Jump to content

Μικρο ασυρματο πληκτρολογιο?

therock

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψαχνω ενα μικρο πληκτρολογιο για να μπορω να το χρησιμοποιω με το λαπτοπ οταν εχω κλειστο το καπακι. Θελω να ειναι ασυρματο και οσο πιο μικρο γινεται και εννοειται tenkeyless.

Εχετε ψαχτει καθολου? Κατι qwerty χειρος ου μοιαζουν με blackberry ή κατι αλλα τετοιου ειδους λενε κατι? Απο επωνυμα τι εχουμε?

CA-63.jpeg

RiiKeyboard.jpg

[ame=http://www.amazon.com/Lenovo-Multimedia-Remote-Keyboard-N5901/dp/B0036VO67I]Amazon.com: Lenovo Multimedia Remote with Keyboard N5901: Electronics[/ame]

θελω κατι που να μπορω να το πιανω στα χερια μου, επειδη δεν θα χω χωρο να το ακουμπαω καπου για κει που το θελω. Ισως το lenovo να ειναι καλο που δοθηκε, αλλα ψαχνω και για αλλες επιλογες. Καποτε κατι ειχα πετυχει σε μια σελιδα αλλα εχει χαθει αινιως μεσα στα bookmark Μου. Τι αλλο αραγε κυκλοφορει στην αγορα αυτην την στιγμη?

• 2 weeks later...

Μιας και τα έπαιξε το ασύρματο mouse του htpc ψήνομαι για κανά μικρό ασύρματο πληκτρολόγιο με touchpad.

Η χρήση του είναι αποκλειστικώς για την τηλεόραση, ανάλυση FullHD.

Το K400 στα 32 ευρώ φαίνεται ενδιαφέρον, το touchpad του πως τα πάει σε τόσο μεγάλη ανάλυση;

Το Rii βγαίνει στα ίδια λεφτά και είναι κατά πολύ μικρότερο, με ενδιαφέρει πρώτα το touchpad όμως και μετά το πληκτρολόγιο. Από ποιότητα τι λέει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.