NooDle Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2013 Επιασαν οι ζέστες και μαζί ζεστάθηκε και το pc. λοιπον στο 600Τ στο μηχανημα της υπογραφης στα 4.2 με 1.16v ρευμα και η κάρτα στα 1050 και 1500 αντιστοιχα +20 power και 1 ώρα battlefield ειχα στον επεξεργαστη 74 βαθμους!!! και στη κάρτα 77.. οταν ειπα να ανοιξω το πλαινο πανελ ζεματουσε στη κυριολεξια!!! Μεσα έβραζε ο τόπος το ίδιο και το τανκ με το νερο μεσα που το έπιασα απο μπροστα (το γνωστο της xspc 5.25 ) Τα μονα μου ψυχω είναι cpu-mobo. σας δειχνω πρόχειρα πως ειναι το pc-φουρνακι ps to hdd cage πήγε στη θέση του ακριβως πίσω απο τον 200αρη.. και υπάρχει μεσα πλεον μια 7970 DCU 2 top Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 εχεις βαλει μια λαμπα πανω? μηπως αυτη θερμαινει ποολυ?:red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 18, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 haha οχι φίλε μου λεντοταινια ειναι πανω και κάτωεπισης να πω οτι θερμοκρασία δωματίου μερα μεσημερι ήταν 34 βαθμοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούνιος 18, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 haha οχι φίλε μου λεντοταινια ειναι πανω και κάτωεπισης να πω οτι θερμοκρασία δωματίου μερα μεσημερι ήταν 34 βαθμοίΣτην ερημο μενεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιούνιος 18, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 τι περιμένεις με τάση ζέστη, σκάψου 34 βαθμοί θερμοκρασία δωματίου , και πόση έχει μέσα στο κουτή, που εγκλωβίζεται από την gpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Ιούνιος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 εγω στα λεγα οτι εχεις ζεστο επεξεργαστη αλλα δεν με ακουγες.αν δεν εχεις πειραξει κατι προσφατα θεωρειται φυσιολογικο με τετοια θερμοκρασια δωματιου , μη ξεχνας ψυχεις και cpu και motherboard και τα ψυγεια δεν ειναι και τιποτα τερατα 1 μονό και 1 διπλο με 45mm παχος μου φαινονται, οι ανεμιστηρες δουλευουν full οι στις 700 στροφες για ησυχια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιούνιος 18, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Στην ερημο μενεις;το μεσημέρι η θερμοκρασία στο σπίτι έφτασε στους 30 αν έπαιζα και εγώ καμιά δυο ώρες battlefield θα έφτανε στους 35 βαθμούς !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Ιούνιος 18, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 το μεσημέρι η θερμοκρασία στο σπίτι έφτασε στους 30 αν έπαιζα και εγώ καμιά δυο ώρες battlefield θα έφτανε στους 35 βαθμούς !!απο τα ιδια και απο δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 18, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 [MENTION=3658]vasi[/MENTION] η αλήθεια είναι οτι έβλαγα το πλεξυ απο τα πλάγια και έβαλα το mesh και είμαι 10 βαθμους κάτω. τώρα το έκανα αυτο. [MENTION=12897]absolom[/MENTION] και τόσο καιρό γιατί ημουν κύριος? τις στροφές απο τα φανς τις ρυθμίζω με το controler του 600Τ το έχω στο παρα 10 συμφωνα με το ρολοι [MENTION=7117]nikchris[/MENTION] μπορείς να το πεις και έτσι φιλε.. Μιας και το σπίτι το χτυπάει ολη τη μέρα ο ηλιος και εχω μονο απο την μια μεριά κολλητα σπίτι.. Το θέμα είναι τι μπορω να κάνω για να ρίξω την όλη θερμοκρασία.. Απο εχτρα φαν μέχρι και 200αρη ψυγειο μπροστά για να βάλω στο νεράκι και την κάρτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Ιούνιος 18, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 [MENTION=3658]vasi[/MENTION] η αλήθεια είναι οτι έβλαγα το πλεξυ απο τα πλάγια και έβαλα το mesh και είμαι 10 βαθμους κάτω.τώρα το έκανα αυτο. [MENTION=12897]absolom[/MENTION] και τόσο καιρό γιατί ημουν κύριος? τις στροφές απο τα φανς τις ρυθμίζω με το controler του 600Τ το έχω στο παρα 10 συμφωνα με το ρολοι [MENTION=7117]nikchris[/MENTION] μπορείς να το πεις και έτσι φιλε.. Μιας και το σπίτι το χτυπάει ολη τη μέρα ο ηλιος και εχω μονο απο την μια μεριά κολλητα σπίτι.. Το θέμα είναι τι μπορω να κάνω για να ρίξω την όλη θερμοκρασία.. Απο εχτρα φαν μέχρι και 200αρη ψυγειο μπροστά για να βάλω στο νεράκι και την κάρτα.. αλλο 20 δωματιου αλλο 34, απο 34 και πανω τι να σου κανουν και τα ψυγεια φυσανε ζεστο αερα γι αυτο πεφτει η αποδοση , προσωρινη λυση βαλε πανω στο mesh ενα 200ρη ανεμιστηρα να φυσαει την καρτα να δεις πως θα παει , και η λυση με το 200ρη ψυγειο μπροστα αλλα εκει παει πολυ , ψυγειο +μπλοκ για την καρτα 170 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 18, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Δοκίμασε να βάλεις τα φανς πάνω στο ψυγείο σε pull.Δλδ όπως τα έχεις εκεί αλλά να τραβάνε ή άμα γίνεται να μπουν από κάτω σαν push και να βγάζουν προς τα πάνω,να φυσάνε το ψυγείο και πες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 18, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Δοκίμασε να βάλεις τα φανς πάνω στο ψυγείο σε pull.Δλδ όπως τα έχεις εκεί αλλά να τραβάνε ή άμα γίνεται να μπουν από κάτω σαν push και να βγάζουν προς τα πάνω,να φυσάνε το ψυγείο και πες...απο κατω Γιάννη λίγο χλώμο το βλέπω.. Μαλλον θα βρίσκουν πάνω στη μητρική η στο πίσω ψυγειο.. Οπως και να χει θα το δοκιμάσω αυριο αν εχω χρόνο..Αλλα πριν το κανω αυτο να τους βάλω να τραβάνε και απο πανω απο το ψυγειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούνιος 19, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 Αφησε τα σε pull δουλεύει καλύτερα, εγω πιστεύω οτι ειναι λογική ή θερμοκρασία βαση της θερμοκρασίας δωματίου που έχεις, επίσης η κάρτα γραφικών που έχεις πετάει τον αέρα μέσα στο κουτί οπότε τα ψυγεία σου τα διαπερναει ο καυτος αέρας που βγαίνει απο την dcuii. 1)Για μένα συνέχισε με το mesh και αν βάλεις 200αρι ανεμιστηρα που λέει ο φίλος πιο πάνω βαλτον να τραβάει τον αέρα απο την κάρτα και όχι να την χτυπάει. Ο αέρας απο αυτή την κάρτα βγαίνει με αρκετή πίεση και το πιο πιθανο ειναι να νικήσει κατα κράτος το 200αρι που θα βάλεις και να γίνει ενα μια τρύπα στο νερό. 2) βάζεις την κάρτα στα νερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Ιούνιος 19, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 δες μηπως και χωραει αυτος Phobya G-Silent 12 Slim Edition 1800rpm System Fan 120mmωστε να προσθεσεις αλλους 2 στο πανω ψυγειογια μενα η καλυτερη λυση ειναινερο σε καρτα -επεξεργαστη +ενα 200ρη ψυγειο μπροστα , και βγαλε τη μητρικη απο το νερο δε σου προσφερει κατι, ουτε εχεις κανενα τρελο κλοκαρισμα να πεις οτι βοηθαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 19, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 Αλλα πριν το κανω αυτο να τους βάλω να τραβάνε και απο πανω απο το ψυγειο?Δοκίμασέ το Billy μία και δες.Αλλά κάνε άμα είναι και τη λύση που σου είπε ο absolom με slim fans σε push -pull αλλά ανάποδα από ότι τώρα.Πιστεύω ότι άμα γυρίσεις τους ανεμιστήρες θα έχεις λίγο καλύτερες θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Ιούνιος 19, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 με ενα 200αρι και 2χ120 intake και μονο 1χ120 exhaust...λογικο να γινεται φουρνος.μενει ο ζεστος αερα μεσα στο κουτι αφου ενας 120αρης δε μπορει να τον βγαλει ολο...asap γυρισε τα fans του διπλου να βγαζουν αερα προς τα εξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 19, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 με ενα 200αρι και 2χ120 intake και μονο 1χ120 exhaust...λογικο να γινεται φουρνος.μενει ο ζεστος αερα μεσα στο κουτι αφου ενας 120αρης δε μπορει να τον βγαλει ολο...asap γυρισε τα fans του διπλου να βγαζουν αερα προς τα εξω...Ναι αλλα ο ζεστος αερας που θα περνάει μεσα απο τα fins του ψυγείου δεν θα ρίχνει ταυτόχρονα και την απόδοση του ψυγειου?Προς το παρον έβαλα στο mesh επανω ενα 200αρη να βγάζει προς τα έξω δεν το τσεκαρα ομως γιατί ειμαι εκτος πολης οποτε Παρασκευη θα γίνουν όλα.[MENTION=12897]absolom[/MENTION] το θέμα είναι τα δουλέψουν τα φανς που μου προτείνεις με τα δικά μου? SilverStone Technology Co., Ltd.- FM121Η θα δημιουργείται στροβιλισμος βαβουρα κακη απόδοση και δεν ξερω και γω τι αλλοΜπορει να λεω και βλακείες βεβαια απλα εγω δεν εχω παίξει ποτε με push-pull γι αυτο και ρωταω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Ιούνιος 19, 2013 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 Ναι αλλα ο ζεστος αερας που θα περνάει μεσα απο τα fins του ψυγείου δεν θα ρίχνει ταυτόχρονα και την απόδοση του ψυγειου?Προς το παρον έβαλα στο mesh επανω ενα 200αρη να βγάζει προς τα έξω δεν το τσεκαρα ομως γιατί ειμαι εκτος πολης οποτε Παρασκευη θα γίνουν όλα.nope...να εξηγησω...στη περιπτωση που τα fans του ψυγειου βαζουνε αερα μεσα στο κουτι εχεις τη καρτα γραφικων να βγαζει ζεστοαερα μεσα στο κουτι(και λιγο προς τα εξω) και το διπλο ψυγειο το ιδιο, οποτε μεσα στο κουτι μαζευεται (πολυ)θερμος αερας που ζεστενει τα παντα(ραμ, cpu block, mobo etc)...μαζι και το μονο ψυγειο πισω.Και πιστευω οτι αν βαλεις στο πλαι(και η θεση του ειναι χαμηλοτερα απο τη gpu) 200αρη να βγαζει αερα πρoς τα εξω θα τα κανεις χειροτερα γιατι θα βγαζεις απευθειας εξω το κρυο αερα που βαζει μεσα ο μπροστα 200αρης.τωρα στη δευτερη περιπτωση την οποια και προτεινω:βαζεις 200αρη μπροστα και πλαι σαν intake και 2χ120 πανω+1χ120 πισω σαν exhaust(προτεινω σε pull το διπλο)ετσι εχεις τον πλαινο 200αρη να δροσιζει τη GPU και μαζι με τον μπροστα δημιουργουνε airflow φρεσκου αερα για τα ψυγειαμε αυτη τη διαταξη θεωρω οτι υπαρχει πιο σωστη ροη... αφου βαζεις κρυο αερα χαμηλα και βγαζεις ζεστο απο ψηλα.εγω εχω ακριβως την ιδια διαταξη στο pc της υπογραφης 2χ200(ενας μπροστα ενας πλαι intake) και την h100i να βγαζει αερα προς τα εξω και ενα 140αρη πισω με το cpu @4.6GHZ 1.35Vcore σε 100% load ειμαι 65-66 βαθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Ιούνιος 19, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 Ναι αλλα ο ζεστος αερας που θα περνάει μεσα απο τα fins του ψυγείου δεν θα ρίχνει ταυτόχρονα και την απόδοση του ψυγειου?Προς το παρον έβαλα στο mesh επανω ενα 200αρη να βγάζει προς τα έξω δεν το τσεκαρα ομως γιατί ειμαι εκτος πολης οποτε Παρασκευη θα γίνουν όλα.@absolom το θέμα είναι τα δουλέψουν τα φανς που μου προτείνεις με τα δικά μου? SilverStone Technology Co., Ltd.- FM121Η θα δημιουργείται στροβιλισμος βαβουρα κακη απόδοση και δεν ξερω και γω τι αλλοΜπορει να λεω και βλακείες βεβαια απλα εγω δεν εχω παίξει ποτε με push-pull γι αυτο και ρωταω..εχω παρομοιο σεταπ σε τριπλο δεν ακουσα στροβιλισμους ουτε πολυ θορυβο , αυτους που εχεις τους αντεχεις σε ψηλες στροφες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 19, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 [MENTION=12897]absolom[/MENTION] οχι δεν τους έχω ψηλα..[MENTION=19996]Anonymous[/MENTION] θα το δοκιμάσω και αυτο την Παρασκευη και θα σου πω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.