Jump to content

κολάει ο ήχος

AstraLgr

Recommended Posts

έχω παρατήρηση που και που μου κάνει κάτι ψιλοκολιματα ο ήχος, παράδειγμα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CF9Pvdsz0UM]PC buzzing/ Lag while playing Audio/video - YouTube[/ame] στο 1:26 δείτε κάτι παρόμοιο για πολύ λίγο όμως τι να φταίει? πως να διορθώνεται? σε windows 8 x64

Και σε μένα το έκανε στα 8 χ64 πριν κάποιους μήνες, αλλά τώρα σταμάτησε εντελώς.

Είχα προσπαθήσει με τον task manager να τσακώσω κάτι περίεργο, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Το cpu usage ήταν κανονικό την ώρα που το έκανε :nada:

• 2 weeks later...

φιλε ακριβως τον ιδιο θορυβο αλλα παρατεταμενα μου το κανει οταν παιζω bf3. κολλαει το pc και χρειαζεται restart. εχω onboard καρτα ηχου. αυτο ειναι το προβλημα σε μενα. τσεκαρε το.

edit: windows 7 x64

αν εχεις δοκιμασε μια καρτα ηχου... αλλης "μαρκας"

πιστευω οτι ειναι η καρτα ηχου.

Αυτό το έχω και γω ! μερικές φορές

όταν ζορίζεται λίγο το σύστημα.

βασικά το έχω παρατηρήσει ότι "δουλευει" πολύ ο σκληρός ( πχ εγκατάσταση παιχνιδιού )

onboard κάρτα ήχου <- πολλά προβλήματα για πέταμα :p

εμενα μου το κανει μονο στο game. μπηκα βιος και εκανα disable την καρτα ηχου και επαιζα για 2-3 ωρες χωρις να κολλησει. μετα εκανα enable την καρτα ηχου και αμεσως οταν ξανα μπηκα κολλησε. σε εμενα αυτο ειναι σιγουρα το προβλημα. τωρα θελω να αγορασω μια καρτουλα να ησυχασει το κεφαλι μου.:look:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.