Jump to content

Crimp tool

FANISTELROOY

Recommended Posts

Για προτείνετε κανένα κακό και δοκιμασμένο crimp tool για καλώδια δικτύου.

Εχω πάρει ένα από Νάξο 15€, αλλά πρέπει να ναι μούφα. Κάτι μεταλλικά πατσακια με ftp cat5 δεν τα παταγε καλά.

Σε απλά πλαστικά με utp καλώδιο δεν έχει πρόβλημα.

Θέλω να δώσω το πολύ μέχρι 20-25€, αλλά μόνο αν είναι και εξαιρετικά καλό.

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

ψάξε από ebay για Paladin tools / Platinum tools / True conect

έχω το PA-1556 από Paladin 9 χρόνια τώρα και όπως πάτσαρα το πρώτο rj45 έτσι εξακολουθεί και πατσάρει σήμερα χωρίς 2η προσπάθεια

επίσης έχω πιάσει και trueconect το οποίο είναι ίδιο ποιοτικά με τα paladin και πατσάρει εξίσου καλά - τα platinum δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά συνάδελφος ( ψείρας ) έμεινε ευχαριστημένος

να υπολογίζεις κανένα €40 και λίγο παραπάνω με μεταφορικά αλλά δεν θα ξανασχοληθείς με κάτι κινεζιές των 15-20 ευρώ

my-store - Τηλεφωνικό εργαλείο πρέσα 4P4,6P4,8P8 μεταλλική

Έχω πάρει το συγκεκριμένο και είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του. Σε κάθε περίπτωση να προτιμήσεις κάποιο που ασκεί την πίεση κάθετα και όχι υπό γωνία.

my-store - Τηλεφωνικό εργαλείο πρέσα 4P4,6P4,8P8 μεταλλική

Έχω πάρει το συγκεκριμένο και είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του. Σε κάθε περίπτωση να προτιμήσεις κάποιο που ασκεί την πίεση κάθετα και όχι υπό γωνία.

Αυτήν ακριβώς έχω

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

προς το παρον 20. Και οπως ειπα αυτη που εχω μονο τα απλα τα πλαστικα πατσαρει καλα. Αν ομως θελω να βαλω καλωδιο ftp που ειναι πιο κοντρο και θελει τα μεταλλικα, τοτε αυτη εχει προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.