FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2013 Για προτείνετε κανένα κακό και δοκιμασμένο crimp tool για καλώδια δικτύου. Εχω πάρει ένα από Νάξο 15€, αλλά πρέπει να ναι μούφα. Κάτι μεταλλικά πατσακια με ftp cat5 δεν τα παταγε καλά.Σε απλά πλαστικά με utp καλώδιο δεν έχει πρόβλημα.Θέλω να δώσω το πολύ μέχρι 20-25€, αλλά μόνο αν είναι και εξαιρετικά καλό.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 Για προτείνετε κανένα κακό Μη χαλάς λεφτά. Αυτό που έχεις σε καλύπτει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούνιος 22, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 ψάξε από ebay για Paladin tools / Platinum tools / True conectέχω το PA-1556 από Paladin 9 χρόνια τώρα και όπως πάτσαρα το πρώτο rj45 έτσι εξακολουθεί και πατσάρει σήμερα χωρίς 2η προσπάθειαεπίσης έχω πιάσει και trueconect το οποίο είναι ίδιο ποιοτικά με τα paladin και πατσάρει εξίσου καλά - τα platinum δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά συνάδελφος ( ψείρας ) έμεινε ευχαριστημένοςνα υπολογίζεις κανένα €40 και λίγο παραπάνω με μεταφορικά αλλά δεν θα ξανασχοληθείς με κάτι κινεζιές των 15-20 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 22, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 Ξεφεύγουν στην τιμή αυτά όμως. Το θέλω για καμιά 20 αρια καλώδια το χρόνο. Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 22, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 my-store - Τηλεφωνικό εργαλείο πρέσα 4P4,6P4,8P8 μεταλλικήΈχω πάρει το συγκεκριμένο και είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του. Σε κάθε περίπτωση να προτιμήσεις κάποιο που ασκεί την πίεση κάθετα και όχι υπό γωνία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 22, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 my-store - Τηλεφωνικό εργαλείο πρέσα 4P4,6P4,8P8 μεταλλικήΈχω πάρει το συγκεκριμένο και είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του. Σε κάθε περίπτωση να προτιμήσεις κάποιο που ασκεί την πίεση κάθετα και όχι υπό γωνία.Αυτήν ακριβώς έχωSent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 22, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 Για 20 πρεσαρίσματα τον χρόνο δεν αξίζει να πάρεις άλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 22, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 προς το παρον 20. Και οπως ειπα αυτη που εχω μονο τα απλα τα πλαστικα πατσαρει καλα. Αν ομως θελω να βαλω καλωδιο ftp που ειναι πιο κοντρο και θελει τα μεταλλικα, τοτε αυτη εχει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.