ea6gka Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2004 εγω πιστευα και γενικα δεν ημουν ανθρωπος που υποστηριζε στα απιστευτα αλλα τελευταια κατι περιεργα γινονται και μου φαινεται θα αρχισω να ειμαι οπαδος της αντιπερα οχθης. Ενδεικτικα τις τελευταιες 3 μερες εδω μεσα κιολας πουλησα κατι πραματα. Το πρωτο παλικαρι ειχε το ιδιο επιθετο με εμενα, το δευτερο απο τη κρητη ηξερε και γνωριζε καλα συγγενεις 1βαθμου της κοπελας μου απο τη κρητη και το τριτο σημερα μενει στην Οδο Μουδανιων , που οσοι δεν ξερετε εγω εχω ζησει στα Μουδανια πολλα χρονια. Τι γινεται ρε παιδια , συμπτωσεις η τι αλλο? φυσικα εχουν γινει και πολλα αλλα τετοια εκτος φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 πούλα τα όλα να δούμε πού θα σταματήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Σεπτέμβριος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 σε ποια Μουδανιά? της Χαλκιδικής? (νέα μουδανιά?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Kαλη ιδεα του Βουδα .Ξεπουλα τα και εκει που θα δεις οτι δεν θα βρεις συμπτωση ..σταματα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 22, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 ναι , θα κανω εικονικες πωλησεις, στα μουδανια χαλκιδικης, δεν νομιζω οτι υπαρχουν και αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Απλά η Μοίρα σου θυμίζει μερικές φορές το αυτονόητο. Τα πάντα είναι αλληλένδετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Σεπτέμβριος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Υπαρχει μια θεωρια που λεει οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο, αλλα θεμα συνχρονισμου... Δηλ ολα εξαρτωνται απο κατι που εγινε και αυτο προκαλει το επομενο γενονος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:45] εγω πιστευα και γενικα δεν ημουν ανθρωπος που υποστηριζε στα απιστευτα αλλα τελευταια κατι περιεργα γινονται και μου φαινεται θα αρχισω να ειμαι οπαδος της αντιπερα οχθης. Ενδεικτικα τις τελευταιες 3 μερες εδω μεσα κιολας πουλησα κατι πραματα. Το πρωτο παλικαρι ειχε το ιδιο επιθετο με εμενα, το δευτερο απο τη κρητη ηξερε και γνωριζε καλα συγγενεις 1βαθμου της κοπελας μου απο τη κρητη και το τριτο σημερα μενει στην Οδο Μουδανιων , που οσοι δεν ξερετε εγω εχω ζησει στα Μουδανια πολλα χρονια. Τι γινεται ρε παιδια , συμπτωσεις η τι αλλο? φυσικα εχουν γινει και πολλα αλλα τετοια εκτος φορουμ. νομίζω το μήνυμα είναι ξεκάθαρο... Να δώσεις το επίθετό σου στην κοπέλα σου (aka να την παντρευτείς!) και να πάτε να ζήσετε στα Μουδανιά...παιδιά όσοι θέλετε για e-μαντείες, mail Voudas:nerd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Πιστευω οτι οι συμπτωσεις ειναι το φυσιολογικο ποσοστο πιθανοτητας να σου τυχει κατι που φαινεται φαινομενικα/στατιστικα "δυσκολο". Απλα συνηθως του δινουμε μεγαλυτερη σημασια επειδη εντυπωσιαζει, ενω ξεχναμε ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις που η συμπτωση δε λαμβανε μερος, με αποτελεσμα να φαινεται ακομα πιο εντυπωσιακο. Πχ. δεν εντυπωσιαστικες ποτε που τοσα χρονια (δεν γνωριζω βεβαια) δεν πετυχες ποτε συναλλαγη με ατομο που να εχει το ιδιο επιθετο με σενα Εγω ειχα 3 χρονια σχεση με κοπελα που την ελεγαν Πατρα (απο το Πετρουλα, εγω Πετρος) και ειχε γεννηθει την ιδια ημερα με μενα. Εντυπωσιακο μεν, εν τελη ομως χωρισαμε γιατι οι φιλοι μας φερναν ενα κοινο δωρο σε καθε παρτυ γιορτης/γενεθλειων... (φυσικα και κανω πλακα για το λογο χωρισμου.... :ρ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Πιστευω οτι οι συμπτωσεις ειναι το φυσιολογικο ποσοστο πιθανοτητας να σου τυχει κατι που φαινεται φαινομενικα/στατιστικα "δυσκολο". Απλα συνηθως του δινουμε μεγαλυτερη σημασια επειδη εντυπωσιαζει, ενω ξεχναμε ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις που η συμπτωση δε λαμβανε μερος, με αποτελεσμα να φαινεται ακομα πιο εντυπωσιακο. Σωστά! Δεν είναι εντυπωσιακό το γεγονός οτι είσαι από τους ελάχιστους στους πολλάκις-εκετομμύρια ανθρώπους που πέρασαν από τον πλανήτη αυτόν και είχαν δεσμό με άνθρωπο που είχε το ίδιο όνομα ΚΑΙ γενέθλια με αυτόν?Αλλά έτυχε σε εσένα... Είδες σύμπτωση!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Οι συμπτώσεις λαμβάνουν χώρα πολύ πιο συχνά απ'οτι αντιλαμβανόμαστε. Και τώρα που μιλάμε εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν ένα σωρό συμπτώσεις με τα πιο απίστευτα πράγματα. Οι πιο εντυπωσιακές όμως συμπτώσεις είναι αυτές που δεν είναι καθόλου εντυπωσιακές. Στα πιο απλά πράγματα καταλαβαίνεις (ή μάλλον υποψιάζεσαι -δε μπορείς ποτέ να ξέρεις και τίποτα) οτι τα πάντα αποτελούν μέρος ενός ανώτερου σχεδίου και το ποσό τελικά είναι σωστή η θεωρία του Χάους. Αλλά και αυτό το χάος είναι ότι πιο σωστά δομημένο μπορεί να υπάρξει. Γιατί αλλιώς... Δε θα υπήρχε!Και κάτι συμβαίνει διαταράσσοντας τις καθημερινές μας ισορροπίες και μας ξυπνά από το λήθαργο της συνήθειας φωνάζοντας ψιθυριστά στο αυτί: "Ξύπνα ρε! Δε βλέπεις οτι όλα είναι Ένα? ότι κάνεις τώρα, επηρεάζει το αύριο ανεπανόρθωτα! Νομίζεις οτι όλα τυχαία γίνονται? Κούνια που σε κούναγε... Μια μικρή μεταβλητή είσαι στον τεράστιο αλγόριθμο του Σύμπαντος... Κι όμως, από εσένα εξαρτάται αν θα δουλέψει ή θα σου πετάξει compilation error! Tι άλλη απόδειξη θες? Πως αλλιώς να σου δείξει ο Θεός οτι κάτι κρύβεται εκεί? ΞΥΠΝΑΑΑΑ!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Σεπτέμβριος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 10,000,000 Ελληνες...Μεσα σε 365 μερες 27,370 εχουν γενεθλια την ιδια ημερα...Αναμεσα σε 200 (λεμε τωρα) ονοματα Αγιων 50,000 εχουν το ιδιο ονομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Σεπτέμβριος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka στα μουδανια χαλκιδικης, δεν νομιζω οτι υπαρχουν και αλλα στην Μ. Ασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 22, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Δεν ειναι θεμα συμπτωσεων απλως η Ελλαδα ειναι πολυ μικρη......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Σωστή παρατήρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Σεπτέμβριος 22, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 αχαχχαχααχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχχαχαχαχαχχχ ενταξει πιστευω ο voudas επιασε το νοημαlol vouda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 22, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Πιστευετε στις συμπτωσεις? = οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 22, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Borg Πιστευετε στις συμπτωσεις? = οχι ούτε εγώ... πωωω σύμπτωση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 22, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 ενταξει βουδα μην τρελενεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 22, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka ενταξει βουδα μην τρελενεσαι. thanks for the tip :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.