sstav Ιούνιος 24, 2013 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 ότι είπε ο επάνω...πήρα τηλ. και είπαν ότι έχουν ήδη 350 προπαραγγελίες ...αν παραγγείλειες τώρα παίρνεις αρ.προτεραιότητας και αν δύναται ο προμηθευτής να ικανοποιήσει τον αριθμό των παραγγελιών έχει καλώς διαφορετικά θα επιστραφούν τα χρήματα στους υπόλοιπους που δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (πχ διαθέσιμα κομμάτια 250).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkagg Ιούνιος 24, 2013 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 ότι είπε ο επάνω...πήρα τηλ. και είπαν ότι έχουν ήδη 350 προπαραγγελίες ...αν παραγγείλειες τώρα παίρνεις αρ.προτεραιότητας και αν δύναται ο προμηθευτής να ικανοποιήσει τον αριθμό των παραγγελιών έχει καλώς διαφορετικά θα επιστραφούν τα χρήματα στους υπόλοιπους που δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (πχ διαθέσιμα κομμάτια 250)....Τι να παραγγείλεις τώρα?? Τις δείχνει Μη Διαθέσιμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 24, 2013 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 μπορεις να παραγγειλεις αλλα τα κοματια δεν υπαρχουν ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Ιούνιος 24, 2013 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 Άσχημες εξελίξεις δυστηχώς.. Παραθέτω από φορουμιτη του Insomnia:Λοιπόν επειδή το θέμα το έψαξα περαιτέρω σήμερα στην Αγγλία, έχει γίνει λάθος από τις τιμές που έδωσε η Patriot σε resellers και τα πήρε όλα αλυσίδα.Παραγγελίες που δεν παραδόθηκαν ποτέ με λόγο "out of stock". Δε το λέω για να δικαιολογήσω τον top systems και οποιονδήποτε top systems, αλλά σήμερα που είχα κουβέντα γι'αυτό το θέμα, ακόμα και πωλητές από το Amazon κρεμάστηκαν από αυτό το μπέρδεμα.Ελπίζω να βοήθησα. Παραπέρα πληροφορίες δε θα δώσω. Όποιος θέλει, με πιστεύει. Όφελος δεν έχω κανένα εξάλλου, απλά το θεώρησα χρέος μου να σας ενημερώσω.Ευχαριστώ το παιδί που μας ενημέρωσε, αφού δεν είχε υποχρέωση και μας γλύτωσε κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkagg Ιούνιος 24, 2013 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 Αυτοί που χρεώθηκαν paypal τι θα κάνουν;Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikgr Ιούνιος 24, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 προφανως θα τους κάνουν επιστροφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 24, 2013 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 Μαλ@κίες τσάμπα οι χαρά και τα πανηγύρια που κάναμε ! :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 24, 2013 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 αυριο πρωι πρωι τηλεφωνακι στο μαγαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 24, 2013 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 Μαλ@κίες τσάμπα οι χαρά και τα πανηγύρια που κάναμε ! :suicide2: κουμπαρε αμα δε ριξεις χρημα δε παιρνεις patriot !! :tongue: το τζαμπα πεθανε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skatopaido Ιούνιος 29, 2013 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 εχουμε κανενα νεοτερο?εμενα δεν μου εχουν κανει ακομα refund τα λεφτα απο το paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 29, 2013 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Pa@pakia Δεν θα στείλουν τίποτα, το λάθος ήταν από την ίδια την Patriot, το πολύ να πάρουν 5-6 άτομα και πολλοί που λέω - δηλαδή μη περιμένετε τίποτα δυστυχώς :/ [MENTION=13551]romeo[/MENTION] Φαινόταν η βρωμοδουλειά όταν την μία μέρα δε σε άφηναν να παραγγείλεις ( και καλά τελείωσαν τα αποθέματα ) και την άλλη ξανάφεραν Link to comment Share on other sites More sharing options...
skatopaido Ιούνιος 29, 2013 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 ε ψιλολογικο ειναι ,αλλα φανταζεσαι ποσοι δωσαν λεφτα απο το paypal οπως και εγω ,και μια εβδομαδα τωρα παιζει να τα χρησιμοποιουν σαν κεφαλαιο οι ''γατοι'' να εχουν παραγγειλει πραματα ,να τα εχουν πουλησει ηδη με κερδος κτλ κτλ. ''πουλωντας'' αερα-μνημες :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkagg Ιούνιος 29, 2013 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Θέλω να πιστεύω πως θα κάνουν refund... Αλλιώς υπάρχουν και άλλες οδοί επίλυσης του προβλήματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skatopaido Ιούνιος 29, 2013 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 μπορεις να κανεις και dispute στο πευπαλ αν στραβωσει το πραμα.το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι ανοιχτο πολλα χρονια (16-17) και δεν νομιζω να θελει να γινει Blacklisted απο το paypal για 20-30ε στον καθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 29, 2013 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 παιδια,δεν σας κανουν refund ακομα λογω το οτι δεν εχουν λαβει απαντηση απο τον προμηθετη τους τη patriot.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikgr Ιούνιος 29, 2013 Author #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 εγώ πάντως παρήγγειλα crucial απ' το eshop. Αρκετά το καθυστέρησα και αρκετά μας κοροϊδεψαν...Αν τη Δευτερα δεν μου επιστρέψουν τα χρήματα ανοίγω dispute στο paypal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούνιος 29, 2013 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 έπειτα από επικοινωνία που είχα και εγώ την δευτέρα που μας πέρασε μου είπαν ότι θα έχουμε νεότερα για τετάρτη,πέρασε η τετάρτη ξανά επικοινώνησα προχθές πέμπτη μου είπαν θα με ειδοποιήσουν μέχρι παρασκεύη,είμαστε σάββατο σήμερα και καμία ενημέρωση το άλλο που μου είπε η κοπέλα στις πωλήσεις , να θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ανάλογα πόσα κιτ θα μας στείλουν μερικοί θα πάρουν και άλλοι θα πάρουν τα @@ ξεκάθαραδίνω και εγώ προθεσμία μέχρι δευτέραομαδικό θα είναι το dispute να είσαι σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkagg Ιούλιος 1, 2013 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2013 Μόλις έλαβα το παρακάτω Mail: Καλημέρα σας και καλό μήνα, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παραγγελία σας και να σας γνωρίσουμε τα ακόλουθα: 1. Η topsystems, είναι online shop, που εμπορεύεται προιόντα τα οποία προμηθεύεται όσο εγγύτερα στην "πηγή" είναι δυνατόν. Τα προιόντα μας δεν υπάρχουν στην αποθήκη μας στην Παλλήνη, αλλά από τη στιγμή που ο πελάτης τα παραγγείλει, με τη σειρά μας τα παραγγένουμε στον προμηθευτή, ώστε να διασφαλίζουμε τη βέλτιστη τιμή, η οποία συνήθως στα είδη μας είναι πτωτική. 2. Ο χρόνος παράδοσης αναφέρεται σε κάθε προιόν, λίγο κάτω από την τιμή. Ετσι, τα συγκεκριμένα προιόντα ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας ως χρόνο παράδοσης "2-4 ημέρες" επικαλούμενοι την εμπειρία μας όσον αφορά το χρόνο παράδοσης, ενώ στο site σύγκρισης τιμών skroutz.gr "4-7 μέρες παράδοσης" για κάθε ενδεχόμενο καθυστέρησης, ώστε να μην διεξάγουμε αθέμιτο ανταγωνισμό στους συναδέλφους που συμμετέχουν σε αυτό. Μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό, κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να φτάσει το προιόν έγκαιρα στα χέρια του πελάτη. 3. Ο τρόπος συναλλαγών που έχουμε επιλέξει είναι το Paypal, το οποίο διασφαλίζει την άμεση επιστροφή των χρεώσεων του πελάτη σε περίπτωση αδυναμίας ανταπόκρισης στην παράδοση, ή τυχόν επιθυμία του. 4. Τα προιόντα αυτά βρίσκονταν στην ιστοσελίδα μας πάνω από 2 μήνες, με ελάχιστες παραγγελίες. Τη στιγμή που άρχισαν να μας παραγγέλνονται με μορφή ασυνήθιστη, ελέγξαμε την τιμή του προιόντος στον προμηθευτή μας, και διαπιστώσαμε την ορθότητά της, πλην όμως την διαθεσιμότητα των 10-15 τεμαχίων που διέθετε αυτός, την πληροφορηθήκαμε την επόμενη εργάσιμη (Δευτέρα), με αποτέλεσμα να ξεκινήσουμε άμεσα την προσπάθεια επίλυσης του θέματος. Προς ενημέρωση, οι παραγγελίες που δεχθήκαμε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, ξεπερνουσαν αρκετά τα 400τεμάχια. 5. Τα προιόντα της ιστοσελίδας μας ενημερώνονται αυτόματα, βάση ισοτιμίας νομίσματος, εργοστασιακών αυξομειώσεων, και ασφαλώς διαθεσιμότητας. Παρόλα αυτά η ένδειξη διαθεσιμότητας, δεν μας δείχνει και την ποσότητα των προιόντων σε απόθεμα, στον προμηθευτή. Έχοντας πλέον σαφή εικόνα για την παράδοση των προιόντων a) Patriot Memory PSD38G1600K Patriot 8GB (2x4GB) Dual Channel Kit & Patriot Memory PV316G213C1K Patriot 16GB (2x8GB) Dual Channel Kit, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την αδυναμία παράδοσής τους από την Patriot στον προμηθευτή μας, και συνεπώς την εξυπηρέτηση των παραγγελιών που μας έχετε κάνει. Η καθυστέρηση της απάντησης από τον προμηθευτή μας ο οποίος προσπάθησε όσο το δυνατόν να καλύψει τη ζήτηση σε συνεργασία με την Patriot, καθυστέρησε και τη δική μας απάντηση. Το προιόν αυτό όπως μας ανέφεραν, "έτυχε μιας ειδικής τιμής για να ξεστοκάρουν παραπάνω ποσότητα που έιχαν παράγει", και αυτός ήταν ο λόγος της αναστάτωσης που προκάλεσε. Θεωρούμε υποχρέωσή μας την έμπρακτη ανταπόκρισή μας στην αναστάτωση που τυχόν προκαλέσαμε, και για το λόγο αυτό, ξεκινάμε άμεσα τις παρακάτω ενέργειες: α. Αν έχετε προχωρήσει στην πληρωμή μέσω Paypal, ξεκινάμε άμεσα την προβλεπόμενη διαδικασία επιστροφής (refund) β. Σε όλους όσους έχετε προχωρήσει στην παραγγελία των προιόντων είτε έχοντας πληρώσει, είτε όχι, αποστέλουμε με το παρόν email, μια εκπτωτική δωροεπιταγή με μορφή εκπτωτικού κωδικού, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2013, σε όλα μας τα προιόντα, ακόμα και αυτά που έχουμε την καλύτερη τιμή στο skroutz.gr. Έτσι εισάγοντας κατά την παραγγελία σας τον κωδικό DZX96UERO8, στο αντίστοιχο πεδίο, θα μειώσει κατά -5% την τιμή των προιόντων που έχετε επιλέξει. Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση Φιλικά Top Systems Κουντουριώτη 3, 15351, Παλλήνη Τηλ. : 210. 6006.405, Τηλ & Φαξ : 210. 6081.096 Skype: +44 20 8638 0607 web: Υπολογιστές, Laptop, Τηλεοράσεις, Ήχος, Εικόνα, Τηλεφωνία, Αναλώσιμα - Επισκευαστικο κεντρο υπολογιστων - Laptop Repair Service - topsystems.gr email : info@topsystems.gr Απορία... Πού πήγαν τα 10-15 τεμάχια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούλιος 1, 2013 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2013 M' αρέσει που έχει όλους τους πελάτες στη λίστα σε cc και όχι σε bcc! lulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkagg Ιούλιος 1, 2013 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2013 M' αρέσει που έχει όλους τους πελάτες στη λίστα σε cc και όχι σε bcc! lulzΈλα ντε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.