Jump to content

Patriot Memory PSD38G1600K Patriot 8GB (2x4GB) Dual Channel Kit Signature (DDR3 1600/

nikgr

Recommended Posts

Patriot Memory PSD38G1600K Patriot 8GB (2x4GB) Dual Channel Kit Signature (DDR3 1600/11.0/1.5v) - PSD38G1600K - topsystems.gr

8GB με 16euro δεν είν' κακό! Εγώ έκανα μια προσπάθεια παραγγέλνοντας. Το κακό είναι ότι πρέπει να προπληρώσεις για να προχωρήσει η παραγγελία.

Ελπίζω να είναι απλό λάθος και να μη βαρέσει κανα κανόνι... :p:crazy_pilot:

Εγώ με paypal πλήρωσα. Δεν έχω κάνει μέχρι τώρα despute και ούτε θέλω!: :p

Υπήρχε κι αλλη κορυφαία προσφορά αλλα τις ρίμαξαν και δεν έμεινε σπίρτο!

16GB DDR3 με 32euro στα 2133Mhz

Patriot Memory PV316G213C1K Patriot 16GB (2x8GB) Dual Channel Kit Viper 3 Black Mamba (DDR3 2133/9/1.5v) - PV316G213C1K - topsystems.gr

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Εριξα και εγω μια για 2x4gb (δεν προλαβα 2x8gb δυστυχως) να υπαρχουν για καβατζα σε κανενα μελλοντικο htpc που σκεφτομαι να φτιαξω.

Αμα προχωρησει η παραγγελια και παραλαβουμε θα ειναι αρκετα καλη περιπτωση.

πήρα και εγώ 3 σετ των 2x4gb και αναμένω - αυτό το cl11 με 1.5v μ'αρέσει πολύ αν κρίνω από τις viper 3 που έχω και ίσως είναι σαν τις samsung MV-3V4G3D/US ;)

το μαγαζί είναι έμπιστο και έχω κάνει στο παρελθόν αρκετές αγορές

από patriot βλέπω Lifetime warranty για τις συγκεκριμένες δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα

Πήραμε ! πήραμε ! :)

Patriot Memory PV316G213C1K Patriot 16GB (2x8GB) Dual Channel Kit Viper 3 Black Mamba (DDR3 2133/9/1.5v) - PV316G213C1K - topsystems.gr

ένα ευχαριστώ στον Johnny που όπως μιλούσαμε στο skype και του έλεγα για το oc του cpu με ενημέρωσε στο ξαφνικό για την ΥΠΕΡΓ@μάτη προσφορά :jump1:

η πλάκα είναι ότι ήθελα και μνήμες καινούριες ώστε να ξεφορτωθώ την μπλεδίλα των kingston - μας έκατσε κουτί !

" Το οφειλόμενο ποσό της παραγγελίας σας είναι €34,75 EUR "

:victory:

Δε ξέρω, πάντως έχει επιλογή να τις βάλεις στο καλάθι και το expected release date είναι 27/6 όπως ήταν και σε όσους παράγγειλαν χθες. Οπότε χτυπάτε τες παίδες! :boxed::jump:

27-7 όχι 27-6...

Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Παίδες μου φαίνεται too good to be true! Το κατάστημα είναι αξιόπιστο? Έχει κάνει ποτέ άλλοτε τέτοιου είδους προσφορά στο παρελθόν?

Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Σύμφωνα με τους insomniacs, που αρκετοί είχαν κάνει παρελθοντικές αγορές, είναι αξιόπιστο. Επίσης πηγές λένε πως άτομα πήραν τηλέφωνο για να ρωτήσουν μήπως είναι λάθος η τιμή και τους απάντησαν ότι όλα είναι κανονικότατα.

κι εγώ τηλεφώνησα και μου είπαν ότι θα αργήσουν καμια βδομάδα.

Ρώτησα αν πρόκειται περι λάθους και μου είπε ότι θα με ενημερώσει αύριο που θα ανοιιξουν οι προμηθευτές για να μην περιμένω μια βδομάδα τζαμπα.

Να δούμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.