Jump to content

Μας την έφερε το public!!!!!!!!!

mikelos

Recommended Posts

H προσφορά που έβγαλε με το πληκτρολόγειο στην τιμή των 5 ευρώ

Logitech Wireless Keyboard K360 - Λευκό - Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίες

μετά απο 4 μέρες θυμήθηκαν να μας στείλουν το π[αρακατω μαιλ.

Αγαπητέ πελάτη,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public για τις αγορές σας.

Ζητουμε θερμα την κατανοηση σας για το ότι η παραγγελία σας δε μπορεί να εκτελεστεί .

Το σύστημα τιμών Internet παρουσίασε προσωρινό τεχνικο πρόβλημα με αποτέλεσμα να εμφανίσει τον κωδικό 0631879 KEYBOARD LOGITECH K360 WRL GR PUR.PEB. με ασυνηθιστα μεγαλη έκπτωση on line 80% σε σχεση με την τιμή καταστήματος.

Αυτό προκάλεσε υπερβολικά μεγάλη ζήτηση σε λίγες μόνο ώρες με αποτέλεσμα την ταχύτατη εξάντληση του κωδικού.

Τέλος και για την δική σας πληρέστερη ενημέρωση σας παραπέμπουμε στο σημείο των όρων και προϋποθέσεων συναλλαγων του Public σχετικά με αυτές τις περιπτώσεις Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίες .

Ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα την επόμενη φορά .

Οπότε σίγουρα την επομενη φορά θα το προτιμήσουμε.Μου αρέσει οτι εξαντλήθηκαν και καλά και οτι έδωσαν οσα είχαν.Εγώ πήγα σε κατάστημα που είχε διαθέσιμα και δεν μου έδωσαν.Μου είπαν οτι θα περιμένω μαιλ για την παραλαβή

Στο insomnia υπάρχουν καμιά 30αρια? ίσως κάτι λιγότερο ίσως κάτι περισσότερο με άτομα που πήραν τα πληκτρολόγια και μάλιστα το θέμα εκεί ανέβηκε μετά από εδώ.

Το απόγευμα ήμουν στο Public Περιστερίου και είχε 3-4 στο ταμείο.

Γενικά θα έλεγα όποιος τρώει άκυρο να πάρει το thread του insomnia Και να τους το τρίψει στην μούρη. Ακόμα κόσμος παραλαμβάνει το λάθος του συστήματος.

0631879 KEYBOARD LOGITECH K360 WRL GR PUR.PEB

GR? Αφού ήταν Αγγλικό (δεν είχε τους Ελληνικούς χαρακτήρες πάνω).

Έγινε επεξεργασία από yanni

Εγω ξέρω πως απο την στιγμή που υπηρχε online πρεπει να υπαρχουν και διαθεσιμα.Και αφού έδωσε εστω και ένα με 5 ευρώ, σε αυτους που δεν πήραν να κάνει νέα παραγγελία το Puplic στον προμηθευτη του και να δωσει και στους υπόλοιπους που δεν πήραν.

Αλλιώς να τα ακύρωνε όλα και να έστελνε το ιδιο μαιλ σε όλους.

Το σύστημα τιμών Internet παρουσίασε προσωρινό τεχνικο πρόβλημα με αποτέλεσμα να εμφανίσει τον κωδικό 0631879 KEYBOARD LOGITECH K360 WRL GR PUR.PEB. με ασυνηθιστα μεγαλη έκπτωση on line 80% σε σχεση με την τιμή καταστήματος.

In this thread:

Οσοι δε βολεύτηκαν αρχιζουν να κράζουν, κλασσικος ελληναρας...:crazy_pilot:

Μπραβο στο public που τα εδωσε σε αυτή τη τιμή και δεν άρχισε τις δικαιολογίες... οτι αλλο λετε ειναι π@π@ριες. Δε προκειται να φερουν αλλα κομματια σε αυτους που δε προλαβαν ελεος, αν ειχατε μαγαζί εσεις τι θα κάνατε?

Έγινε επεξεργασία από SirDiman

Λοιπόν να πω κάποια πράγματα καθώς τυχαίνει να υπάρχει ένα online κατάστημα κοντά μου.

1) Μπράβο στο public που έστειλε keyboards σε αυτή τη τιμή

2) Μπράβο στα παιδιά που είπαν μπράβο για τα keyboards που παραλάβανε

ΑΛΛΑ αν είχα κατάστημα και έστω ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ είχε παραγγείλει απο εμένα σε τιμή που το προϊόν ΗΤΑΝ διαθέσιμο στο Site μου, τη στιγμή της παραγγελίας, θα έκανα τα αδύνατα δυνατά να του το στείλω στη τιμή που έγραφε το Site, ακόμα και απο λάθος δικό μου και ακόμα και αν έμπαινα μέσα.

Οσοι ξέρουν, γνωρίζουν ότι δε λέω λαμακίες της στιγμής.

Χαίρομαι που αντί να γράψουν μία απλή δικαιολογία, έστειλαν προϊόντα τα παιδιά απο το public και τους επικροτώ πραγματικά. Αλλά αν ο topic starter έβαλε παραγγελία στη τιμή που έλεγε η προσφορά και το προϊόν ήταν διαθέσιμο, το κατάστημα κατά τη γνώμη μου οφείλει να τον εξυπηρετήσει.

Αυτή είναι η άποψή μου επι του παρόντος θέματος

Έγινε επεξεργασία από karmen1983

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]

Βασικά το public έκανε φάουλ. Και εγώ είμαι της άποψης ότι μπράβο τους που δώσανε τριψήφιο αριθμό πληκτρολογίων σε αυτή την τιμή, ένα πήρα και εγώ άλλωστε, αλλά σε όσους ρίξανε άκυρο η αιτιολόγηση ήταν

Το σύστημα τιμών Internet παρουσίασε προσωρινό τεχνικο πρόβλημα

Αν στέλνανε κάτι σε

Το σύστημα της αποθήκης παρουσίασε προσωρινό τεχνικο πρόβλημα με αποτέλεσμα ο αριθμός των παραγγελιών να υπερβεί τον αριθμό των πληκτρολογίων που ήταν διαθέσιμα

θα ήταν μια χαρά δικαιολογία και όλοι θα τα βάζανε με αυτούς που πήραν 3-5-10-15 πληκτρολόγια. Όταν όμως έχεις μοιράσει δεκάδες ή και εκατοντάδες πληκτρολόγια σε αυτή την τιμή δεν μπορείς να στέλνεις ένα τέτοιο mail.

Υ.Γ. Έχω σιχαθεί αυτό το "κλασικός Ελληναράς".

Έγινε επεξεργασία από yanni

To θέμα δεν ειναι οτι δεν παρελαβα το πληκτρολογιο αλλα οτι το παρέλαβαν άτομα που ειχαν κανει την παραγγελία μια μέρα μετά απο εμένα.

Προσωπικά χεστ@@@ που δεν το πήρα.Αλλά ενα κατάστημα του Ομίλου Γερμανός για να μην εκτεθει έπρεπε να το δώσει σε όλους.Και αν δεν έφτασαν να ξανα παραγγείλει .

Αλλα δυστηχώς δεν ειναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό.

Θυμηθείτε παλια την προσφορά στα καταστήματα Γερμανος με τα παιχνίδια PS3 που τα είχε απο 1 ευρώ εως 5.Και δεν τα περέλαβαν ούτε το 5% των πελατών

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]

Βασικά το public έκανε φάουλ. Και εγώ είμαι της άποψης ότι μπράβο τους που δώσανε τριψήφιο αριθμό πληκτρολογίων σε αυτή την τιμή, ένα πήρα και εγώ άλλωστε, αλλά σε όσους ρίξανε άκυρο η αιτιολόγηση ήταν

Αν στέλνανε κάτι σε

θα ήταν μια χαρά δικαιολογία και όλοι θα τα βάζανε με αυτούς που πήραν 3-5-10-15 πληκτρολόγια. Όταν όμως έχεις μοιράσει δεκάδες ή και εκατοντάδες πληκτρολόγια σε αυτή την τιμή δεν μπορείς να στέλνεις ένα τέτοιο mail.

Υ.Γ. Έχω σιχαθεί αυτό το "κλασικός Ελληναράς".

και μετα θα τα ριχναν παλι στο public για "ψευτικες" δικαιολογιες.

Τουλαχιστον εδω απο οτι βλεπω εγω , παραδεχονται οτι ηταν λαθος τιμη , στειλαμε προιοντα βεβαια γτ τα λαθη πληρωνονται αλλα τωρα παμε να καλυψουμε οτι μπορουμε.

και στις 2 περιπτωσεις ΠΟΤΕ δε θα μεινουμε σε ενα μπραβο μονο προς το καταστημα

και μετα θα τα ριχναν παλι στο public για "ψευτικες" δικαιολογιες.

Τουλαχιστον εδω απο οτι βλεπω εγω , παραδεχονται οτι ηταν λαθος τιμη , στειλαμε προιοντα βεβαια γτ τα λαθη πληρωνονται αλλα τωρα παμε να καλυψουμε οτι μπορουμε.

και στις 2 περιπτωσεις ΠΟΤΕ δε θα μεινουμε σε ενα μπραβο μονο προς το καταστημα

Πάντα θα υπάρξει κάποιος που θα βλέπει μόνο υποχρεώσεις από την μεριά του καταστήματος ή μόνο δικαιολογίες ή ακόμα και κουτοπονηριά ("Ε ναι δώσανε 500 πληκτρολόγια. Ε και; Τόση διαφήμιση και φτηνά τους ήρθε. Ούτε μια πίπα (για κάπνισμα) δεν μας πήραν"). Αλλά όταν θα είχες 50+ άτομα με βάση το poll δίπλα, ΜΟΝΟ από τους δίπλα, άρα 100+ γενικότερα, να έχουν παραλάβει, αυτός ο κάποιος δύσκολα θα έβρισκε δίκιο.

Τώρα δεν μιλάμε για ψεύτικες δικαιολογίες. Μιλάμε για σκέτο "ψέματα", ψέματα που αποδεικνύονται εύκολα και εκθέτουν το κατάστημα και αυτό διότι οι υπάλληλοι και ο υπεύθυνος είπαν να περιορίσουν την πολυπλοκότητα της δουλειά τους για την οποία πληρώνονται, να στείλουν δηλαδή 100+ emails σε αυτούς που δεν θα παραλάβουν και στείλανε το τυποποιημένο mail.

Σε περίπτωση που έχω παρεξηγηθεί, είμαι από αυτούς που λένε μπράβο στο κατάστημα και δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να στηθεί στα 4 να το .... αυτό.

αν ηταν λαθοs και αργησαν να το καταλαβουν ομωs δεν σημαινει οτι πρεπει να στειλουν σε ολουs. Οποιοs πηρε οκ.Οποιοs οχι next time.

Εγω ιδεα δεν ειχα.Τωρα το ειδα

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

Για όσους δεν κατάλαβαν τι είπα.

Το να έχω στο Site ένα προϊόν άμεσα διαθέσιμο, είναι το ίδιο με το να το έχω στο ράφι του καταστήματος και να μπει ο πελάτης να το δει.

Πως θα σας φανεί να μπείτε σε ένα κατάστημα, να πειτε στο πωλητή δώσε μου αυτή τη κάρτα γραφικών που λέει 50ευρώ και να σας πει δε πουλάω;

Είναι ένα και το αυτό. Το λάθος είτε μας αρέσει, είτε όχι, το χρεώνεται το κατάστημα, ανεξάρτητα αν φέρθηκε άψογα στους 100 άλλους.-

Μα είναι λογικό να τελειώσει το στοκ ( εγώ έκανα παραγγελία το βράδυ που αναφέρθηκε η προσφορά και στειλα να μου το πάρουν από το κατάστημα 4 μέρες μετά...) ρώτησα έναν και μου είπε ότι το ίδιο βράδυ δεν μπορούσες να παραγγείλει από το σιτε γιατί δεν ήταν διαθέσιμα.

Δε διαφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει ένας μετρητής ας πούμε να κρατάει στη βάση δεδομένων πόσες παραγγελίες έχουν γίνει από την σελίδα αλλά αν τα προϊόντα έρχονται από στο στοκ των καταστημάτων αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

:agree:

OMG όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε ρε παίδες. Δηλαδή επρεπε να κράζουμε το you όσοι δεν προλάβαμε 3770 τις προάλλες?

Εγω παρέλαβα κανονικά τα δικα μου εδω και μέρες, απο Θεσσαλονίκη.

Αν ήταν κανα πλαίσιο θα εριχνε άκυρο σε ΟΛΟΥΣ και δε θα έκραζε κανείς. :boxed:

Μα ρε συ εδω αγοράσανε ατομα που υπο φυσιολογικές συνθηκες δεν θα αγοραζαν το προιον, ειναι λογικο να μην υπαρχει στοκ για τοσο ξαφνικά μεγαλο αριθμο παραγγελιών.

Να παίζουμε με τις λεξεις δεν εχει νοημα, οποιος εχει στοιχειώδη λογικη μπορεί να καταλάβει το λογο που δε πρόλαβαν ολοι

"κλασσικος ελληναρας" = αν δε περασει το δικο του θα ριξει το φταίξιμο αλλού , "μας την έφεραν" "θελουν να μας καταστρέψουν οι γερμανοι " κλπ κλπ

Έγινε επεξεργασία από SirDiman