Jump to content

φορητός

cafe_demek

Recommended Posts

Εάν ήταν να αγοράσετε έναν φορητό υπολογιστή που να κοστίζει μέχρι 2000 ευρο τι θα αγοράζατε???????

edit Τα greeklish δεν επιτρέπονται, ούτε στον τίτλο.

Μέχρι 2000 ευρο μπορείς να πάρεις σε λίγες μέρες το acer Ferrari 3400

μακράν το καλ΄τερο πακέτο που κυκλοφορεί για μένα , σε εξοπλισμό και εμφάνιση (ακόμα και αν δεν είσαι οπαδός της φεραρι - εγώ δεν είμαι )

Αν δεν σε ενδιάφερει η οθόνη πολύ , καλός είναι και ο amilo a 1630 της Siemens

Τέλος στα 2000 σίγουρα μπορεις να βρεις κάτι αξιόλογο με Dothan και τις επιδόσεις του Ferrari . Η σέιρα travelmate 8000 της acer είναι πολύ αξιόλογη (ίσως να κοστίζει και παραπάνω όμως)

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 18:05]

Εγώ για φορητό ψωφίζω SONY!!!Τα λαπτοπ της μαμούν!!

Όντως τα VAIO πολύ καλά αλλά για να βρει αντίστοιχα χαρακτηριστικά πρέπει να πληρώσεις BIG money

Αρχική απάντηση από Tsunami

Εγώ για φορητό ψωφίζω SONY!!!Τα λαπτοπ της μαμούν!!

Και δέρνουν μπορώ να πω.

Αν ήμουν στην θέση σου θα έπαιρνα φορητό με επεξεργαστή INTEL PENTIUM M (CENTRINO )

Ο Fujitsu-Siemens Amilo A1630 υπαρχει σε 2 εκδοσεις: με Α64 3400+ και 512 μνημη και με Α64 3000+ και 1024 μνημη. Πολυ αξιολογο μηχανημα. Αν δε σε ενδιαφερει η αυτονομια αλλα η δυναμη, παρε καναν Α64 που τους παταει ολους στο πατσί, και μολις βγουνε και τα Windows XP 64-bit θα νιωσεις πραγματα που ο Dothan δεν θα σου επετρεπε να νιωσεις ;)

Οι επιδώσεις μπόρει να μην έχουν πολύ μεγάλη σημασία για έναν μέσο χρήστη αλλά βοηθούν στην διάρκεια του μηχανήματος και πόσο θα το κρατήσεις. Αν είσαι βέβαια Gamer οι επιδώσεις είναι τό πρώτο που θα κοιτάξεις.

κανείς δεν είπε ότι οι εταιρείες που αναφέρεις δεν εί΄ναι καλλές αλλά για τα χαρακτηριστικά αυτά, είτε δεν θα τα βρεις σε αυτές τις εταιρείες είτε θα τα πληρώσεις πολ'υ παραπάνω

για το φερραρι 3400

http://www.amdboard.com/ferrari_3400.html

O gamer φίλε μου δεν θα πάρει φορητό θα πάρει σταθερό.- Αν κάπιος πάρει φορητό για να παίζει απλά και πολύ απλά είναι ΑΣΧΕΤΟΣ . Αν θες φορητότητα κτλ θα πάρεις ενα Game Boy. Μην τα μπερδεύουμε όλα

Αρχική απάντηση από GdamprXP [Σήμερα, στις 11:54]

O gamer φίλε μου δεν θα πάρει φορητό θα πάρει σταθερό.- Αν κάπιος πάρει φορητό για να παίζει απλά και πολύ απλά είναι ΑΣΧΕΤΟΣ . Αν θες φορητότητα κτλ θα πάρεις ενα Game Boy. Μην τα μπερδεύουμε όλα

φίλε μου καλέ μου φίλε......

για να είσαι gamer δεν σημαίνει ότι είσαι και 16 χρόνων και κάθεσαι σπίτι και παιζείς.

Μπορεί να είσαι και 29 (γκουχου γκουχου) να θέλεις έναν υπολογιστή για τη δουλειά σου σε πολύ βαρίες εφαρμογές και να παιζείς και κανα παιχνιδάκι (2-3-4...10 λέμε τώρα, μεαξύ μας μην βγει παρά έξω)

συμπέρασμα ..... είμαι και ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ και καλίτερα να ΜΑΣΑΟ αντί να ΜΙΛΑΩ

Χαίρομαι που το κατάλαβες, Τα laptop δεν είναι για παιχνίδια. Πάρε ενα game boy και θα με θυμηθείς. Και εμένα μου αρέσουν τα games αλλα με κυνηγάει λίγο ο χρόνος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.