Jump to content

Κάρτα γραφικών γι' αυτό το τροφοδοτικό

petros32

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στείνω σε νέο case το παλιό μου σετάκι s775 Q6600 DDR2 σε τροφοδοτικό Soly Tech SL8500BTX (500W),(ξέρω, μ' έκαψες :p ), το οποίο διαθέτει 1x PCI-E 6pins για την κάρτα γραφικών.

Θέλω να ρωτήσω τι κάρτα γραφικών προτείνετε γι' αυτό το τροφοδοτικό, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η σταθερότητα του όλου συστήματος και να παίζει ομαλά.

Θα ψάξω για μεταχειρισμένες κάρτες και θα διαθέσω μέχρι 40ευρώ, οπότε οι προτάσεις σας ας κινηθούν γύρω από μοντέλα που μπορώ να βρω σε αυτή την τιμή σε αγγελίες.

Ξέρω ότι είναι εφικτή και η τοποθέτηση μετατροπέα από molex σε-> 6pin, αν χρειαστώ 2ο 6πινο, αλλά το προτείνετε;

Το σύστημα θα αποτελείται από τα εξής:

PSU: Soly Tech SL8500BTX (500W)

CPU: Intel Q6600

RAM: 2x2GB + 2x1GB DDR2 800MHz

1x DVD-RW

1x SATA HDD 1TB

Ευχαριστώ! :)

Με το ποσό που δίνεις και αν την θες για gaming μόνο 4850 και 4870 θα βρεις

αλλά το τροφοδοτικό είναι επίφοβο γι αυτές. Δες για καμια 5770 με κανα 10αρικο

παραπάνω. 1 x 6pin θέλει και δεν καταναλώνει πολύ.

Eπεκτεινοντας λιγο τη γκαμα απο τη παραπανω καρτα..οτιδηποτε σε 4770-5770-6770-7750-7770 θσ εισαι οκ με το τροφοδοτικο σου.

Μενει μονο να βρεις κατι που να εισαι οκ και με τη τσεπη σου.(κομματακι αδυνατο με τη 7770).

Κανα 50-60αρη παιζει να βρεις 7750 με 1γβ δδρ5 μεταχειρισμενη.(~87 κανει καινουρια)

Μια sapphire 4850 που περασε απο τα χερια μου για κανα 4μηνο δεν εκαιγε υπερβολικα πολυ.Δλδ την αντεχει το τροφοδοτικο αλλα απο θεμα επιδοσεων και χρηματων αξιζει να ψαξεις για 6770-7750(και 5770 που λογικα θα εχει ελαφρως χειροτερες επιδοσεις αν οχι ιδιες ,αν δεν απατωμαι)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά!

Τι έχετε να πείτε για πιο παλιές υλοποιήσεις όπως

8800GT(S)

GTS 250

GTX 250;

Καμία από αυτές δεν σου κάνει τόσο από άποψη κατανάλωση όσο και σε σχέση

με τις επιδόσεις/κατανάλωση. Δεν παίζει nvidia στο μπάτζετ σου, αναγκαστικά πας σε ati.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.