vkostas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά, χθές δυστυχώς τα'παιξε το αμορτισέρ της καρέκλας μου, με μια πρώτη ματιά στο διαδίκτυο βρήκα σε δύο μαγαζιά ανταλλακτικό το οποίο κοστίζει 10-20€, ωραία λέω και εγώ το γλιτώσαμε το 150άρι για αλλαγή καρέκλας.... Το θέμα είναι ότι σήμερα που προσπάθησα να βγάλω το χαλασμένο αμορτισέρ τα βρήκα μπαστούνια. Ενώ απο την βάση της καρέκλας βγήκε σχετικά εύκολα με μερικά χτυπήματα με το σφυρί, απο τον μηχανισμό της καρέκλας δεν βγαίνει με τίποτα :wall: Καμιά ιδέα ή κανά κόλπο αν ξέρει κανείς θα με σώσετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά, χθές δυστυχώς τα'παιξε το αμορτισέρ της καρέκλας μου, με μια πρώτη ματιά στο διαδίκτυο βρήκα σε δύο μαγαζιά ανταλλακτικό το οποίο κοστίζει 10-20€, ωραία λέω και εγώ το γλιτώσαμε το 150άρι για αλλαγή καρέκλας....Το θέμα είναι ότι σήμερα που προσπάθησα να βγάλω το χαλασμένο αμορτισέρ τα βρήκα μπαστούνια. Ενώ απο την βάση της καρέκλας βγήκε σχετικά εύκολα με μερικά χτυπήματα με το σφυρί, απο τον μηχανισμό της καρέκλας δεν βγαίνει με τίποτα :wall: Καμιά ιδέα ή κανά κόλπο αν ξέρει κανείς θα με σώσετε φανταζομαι εχεις ξεβιδωσει τη καρεκλα απο τη μεταλλικη βαση της ετσι? με σφυρακι ντυμενο με πετσετα ή ματσολα συνεχιζεις αντιστοιχα το χτυπημα κι απο πανω προσέχοντας τη βαλβιδα του αμορτισερ, χτυπα ελαφρα και λιγο τα πλαινα ωστε να ξεκολλήσει Θελει προσεχτικα χτυπηματα κ επιμονη παρεμπιπτοντως μετρα και τι μηκος εχει γιατι εχω 5-6 αχρησιμοποιητα τετοια απο τα standard μηκους που δεν μου χρειαζονται οποτε εαν θες στο στελνω τσαμπα με εξοδα παραληπτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkostas Ιούνιος 21, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION]Βεβαίως και έχω ξεβιδώσει την βάση αλλά και πάλι τίποτα το χτυπούσα κανά 20άλεπτο με το σφυρί και ένα κατσαβίδι σιγά-σιγά στο πάνω μέρος αλλά δεν κατάλαβε τίποτα το άτιμο.... θα ξαναπροσπαθήσω πάλι το πρωί.Το εξωτερικό μήκος του αμορτισέρ είναι 20cm, απ'ότι είδα το μέγεθος για αυτές τις καρέκλες είναι standard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkostas Ιούνιος 22, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 Επιτέλους το έβγαλα το ρημάδι το αμορτισέρ με την βοήθεια ενός κλειδιού σωλήνων σύμφωνα με το παρακάτω βιντεάκιOffice Chair Cylinder Base Removal & Replacement - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkostas Ιούνιος 22, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 Ευχαριστώ τον Κοπρίτη για την προσφορά του να μου στείλει ένα αμορτισέρ χωρίς χρέωση, αλλά τελικά βρήκα ανταλλακτικό και δεν έχω την υπομονή να περιμένω!!! Ευχαριστώ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athlios Οκτώβριος 31, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2014 ΚαλησπέραΤο ίδιο πρόβλημα έχω.Καμιά καλή πρόταση για αγορά αμορτισέρ;Ούτε ξέρω τι πρέπει να προσέξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 23, 2019 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2019 Θέλω να αλλάξω αμορτισέρ στη καρέκλα και ήδη το έβγαλα. Έψαξα αλλά δεν βλέπω να γράφουν στα μαγαζιά χαρακτηριστικά. Είναι όλα fix και μπαίνουν παντού; Ή καρέκλα είναι της σειράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιανουάριος 23, 2019 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2019 Μπαινουν κανονικα το θεμα ειναι οτι υπαρχουν στην αγορα απο οτι ξερω 2 ειδων αμορτισερ και η διαφορα τους ειναι στο υψος. π.χ. Αυτη εχει χαμηλο υψος και αυτη ειναι λιγα εκατοστα ποιο ψηλη η μπουκαλα. Αν βρηκες σε νικελ παρε εκεινη. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Ιανουάριος 24, 2019 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2019 (edited) Εγώ το άλλαξα μαζί με φτιάξιμο δερματος στην καλλιθέα στο κατάστημα http://www.flexrepairs.gr/ Ειχε σπάσει η βάση και με την αλλαγή της βάσης το δικο του ηταν κοντο και ειχε γινει σκαμπό σε υψος, οπότε το αλλάξαμε με ένα μεγαλύτερο. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 24, 2019 από beastie additional data Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 24, 2019 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος beastie έγραψε: Εγώ το άλλαξα μαζί με φτιάξιμο δερματος στην καλλιθέα στο κατάστημα http://www.flexrepairs.gr/ Ειχε σπάσει η βάση και με την αλλαγή της βάσης το δικο του ηταν κοντο και ειχε γινει σκαμπό σε υψος, οπότε το αλλάξαμε με ένα μεγαλύτερο. Αν θες πες και πόσο κόστισε και αν έμεινες ικανοποιημένος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Ιανουάριος 24, 2019 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2019 1 hour ago, p55 said: Αν θες πες και πόσο κόστισε και αν έμεινες ικανοποιημένος; εβαλα νεο δερμα στο κάθισμα (οχι πλάτη) , νεο μηχανισμό και αμορτισέρ 90 ευρω (αν θυμαμαι καλα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
desoto Νοέμβριος 21, 2020 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2020 Καλησπέρα Θα ήθελα να αλλάξω το αμορτισέρ τς καρέκλας μου και θα ήθελα να ρωτήσω άμα όλα τα αμορτισέρ είναι ιδια στο πλάτος γιατί πουθενά δεν γράφει τέτοιες διαστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts