Jump to content

youtube problem

The Spirit

Recommended Posts

Παιδιά τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Πατάω να παίξει ένα video στο youtube με firefox (ενημερωμένος) και το video δεν παίζει παρά μόνο αν κάνω refresh την σελίδα.

Με internet explorer πχ που δοκίμασα παίζουν κανονικά. Καμιά ιδέα το τι μπορεί να φταίει?

Καλησπέρα.

Καταρχήν όταν αντιμετωπίζεις παρόμοιο πρόβλημα, μήν συγκρίνεις ποτέ τί γίνεται στην αλεπού με το τί γίνεται στον explorer. Ο λόγος είναι ότι στο explorer θα βρείς μιά activeX έκδοση του flash ενώ στην αλεπού είναι καθαρά plugin. Στο πρώτο εμφανίζονται ελάχιστα θέματα αλλά έχει περισσότερα κουσούρια ο ίδιος ο explorer και τρύπες απότι η Αλεπού.

Στο θέμα μας:

- Χρησιμοποιείς τελευταίες εκδόσεις firefox (21) και flash player (11,7,700,224) Τσέκαρε εδώ?

- Το πρόβλημα εμφανίζεται και στα υπόλοιπα online video sites όπως το Dailymotion - Watch, publish, share videos ή όχι ?

- Το πρόβλημα ξεκίνησε με αναβάθμιση του plugin ή όχι. Άν ναι ποιά έκδοση είχες πρίν.

Λοιπόν φτάνοντας στο 1ο βήμα ήμουν σίγουρος ότι έχω την 21.

Κοιτώντας όμως για flash player είχα κάποια 11,6.....

Έκανα update στην 11,7,700,224 και πλέον τα video παίζουν κανονικά.

Οπότε δεν προχώρησα στα παρακάτω βήματα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Απ ότι φαίνεται εκεί ήταν το πρόβλημα :)

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ !!! Μετά από 5-10 videos άρχισε να το κάνει πάλι αλλά για λίγο. Δοκίμασα στο dailymotion αλλά παίζουν κανονικά.

Δεν έκανα κάποια αναβάθμιση plugin ξαφνικά άρχισε να γίνεται αυτό. Είχα την 11,6 κάτι δε θυμάμαι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.