The Spirit Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2013 Παιδιά τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πατάω να παίξει ένα video στο youtube με firefox (ενημερωμένος) και το video δεν παίζει παρά μόνο αν κάνω refresh την σελίδα.Με internet explorer πχ που δοκίμασα παίζουν κανονικά. Καμιά ιδέα το τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Καλησπέρα.Καταρχήν όταν αντιμετωπίζεις παρόμοιο πρόβλημα, μήν συγκρίνεις ποτέ τί γίνεται στην αλεπού με το τί γίνεται στον explorer. Ο λόγος είναι ότι στο explorer θα βρείς μιά activeX έκδοση του flash ενώ στην αλεπού είναι καθαρά plugin. Στο πρώτο εμφανίζονται ελάχιστα θέματα αλλά έχει περισσότερα κουσούρια ο ίδιος ο explorer και τρύπες απότι η Αλεπού.Στο θέμα μας:- Χρησιμοποιείς τελευταίες εκδόσεις firefox (21) και flash player (11,7,700,224) Τσέκαρε εδώ?- Το πρόβλημα εμφανίζεται και στα υπόλοιπα online video sites όπως το Dailymotion - Watch, publish, share videos ή όχι ?- Το πρόβλημα ξεκίνησε με αναβάθμιση του plugin ή όχι. Άν ναι ποιά έκδοση είχες πρίν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Ιούνιος 18, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Λοιπόν φτάνοντας στο 1ο βήμα ήμουν σίγουρος ότι έχω την 21. Κοιτώντας όμως για flash player είχα κάποια 11,6..... Έκανα update στην 11,7,700,224 και πλέον τα video παίζουν κανονικά. Οπότε δεν προχώρησα στα παρακάτω βήματα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Απ ότι φαίνεται εκεί ήταν το πρόβλημα ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ !!! Μετά από 5-10 videos άρχισε να το κάνει πάλι αλλά για λίγο. Δοκίμασα στο dailymotion αλλά παίζουν κανονικά. Δεν έκανα κάποια αναβάθμιση plugin ξαφνικά άρχισε να γίνεται αυτό. Είχα την 11,6 κάτι δε θυμάμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούνιος 18, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Και μένα το ίδιο κάνει (ff21 + last flash) και μου τα έχει κάνει τσουρέκια. Ο χρώμιος τα παίζει κανονικά όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.