lowin Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2004 κατέληξα τελικά μάλλον στην αγορά μιας 6800gt..και επειδή πρόκειται να τη πάρω απο γνωστό(μπάς και γλιτώσω ανα ΦΠΑ) θα θελα να μου πείτε μια λογική τιμή(διευκρινιστε με ή χωρίς ΦΠΑ) και να μου προτείνετε κατασκευαστή..plz επειδή ειμαι ψιλοάσχετος και ΄το θέμα που έβαλα μπορει να φαίνεται ηλίθιο,απντήστε όσο περισσότεροι γίνεται(μην περιφρονείτε την απορία μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 κανε ενα search στο φορουμ να δεις!εισαι διαθετημενος να σκασεις πανω απο 400 ευρω για καρτα γραφικων??αφου μονο warcraft 3 παιζεις!www.overclockers.co.uk για να δεις τιμες,η καλυτερη για μενα ειναι η gainward Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 01:45] κανε ενα search στο φορουμ να δεις!εισαι διαθετημενος να σκασεις πανω απο 400 ευρω για καρτα γραφικων??αφου μονο warcraft 3 παιζεις!www.overclockers.co.uk για να δεις τιμες,η καλυτερη για μενα ειναι η gainward Πιστεύεις δεν θα την χρειαστεί στο WoW; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Πιστεύεις δεν θα την χρειαστεί στο WoW; δεν νομιζο να την χρειαστει. το beta που εχω παιξει ακομα και με 4400ti επαιζε. αλλα δεν ειχαμε τερατα. δεν ξερω ποσο πολυ θα βαρηνη με 9800 που το επαιζα ηταν αψογο. γενικα ομως η blizzard δεν εχει τρελες απαιτησεις παντα παιζονται τα παιχνιδια τις χωρις να εχεις τελευτεας τεχνολογιας συστημα. και πιστευο το κοιτανε και αυτοι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowin Σεπτέμβριος 22, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 unstoppable : ελληνικα παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.