Jump to content

Πιστευετε στις συμπτωσεις?

ea6gka

Recommended Posts

Θεωρία του χάους. Προχτές είδα την ταινία ΒUTTERFLY EFFECT. Έμεινα.

Αλλά όλα πιστεύω είναι τυχαία και όχι σκόπιμα. Όχι σκόπιμα από την άποψη ότι π.χ "δεν πήγα στην παραλία για να συναντήσω μια κοπέλα που θα γίνει μετά γυναίκα μου, αλλά πήγα στην παραλία για μπάνιο και γνώρισα ΤΥΧΑΙΑ ένα γκομενάκι.."

Μαλλον δεν ειναι τυχαια... Απλα ειναι θεμα timing....

Aν δεν αποφασιζε πχ να πουλησει οτι πουλησε, για τον λογο που τον εκανε να το πουλησει

την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη, απλα δεν θα γινοταν....

Ολα ειναι αλληλενδετα...

Ειναι μεγαλη θεωρια και απλα γραφω ενα 2 παραδειγματα...

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 12:34]

Εγω ειχα 3 χρονια σχεση με κοπελα που την ελεγαν Πατρα (απο το Πετρουλα, εγω Πετρος) και ειχε γεννηθει την ιδια ημερα με μενα. Εντυπωσιακο μεν, εν τελη ομως χωρισαμε γιατι οι φιλοι μας φερναν ενα κοινο δωρο σε καθε παρτυ γιορτης/γενεθλειων...

(φυσικα και κανω πλακα για το λογο χωρισμου.... :ρ )

Καρκινοβατούσε η σχέση!!!!

Αρχική απάντηση από ea6gka

.......το δευτερο απο τη κρητη ηξερε και γνωριζε καλα συγγενεις 1βαθμου της κοπελας μου απο τη κρητη.......

Συμφωνα με μια θεωρεια ολοι οι ανθρωπη της γης γνωριζονται μεταξυ τους σε 7 επιπεδα,δλδ φιλος->φιλου->φιλου........... (αν εγινα κατανοητος!)

Αρχική απάντηση από Chosen

Εγω ειχα 3 χρονια σχεση με κοπελα που την ελεγαν Πατρα (απο το Πετρουλα, εγω Πετρος) και ειχε γεννηθει την ιδια ημερα με μενα. Εντυπωσιακο μεν, εν τελη ομως χωρισαμε γιατι οι φιλοι μας φερναν ενα κοινο δωρο σε καθε παρτυ γιορτης/γενεθλειων...

(φυσικα και κανω πλακα για το λογο χωρισμου.... :ρ )

Μου θυμησες τον μεγαλο μου ερωτα....

την λεγανε Δαναη κ τον αδερφο της Παναγιωτη..

τη μητερα μου τη λενε Δαναη κ τον πατερα μου Παναγιωτη!

εμενα Αλεξη κ τον πατερα της Αλεξη!!!

μονο με την αδερφη μου κ τη μανα της δε ταιριαζαν τα ονοματα..........κ οπως ηταν φυσικο χωρισαμε γιαυτο το λογο!!!

p.s.βλεπε το p.s. του Πετραν!

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Ελληνίδα

Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις , συνήθως υπάρχει λόγος για κάθε τι που γίνεται .

Μα αυτό δεν ειναι το καταπληκτικό με τις συμπτώσεις? Οτι δεν υπάρχουν! Μια λέξη είναι για δηλώσουμε το ελάχιστο της πιθανότητας να γίνει κάτι αλλά όχι το γεγονός το οποίο δεν είναι καθόλου "συμπτωματικό" αλλά ακολουθείται από ένα λόγο ο οποίος δε γίνεται κατανοητός (τουλάχιστον όχι άμεσα) από εμάς και τελικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι το να πεις: "Όλα είναι τυχαία..." είναι το ίδιο σωστό (και ουσιαστικά το ίδιο και εννοιλογικά) με το να πεις: "Τίποτα δεν είναι τυχαίο....."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.