Jump to content

Υψηλες θερμοκρασίες με υδρόψυξη

NooDle

Recommended Posts

@absolom οχι δεν τους έχω ψηλα..

@Anonymous θα το δοκιμάσω και αυτο την Παρασκευη και θα σου πω..

αυτοι που σου λεω ειναι γυρω στα 60 cfm ,καλο ειναι να υπαρχει μια ισσοροπια στο push n pull

και εχουν παχος 1.5cm οποτε θα χρειαστεις και κοντιτερες βιδες για να βιδωσουν στο ψυγειο. εγω βρηκα σε μαγαζι με υδραυλικα. εχεις περιθωριο 1.5 ποντο απο τη μητρικη και τις μνημες χωρανε ?

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

λοιπον οι 2 επανω εμειναν παλι απο την πάνω μερια του ψυγειου γιατι απο κάτω δεν μπαίνουν με ΤΙΠΟΤΑ.

τους γύρισα ομως για να βγάζουν προς τα έξω αέρα αρα εχουμε ενα 200mm βαζει απο μπροστά οι 2χ120 βγαζουν απο πάνω και ενας 1χ120 απο πίσω βγάζει.

Στα πλάγια δεν έχω τίποτα παρα μονο το mesh του 600Τ για να μην χαλάσω το airflow.

Λετε να βάλω παλι το πλεξυ? Η για καλοκαιρακι να το αφήσω ετσι?

θερμοκρασία δωματίου 32 βαθμου και αυτη την ώρα που μιλαμε το coretemp λεει 44 43 44 43 βαθμους.

ps θα παίξω αργότερα bf 3 να δω που θα πάει παλι

οχι... ισα ισα ανεβηκε κιολας γιατί επαιζα σε idle απο 37-43

Ειναι λογικο....αλλα πιστεψε με ειναι και το σωστοτερο ;)

Πριν το ψυγειο δεχοταν κρυο ( με θερμοκρασια δωματιου ) και το πεταγε ζεστο μεσα στο κουτι σου......

Τωρα περνει αερα με θερμοκρασια κουτιου ....αρα αποβαλεις και τον θερμο αερα οπου εχει την ιδιωτικα να ανεβαινει "ψιλα" ;) . Ετσι εχεις λιιιιγο πιο αυξημενες θερμοκρασιες ....αλλα βοηθας στο συνολο το συστημα σου ;)

Κατ'εμε θα προτεινα να "ξεχασεις" τα περι airflow καλοκαιριατικα και να ανοιξεις το πλαινο ωστε να δροσισεις το δυνατον το κουτι σου.

Υ.Γ = Με 32c στo δωματιο μην περιμενεις κατι καλυτερο ;)

:hmm::hmm::hmm:

Και πόσο ήσουν πριν και πόσο τώρα full load?

τωρα με BF3 σχεδον 40 λεπτα ειμαι 62-65 μαξ

πριν 74

και ναι το ψυγειο απο πάνω βγάζει πλεον ζεστο αερα

[MENTION=3658]vasi[/MENTION] ναι την εχω την αντλια στο 2

Εγω θα ελεγα να βαλεις air condition.

Γυρισε το pc stock για το καλοκαιρι γιατι κ εγω με 30+ βαθμους στο δωματιο πιανω stock idle 40 στο cpu

Στάλθηκε από το HTC Wildfire S A510e μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Εγω θα ελεγα να βαλεις air condition.

Γυρισε το pc stock για το καλοκαιρι γιατι κ εγω με 30+ βαθμους στο δωματιο πιανω stock idle 40 στο cpu

Στάλθηκε από το HTC Wildfire S A510e μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

περιμενω την Τρίτη να ερθουν να το περασουν :p

παρ ολα αυτα τα φανς 2χ120 να τα αφησω να βγάζουν αερα η να βάζουν?

Υπενθυμιζω ειναι απο την πανω μερια του ψυγειου και τραβανε μεσα απο αυτο αερα

Αρκετό είναι το ρεύμα σου για 4.2. Μπορείς να πέσεις. Δοκίμασε μέσω offset

να φτάσεις 1.060 και κάτω. Eγώ παίζω με 1.048. Συν ότι λένε τα παιδιά βέβαια για

το airflow σου αλλά θα σου προτεινα να ξεκινήσεις από αυτό.

Άστα να βγάζουν, οπως είναι η φυσική ροή των πραγμάτων, σίγουρα θα περνάει πιο ζεστός αέρας απο το rad αλλά σαν setup θα είσαι πιο σωστός. Αν δεν είχες το μονό rad πίσω θα σου πρότεινα να γυρίζεις το φαν σε εισαγωγή.

λοιπον πλέον ειμαι στοκ με 0.9V και κλειστο το turbo mode. Η gpu και αυτη στοκ. (Τουλαχιστον θα τα έχω ετσι μεχρι να μπει το κλιματιστικό).

200αρης βάζει το 2πλο ψυγειο επανω βγάζει και το το πίσω το μονό.

Αυτή την στιγμή με θερμοκρασία δωματίου 32 βαθμούς στο pc έχω απο 38-40 idle.

Με bf φτάνω μέχρι 56. Αρα είδα διαφορα με το γύρισμα των φανς του επάνω ψυγείου.

Ευχαριστώ για την βοήθεια όλων.

Θα επειστρέψω και το Σαββατο και θα σας πω θερμοκρασίες με το κλιματιστικό.

Αν δεν μείνω ικανοποιημένος [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] ετοιμάσου για 200αρη rad και full waterblock :D

λοιπον πλέον ειμαι στοκ με 0.9V και κλειστο το turbo mode. Η gpu και αυτη στοκ. (Τουλαχιστον θα τα έχω ετσι μεχρι να μπει το κλιματιστικό).

200αρης βάζει το 2πλο ψυγειο επανω βγάζει και το το πίσω το μονό.

Αυτή την στιγμή με θερμοκρασία δωματίου 32 βαθμούς στο pc έχω απο 38-40 idle.

Με bf φτάνω μέχρι 56. Αρα είδα διαφορα με το γύρισμα των φανς του επάνω ψυγείου.

Ευχαριστώ για την βοήθεια όλων.

Θα επειστρέψω και το Σαββατο και θα σας πω θερμοκρασίες με το κλιματιστικό.

Αν δεν μείνω ικανοποιημένος @Κοπρίτης ετοιμάσου για 200αρη rad και full waterblock :D

μια χαρα σε βλεπω , οχι μη πεις θερμοκρασιες με κλιματιστικο θα ζηλεψουμε αυτοι που δεν εχουμε :)

off topic 1000 συγγνωμη επιστρέψω ήθελα να πω και οχι επει* τεκτημένη ταχύτητα.. :hm:

Θα γραψεις σε μια κολλα χαρτι 40 φορες το ονομα σου ..... επειτα θα πεις το "Πατερ ημων" 5 φορες φωναχτα και αλλες 5 απο "μεσα σου"...... και τελος αυριο με τον κηδεμονα σου !!!!!!! ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :D :D

χαχαααχαχααχαχχαχαχαχαχα

Δεν μπορω ρε Στράτο να κάνω-βλέπω ορθογραφικά λάθη..

Με πιάνει κάτι..

On topic συμφέρει να βάλω full waterblock και 200αρη rad?

Η να κάνω υπομονη για gtx7** και 8*** για να πάμε σε κατι τελειώς καινούργιο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.