Jump to content

AIO Liquid Cooler για AsRock Z77E-ITX

AnimaTronic

Recommended Posts

Καλημερες!!!

Ψαχνω ενα AIO Liquid Cooler που θα τοποθετηθει στην AsRock Z77E-ITX. Τωρα θα μου πεις "παρε ενα"...

Το προβλημα ειναι οτι η μητρικη εχει στο πισω μερος ενα τσιπακι mSATA και καποια backplates "βρισκουν"... Απ' οτι εχω παρατηρησει, το προβλημα υπαρχει με τα backplates που χρησιμοποιουνται σε συστηματα με τα blocks της Asetek...

Για παραδειγμα το backplate του Antec Kuhler 620 "βρισκει" πανω στο τσιπακι!

Η λυση ειναι να κοπει το κομματακι που "βρισκει" στο τσιπακι mSATA και δε θα ηθελα τετοιες πατεντες.

Τα backplates των Corsair H60 (2013), H100i κλπ δεν εχουν προβλημα, ομως με την Η100i ειχα θεμα... Το block δεν εκατσε ποτε σωστα και ειχα θερμοκρασιες στο Θεο!

Εχει κανεις καποιο τετοιο cooler που καθεται σωστα στη μητρικη αυτη?

Κοιταζω και το Coolermaster Seidon 120M, που εχει backplate παρομοιο με των Corsair... αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανει!

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!

350x700px-LL-276e6ebe_IMG_0007.jpeg

600x338px-LL-f4f0f3af_2012-04-24_16-20-59_852.jpeg

κοψε το κομματι που εμποδιζει , βαλε και μια ροδελα ωστε να πιασει καλα η βιδα πανω στο πλαστικο που θα μεινει και λογικα θα σαι μια χαρα, θεμα εγγυησεως δεν γνωριζω αν υφισταται ομως

edit δεν ειδα οτι δε σε ενδιαφερουν τετοιες πατεντες γραψε ακυρο

Μα καλά και εσύ με το κωλόβραχο που πας;

γιατί δε βάζεις καλύτερα μια αερόψυκτρα.

Βρε μια χαρα ειναι ο κωλοβραχος! Απλα μας την εκανε το mSATA!

Σκεφτηκα και τη λυση της αεροψυκτρας, αλλα εχω τις Corsair Vengeance με ψηλες ψυκτρες και οι περισσοτερες "βρισκουν"...

Γιατι δεν δινεις κατι παραπανω να πας σε καποιο ετοιμο κιτ κανονικης υδροψυξης που θα σου ειναι και αναβαθμησιμο?

Οπως

EK-KIT L240 - Kits - Starter Kits & Chassis

και αν θες απο ελλαδα

eWorld Amanzi 140 Value Universal Watercooling Kit

η πας παλι σε κατι custom παλι απο ελλαδα οπως το συνημενο που ακολουθει!

post-232-1416077472,7568_thumb.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.