haris1984 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2004 παιδια...περασα το firefox...και οταν παταω στο msn messenger να δω τα email μου,τα ανοιγει με τον explorer...το εχω διαλεγμενο ως default browser...αλλα τιποτα...ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα...οχι πως δημιουργει κανα προβλημα...αλλα τι να κανουμε?...καμια λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Και εμενα το ιδιο μου κανει,Αν δε θες να χρησιμοποιεις καθολου ie τοτε μπες κανονικα με firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 22, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 αν καταλαβα καλα, εννοει να μπεις στο http://www.msn.com/ με το firefox και να κανεις login απο εκει, κι οχι πατωντας πανω στο new e-mail messages απο το παραθυρο του msn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefscott Σεπτέμβριος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Πω πω ρε φίλε, με πρόλαβες. Ετοιμαζόμουν να ανοίξω και γω το ίδιο thread. Σωστός! @pigassos19 : Μήπως εννοείς ότι από τη στιγμή που θα μπεις από firefox στο hotmail, μετά όταν πατάς στο msn messenger θα σου ανοίγει default με το firefox? (Διακρίνω μια συμπάθεια για τον internet explorer? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Εννοω οτι ακριβως λεει και ο .38-.45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.