AstraLgr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2013 έχω παρατήρηση που και που μου κάνει κάτι ψιλοκολιματα ο ήχος, παράδειγμα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CF9Pvdsz0UM]PC buzzing/ Lag while playing Audio/video - YouTube[/ame] στο 1:26 δείτε κάτι παρόμοιο για πολύ λίγο όμως τι να φταίει? πως να διορθώνεται? σε windows 8 x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Ιούνιος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 Μου το κανει και εμενα, αλλα σπανια!!!Εχω windows 8 x64 και asus xonar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 22, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 Και σε μένα το έκανε στα 8 χ64 πριν κάποιους μήνες, αλλά τώρα σταμάτησε εντελώς.Είχα προσπαθήσει με τον task manager να τσακώσω κάτι περίεργο, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Το cpu usage ήταν κανονικό την ώρα που το έκανε :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιούνιος 22, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 δεν μου το κάνει συνεχεια αλλα το κάνει αρκετές φορες. πήγαινε η σκέψη μου στον ssd μήπως και είναι αυτό. μήπως είναι κάνα bug τον windows 8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούλιος 6, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 φιλε ακριβως τον ιδιο θορυβο αλλα παρατεταμενα μου το κανει οταν παιζω bf3. κολλαει το pc και χρειαζεται restart. εχω onboard καρτα ηχου. αυτο ειναι το προβλημα σε μενα. τσεκαρε το.edit: windows 7 x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιούλιος 7, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 κολαει και λιγο το game? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούλιος 7, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 σε μενα κολλαει ολο συστημα και αυτος ο ηχος που σου κανει εσενα, εμενα τον κανει συνεχεια μεχρι να κανω restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιούλιος 7, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 τι να ειναι αυτο ? εμενα στιγμης πολύ λίγο και όχι πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούλιος 7, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 αν εχεις δοκιμασε μια καρτα ηχου... αλλης "μαρκας"πιστευω οτι ειναι η καρτα ηχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 7, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 αν εχεις δοκιμασε μια καρτα ηχου... αλλης "μαρκας"πιστευω οτι ειναι η καρτα ηχου. Αυτό το έχω και γω ! μερικές φορές όταν ζορίζεται λίγο το σύστημα. βασικά το έχω παρατηρήσει ότι "δουλευει" πολύ ο σκληρός ( πχ εγκατάσταση παιχνιδιού ) onboard κάρτα ήχου <- πολλά προβλήματα για πέταμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούλιος 7, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 εμενα μου το κανει μονο στο game. μπηκα βιος και εκανα disable την καρτα ηχου και επαιζα για 2-3 ωρες χωρις να κολλησει. μετα εκανα enable την καρτα ηχου και αμεσως οταν ξανα μπηκα κολλησε. σε εμενα αυτο ειναι σιγουρα το προβλημα. τωρα θελω να αγορασω μια καρτουλα να ησυχασει το κεφαλι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.