Jump to content

τροφοδοτικο και gpu

sakinor

Recommended Posts

καλισπερα ,

για το δευτερο συστηματακι εχω ενα τροφοδοτικο μ'καψες 400w χωρις καν υποδοχη για pci-e 6 pin(εχω βαλει ανταπτορα απο μολεξ) και θα αλλαχθει αμεσα. το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι καρτα γραφικων, σαν επιλογη ειναι η gt 640 . αυτη θελει και τροφοδοσια και απο το τροφοδοτικο η μονο απο την μητρικη?

τελος θα μπορω με μια gt 640 να παιζω bf4 σε χαμηλη αναλυση και medium-low?

ΒF3 σε low θα μπορείς να παίξεις. Για το 4 δεν ξέρω. Μιλαμε για single player πάντα, έτσι;

6570 πάρε που είναι είναι φτηνότερη, μονο από τη μητρική θέλει ρεύμα και θα είσαι κομπλε.

συμφωνο ρε παιδια, αλλα θελω να παω προς nvidia αυτην την φορα. εχω που εχω την 6970. μιλαμε για multi.:jump:

Ξέχνα το multi. Τροφοδοτικό δεν έχεις, λεφτά δεν δίνεις, έχεις και προτιμήσεις πανάθεμά σε... :no: :giveup:

Aπό περιέργεια, ποιό είναι το υπόλοιπο μηχάνημα;

βασικα να διευκρινισω κατι. θα αγοραστει και μια gt 640 για ενα φιλο ωστε να παιζει bf4. εγω bf4 με την 6970 θα παιζω. το δευτερο συστηματακι απευθηνεται για ελαφρια χρηση και εχει εναν 965 4 core

Μια χαρά είναι ο επεξεργαστής. Πεστου ότι αν θέλει να παίζει bf (θέλει και 4...) multi πρέπει να τα στάξει.

Ρώτα τον μήπως θέλει και 3D να το λάβουμε υπόψιν στις προτάσεις.. :jump::haha:

ΥΓ. Δεν έχει καμια σχέση η 6970 με την gt 640. Αλλά κι εσύ καλό θα είναι να μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις με την 6970.

Για να δώσει ώθηση στην αγορά hardware έρχεται -μεταξύ άλλων- το παίγνιο.

Καλύτερη είναι η 7750. Δες αυτό, είναι πολύ καλύτερο: https://www.skroutz.gr/s/2850579/Corsair-VS-Series-VS350.html?keyphrase=corsair+vs+350

Το άλλο μην το πάρεις, μπορεί να είναι χειρότερο από αυτό που έχεις. Ποιό ακριβώς είναι βασικά;

Ε αντίστοιχο με αυτό που έχεις είναι αυτό που έβαλες στο λινκ.

Φτάνουν και περισσεύουν 350 watt. Αυτό που έχεις και αυτό που λίνκαρες μη

νομίζεις ότι δίνουν πάνω από 200 στην πραγματικότητα.

Aν μπορεί να δώσει ένα 10αρικο παραπάνω, ας πάρει αυτό: http://www.skroutz.gr/s/2591542/Corsair-Builder-Series-CX430-80Plus-Bronze.html

Όχι για το παραπάνω watt, αλλά γιατί η σειρά cx είναι καλύτερη από την vs.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.