therock Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2013 Ψαχνω ενα μικρο πληκτρολογιο για να μπορω να το χρησιμοποιω με το λαπτοπ οταν εχω κλειστο το καπακι. Θελω να ειναι ασυρματο και οσο πιο μικρο γινεται και εννοειται tenkeyless. Εχετε ψαχτει καθολου? Κατι qwerty χειρος ου μοιαζουν με blackberry ή κατι αλλα τετοιου ειδους λενε κατι? Απο επωνυμα τι εχουμε?
vasi Ιούνιος 18, 2013 #2 Ιούνιος 18, 2013 [ame=http://www.amazon.com/Lenovo-Multimedia-Remote-Keyboard-N5901/dp/B0036VO67I]Amazon.com: Lenovo Multimedia Remote with Keyboard N5901: Electronics[/ame]
therock Ιούνιος 19, 2013 Author #4 Ιούνιος 19, 2013 θελω κατι που να μπορω να το πιανω στα χερια μου, επειδη δεν θα χω χωρο να το ακουμπαω καπου για κει που το θελω. Ισως το lenovo να ειναι καλο που δοθηκε, αλλα ψαχνω και για αλλες επιλογες. Καποτε κατι ειχα πετυχει σε μια σελιδα αλλα εχει χαθει αινιως μεσα στα bookmark Μου. Τι αλλο αραγε κυκλοφορει στην αγορα αυτην την στιγμη?
apotsi Ιούνιος 29, 2013 #6 Ιούνιος 29, 2013 Happy hourΑν το προλάβεις, είναι καλή προσφορά. 15€ μόνο.
jpavly Ιούλιος 6, 2013 #7 Ιούλιος 6, 2013 Μιας και τα έπαιξε το ασύρματο mouse του htpc ψήνομαι για κανά μικρό ασύρματο πληκτρολόγιο με touchpad. Η χρήση του είναι αποκλειστικώς για την τηλεόραση, ανάλυση FullHD. Το K400 στα 32 ευρώ φαίνεται ενδιαφέρον, το touchpad του πως τα πάει σε τόσο μεγάλη ανάλυση; Το Rii βγαίνει στα ίδια λεφτά και είναι κατά πολύ μικρότερο, με ενδιαφέρει πρώτα το touchpad όμως και μετά το πληκτρολόγιο. Από ποιότητα τι λέει;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.