Iraklis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2013 Ποσο λιωσιμο εχει πεσει στο συγκεκριμενο παιχνιδι φτανω στο 8ο χρονο και ακομα δεν το βαρεθηκα Με μια αναζητηση που εκανα βρηκα αυτες τις εικονες Δυστηχως δεν βρισκω καποιο αρθρο κατι τελος παντων, υποψιαζομαι οτι ειναι απο αλλο game ; κατι σαν mod ; τις φωτογραφιες τις πετυχα τυχαια σε ξενο φορουμ.
SpirosKGR Ιούνιος 20, 2013 #2 Ιούνιος 20, 2013 παίζει να είναι mod εγώ έχω την gold edition- rise of nations αλλά έχω χάσει το account + το κλειδί και παίζω offline ακόμα και σήμερα το παιχνίδι είναι Γ@μάτο !
Iraklis Ιούνιος 20, 2013 Author #3 Ιούνιος 20, 2013 παίζει να είναι mod εγώ έχω την gold edition- rise of nations αλλά έχω χάσει το account + το κλειδί και παίζω offline ακόμα και σήμερα το παιχνίδι είναι Γ@μάτο ! Δεν πειραζει αμα εχεις χασει το account ακομα και το κλειδι μπορεις πλεον να φτιαξεις ενα και να βρεις ενα κλειδι
SpirosKGR Ιούνιος 20, 2013 #4 Ιούνιος 20, 2013 Δεν πειραζει αμα εχεις χασει το account ακομα και το κλειδι μπορεις πλεον να φτιαξεις ενα και να βρεις ενα κλειδι Για online ούτε λόγος ε; πιστεύω στα χρόνια του θα ήταν ΕΠΟΣ
Iraklis Ιούνιος 20, 2013 Author #5 Ιούνιος 20, 2013 Για online ούτε λόγος ε; πιστεύω στα χρόνια του θα ήταν ΕΠΟΣ Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ πεσμενη η κινηση σε σχεση με πριν χρονια με το ζορι θα βρεθει ενα
SpirosKGR Ιούνιος 20, 2013 #6 Ιούνιος 20, 2013 Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ πεσμενη η κινηση σε σχεση με πριν χρονια με το ζορι θα βρεθει ενα Πες ότι "βρίσκαμε" τρόπο για οnline μεταξύ μας κάτι σαν make match - private match γίνεται ; υπάρχει τρόπος ;
Iraklis Ιούνιος 20, 2013 Author #7 Ιούνιος 20, 2013 Αυτο σου λεω μπορεις να παιξεις online αλλα πρεπει να φτιαξεις φτιαξεις account (αλλιως δεν γινεται) match μπορεις να κανεις δεν ειναι κατι δυσκολο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.