Jump to content

Rise of nation concept art

Iraklis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποσο λιωσιμο εχει πεσει στο συγκεκριμενο παιχνιδι φτανω στο 8ο χρονο και ακομα δεν το βαρεθηκα :hehe:

Με μια αναζητηση που εκανα βρηκα αυτες τις εικονες

riseofnationsiimokcupmodern.jpg

riseofnationsiimokcup.jpg

roniimeetsclosecombat.jpg

Δυστηχως δεν βρισκω καποιο αρθρο κατι τελος παντων, υποψιαζομαι οτι ειναι απο αλλο game ; :crazy: κατι σαν mod ; τις φωτογραφιες τις πετυχα τυχαια σε ξενο φορουμ.

παίζει να είναι mod

εγώ έχω την gold edition- rise of nations αλλά έχω χάσει το account + το κλειδί και παίζω offline ακόμα και σήμερα το παιχνίδι είναι Γ@μάτο !

παίζει να είναι mod

εγώ έχω την gold edition- rise of nations αλλά έχω χάσει το account + το κλειδί και παίζω offline ακόμα και σήμερα το παιχνίδι είναι Γ@μάτο !

Δεν πειραζει αμα εχεις χασει το account ακομα και

το κλειδι μπορεις πλεον να φτιαξεις ενα και να βρεις ενα κλειδι :D

Δεν πειραζει αμα εχεις χασει το account ακομα και

το κλειδι μπορεις πλεον να φτιαξεις ενα και να βρεις ενα κλειδι :D

Για online ούτε λόγος ε; πιστεύω στα χρόνια του θα ήταν ΕΠΟΣ

Για online ούτε λόγος ε; πιστεύω στα χρόνια του θα ήταν ΕΠΟΣ

Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ πεσμενη η κινηση σε σχεση με πριν χρονια με το ζορι θα βρεθει ενα :hm:

Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ πεσμενη η κινηση σε σχεση με πριν χρονια με το ζορι θα βρεθει ενα :hm:

Πες ότι "βρίσκαμε" τρόπο για οnline μεταξύ μας κάτι σαν make match - private match γίνεται ; υπάρχει τρόπος ;

Αυτο σου λεω μπορεις να παιξεις online αλλα πρεπει να φτιαξεις φτιαξεις account (αλλιως δεν γινεται)

match μπορεις να κανεις δεν ειναι κατι δυσκολο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.