ΄σφίξω απάνω του τα 12αρια λάστιχΑ? έχει γούστο να φάμε καμμια ήττα μετα απο 6μήνες νερό τώρα με την κάρτα.... επίσης ποια σειρά είναι η βέλτιστη? CPU->Chipset->VGA->ψυγείο? η CPU->VGA->Chipset->ψυγείο?? πόσα Watt είναι το Nforce 2 και πόσα o πυρήνας της 5800 με ρολόγια προς το 5800U;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Mαλλον η εισοδος ειναι αυτη που παει στο κεντρο....Εγω το εχω:Ψυγείο-->CPU-->Chipset-->GPU-->Αντλία-->παλι Ψυγειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Το ρακόρ στο κέντρο είναι η είσοδος. Σε αυτό το μπλοκ είχα Tygon και απλά με ένα σφικτήρα ήταν μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Η χαζομάρα είναι ότι άμα κάτσει μια φορά το λάστιχο, κάνει θέση, δηλαδή και το λάστιχο έχει πάσα πλέον, και στην επόμενη απανατοποθέτηση υπάρχει prob Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 15:54] ......λάστιχο, κάνει θέση, δηλαδή και το λάστιχο έχει πάσα πλέο,...... Say WHAT ????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Say WHAT ????? ????? ????? :OT: ντελαμαγκίορε βοτανή και τα ρέστα λέμε...@DarkSaga με τους σωλήνες δε θα έχεις πρόβλημα αφού έχουν εσωτερική Δ=10mm αν δε κάνω λάθος όπως είπε και ο DJD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:09] Say WHAT ????? ????? ????? Απο την πίεση, και λόγω του ότι είναι μαλακός ο Tygon μένει το αποτύπωμα απο τα πάσα πάνω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αχμ καπου το ξερω αυτο................ .Ακαρδε admin....................:cry: O jim εχει εν μερει δικιο οσο αφορα το αποτυπωμα στον σωληνα απο το σπείρωμα Αλλα μεχρι εκει δεν επηρεάζεται η στεγανότητα Εκτος αν το βγάλε βάλε ειναι καθημερινή συνήθεια Τωρα για μα μπεί σωστά βαλε τον σωλήνα μεχρι μεσα ωστε να ακουμπίσει στον κορμό του ρακόρ Μετα βάλε το σφιγκτηράκι σου στο τελος του σπειρωματος στο σημείο που υπάρχει μια πατουρίτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 μπορείς να βάλεις και δεματικά αν δεν εχεις σφιγκτηράκια Ενα μπροστά και ένα πρίν την πατούρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Δε νομίζω με τα δεματικά να έχει 100% σταγανότητα, εμένα οι tygon ήθελαν τρελό σφίξιμο στο vga block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 βαλε μαστιχα να καληψης τις χαραμαδες. εγω σοθηκα. εβαλα μεν προμητοτσικλα(χιχι) αλλα το ιδιο ειναι βαλε και δεν θα χασεις. δεν θα σταζη ρουπι. 2 modem εχασα χωρις αυτο το κολπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Εγω σε οτι εχει σπειρωμα βαζω 4-5 στρωσεις τεφλον για καθε ενδεχομενο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Προσωπικα θα συνιστουσα CPU-VGA-Chipset... (Αναλογα με την αντλια παντα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 23, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 hydor L-30λέτε να δημιουργήσει πρόβλημα?να της πέσουν πολλά όλα μαζί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 23, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Δεν έχει πρόβλημα η L30 με 3 block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 3, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Η L20 με 3 bloks?CPU-VGA-Chipset,μου φαινεται καλο αλλα το νερο θα κανει βολτες μεσα στο κουτι!Οποτε μαλλον το λογικοτερο θα ειναι CPU->Chipset->VGA.Συμφωνειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.