Jump to content

Πρόβλημα...

kostas_triant

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα.. Με λένε Κώστα και έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου..

Λοιπόν, πριν λίγο καιρό απέκτησα ένα Samsung με τα εξής χαρακτηριστικά: intel core i7, ram 16gb, σκληρό 1,5tb και κάρτα γραφικών nvidia gtx 675m (οθόνη 17").. Το πρόβλημα είναι: 1) ότι δε δουλεύει η κάμερα, 2) όταν το συνδέω με hdmi με την tv δε γίνεται τίποτα και 3) σε ένα παιχνίδι δεν το ανοίγει και μου γράφει "you need video card with hardware vertex processing"..

Το laptop το αγόρασα από Αγγλία.. Έχω δοκιμάσει update στους drivers της κάρτας και τίποτα.. Χθες το πήγα και σε "μάστορα" για format και πάλι τίποτα..

Δεν κατέχω και πολλά (τα βασικά δηλαδή να λέμε και την αλήθεια) από pc/laptop..

Δεν ξέρω τι να κάνω..Ελπίζω να μην την πάτησα με την αγορά.. Κάθε βοήθεια δεκτή..

Σας ευχαριστώ..

το οτι δεν παιζει ενα παιχνιδι , δεν σημαινει απαραιτητα οτι ο υπολογιστης εχει προβλημα. μπορει να χρειαζεται update το directx ,drivers, να θελει directx 9 για να παιξει, χιλια δυο ειναι . το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ψαξεις στο internet για παρομοιο προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι ,συνηθως εκει θα βρεις τη λυση.

ενα απλο παραδειγμα ,στο f1 2010 το παιχνιδι δεν ξεκιναγε και εφταιγε ο εξαπυρηνος , αλλαξα μια γραμμη καπου στις ρυθμισεις του παιχνιδιου ,και ολα εφτιαξαν[το εψαξα στο internet φυσικα]. χιλιαδες παραδειγματα

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.