Jump to content

Αναβάθμιση υπολογιστή

JaharakaL

Recommended Posts

Καλησπέρα μετά από 3,5 χρόνια που έχω τον υπολογιστή είναι ώρα να κάνω αναβάθμιση και βρήκα να πάρω αυτά τι λέτε;

mobo - Gigabyte GA-990FXA-D3 | Skroutz.gr

ram - G.Skill RipjawsX F3-14900CL9D-4GBXM | Skroutz.gr

cpu - AMD FX-8320 | Skroutz.gr

cooler - COOLER :: Cpu Cooler Coolermaster Seidon 120M Slim for Intel and AMD Socket 775 / 1155 / 1156 / 1366 / 2011 / AM2 / AM3 / AM3+ / FM1 - Visionstudio.gr

Για CPU cooler έχω κολήσει και λέω να πάρω COOLER :: Cpu Cooler Thermaltake NiC C4 for Intel and AMD Socket 775 / 1150 / 1155 / 1156 / 1366 / 2011 / AM2 / AM2+ / AM3 / AM3+ / FM1 / FM2 - Visionstudio.gr αντί τον άλλον που έδειξα παραπάνω.

Tώρα έχεις αυτά

Mobo:Ecs P55h-cm

CPU:Inter ® Core i5 CPU 760 @2.80GHz 2.80 GHz

GPU:AMD Radeon HD 7700 Series

RAM 3GB:Adata 1GB DDR3-1333 Ram Dimm Bulk ED

σωστά?

Για ποιά χρήση προορίζεται ο υπολογιστής; Aν είναι για gaming, δεν θα δεις καμία απολύτως διαφορά με αυτά που κοιτάς. Κάρτα γραφικών θέλεις.

Τρέξε ένα malwarebytes full scan μπας και έχεις κολλήσει τίποτα και όταν μπορέσεις

κάνε μια σωστή απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των drivers.

Πόσα σκόπευες να διαθέσεις για κάρτα;

Κατά τη γνώμη μου μόνο λίγη μνήμη ακόμα χρειάζεσαι αν πρόκειται να δώσεις μέχρι 300 ευρώ πχ για κάρτα.

Αν όμως αναβαθμίσεις έτσι κι αλλιώς, καλύτερα να πας σε i5.

Ισχύει! Δες αυτά που σου είπε ο Δεινόσαυρος και θα είσαι μια χαρά. Μνήμη και κάρτα γραφικών θες! Στη χειρότερη πάρε αυτά για αρχή και βλέπεις μετά πως θα πάει. Δεν γίνεται ξαφνικά να βάρυνε το σύστημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.