Jump to content

about 6800gt

lowin

Recommended Posts

κατέληξα τελικά μάλλον στην αγορά μιας 6800gt..και επειδή πρόκειται να τη πάρω απο γνωστό(μπάς και γλιτώσω ανα ΦΠΑ) θα θελα να μου πείτε μια λογική τιμή(διευκρινιστε με ή χωρίς ΦΠΑ) και να μου προτείνετε κατασκευαστή..plz επειδή ειμαι ψιλοάσχετος και ΄το θέμα που έβαλα μπορει να φαίνεται ηλίθιο,απντήστε όσο περισσότεροι γίνεται(μην περιφρονείτε την απορία μου :help:

κανε ενα search στο φορουμ να δεις!

εισαι διαθετημενος να σκασεις πανω απο 400 ευρω για καρτα γραφικων??αφου μονο warcraft 3 παιζεις!

www.overclockers.co.uk για να δεις τιμες,η καλυτερη για μενα ειναι η gainward

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 01:45]

κανε ενα search στο φορουμ να δεις!

εισαι διαθετημενος να σκασεις πανω απο 400 ευρω για καρτα γραφικων??αφου μονο warcraft 3 παιζεις!

www.overclockers.co.uk για να δεις τιμες,η καλυτερη για μενα ειναι η gainward

Πιστεύεις δεν θα την χρειαστεί στο WoW;

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Πιστεύεις δεν θα την χρειαστεί στο WoW;

δεν νομιζο να την χρειαστει. το beta που εχω παιξει ακομα και με 4400ti επαιζε. αλλα δεν ειχαμε τερατα. δεν ξερω ποσο πολυ θα βαρηνη με 9800 που το επαιζα ηταν αψογο. γενικα ομως η blizzard δεν εχει τρελες απαιτησεις παντα παιζονται τα παιχνιδια τις χωρις να εχεις τελευτεας τεχνολογιας συστημα. και πιστευο το κοιτανε και αυτοι αυτο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.