Jump to content

Πρόβλημα με την κάμερα του pc..

Darap21

Recommended Posts

Έχω windows 8...Πατάω να ανοίξει και δεν ανοίγει...και όταν ανοίγω το Pc δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι της κάμερας....Επίσης όταν πατάω την εφαρμογή life cam dashboard κολλάει και κάνει restart to pc...

Καλησπέρα. Δώσε μας πληροφορίες για το ακριβές μοντέλο της κάμερας, ποιά έκδοση των windows 8 έχεις (32 ή 64bit). Επίσης αναφέρεις pc αλλά δέν λές άν έχεις δοκιμάσει σε άλλες θύρες usb. Άν αναφέρεσαι σε ενσωματωμένη laptop δώσε μοντέλο.

Τέλος, έχει δοκιμαστεί η κάμερα σε άλλο υπολογιστή ?

~ offtopic: post 666 f*ck.

Λοιπόν έχω windows 8 64 bit την ακριβή έκδοση...Η κάμερα είναι life cam HD-5000 το PC είναι σταθερό όχι λάπτοπ...Όχι σε άλλο PC δεν την έχω δοκιμάσει...σήμερα είδα ότι δεν λειτουργεί...

Το διόρθωσα το πρόβλημα ξεκόλλησε η κάμερα απλά τώρα το μόνο θέμα που έχω είναι ότι όταν πατάω την εφαρμογή κάμερα από το ΜΕΝΟΥ ΕΝΑΡΞΗΣ ton windows 8 μου βγάζει αυτό...

PvsOwuZ.jpg

tI0QTiD.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.