sakinor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2013 καλισπερα, πηρα ενα δευτερο κουτακι για το συστημα που φτιαχνω το sharkkon rebel 9. μιας και η κατασταση στο χρωμα δεν ειναι καλη( ειναι 5+ χρονων) σκεφτομαι να το βαψω ασπρο. τι θα χρειαστω απ εργαλεια , τι κοστος υπαρχει, που θα βρω οτι χρειαζομαι. λογικα θα βαψω μονο το εξωτερικο.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Αναφέρεις ηλεκτροστατική βαφή και ρωτάς τι εργαλεία θα χρειαστείς.Με μπέρδεψες λίγο. θες να το πας κάπου για βάψιμο ή να το κάνεις μόνος σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 18, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 μονος θα το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 18, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Ωραία αφού θες να κάνεις μόνος σου ηλεκτροστατική άρχισε να ψάχνεις για ένα φούρνο για αρχή. Επι του σοβαρού. Πήγαινε κάπου πχ [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] να σου κάνει τη βαφή για να μην πληρώσεις το κουτί σου χ100 για τα εξαρτήματα που θα χρειαστείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 18, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 μαλιστα,δεν ηξερα οτι ειναι τοσοωδυσκολο. αμα παω σε καποιον τι κοστος θα εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Ιούνιος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 ενα 80-100αρι θα το εχεις σιγουρα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 18, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 μαλιστα,δεν ηξερα οτι ειναι τοσοωδυσκολο. αμα παω σε καποιον τι κοστος θα εχω?Δεν είπα ότι είναι δύσκολο. Δύσκολο είναι να κάνεις ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ σου ηλεκτροστατική βαφή.Εκτός αν δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς ζητάς να σε συμβουλεύσουμε και θες ένα απλό βάψιμο με κάποιο σπρέι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιούνιος 18, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 καλισπερα, πηρα ενα δευτερο κουτακι για το συστημα που φτιαχνω το sharkkon rebel 9. μιας και η κατασταση στο χρωμα δεν ειναι καλη( ειναι 5+ χρονων) σκεφτομαι να το βαψω ασπρο. τι θα χρειαστω απ εργαλεια , τι κοστος υπαρχει, που θα βρω οτι χρειαζομαι. λογικα θα βαψω μονο το εξωτερικο.ευχαριστωΣε καταστήματα με σιδερικά-χρώματα, θέλεις ψιλά γυαλόχαρτα, υπομονή, για το τρίψιμο, άμα ήταν μαύρο θα χρειαστεί και αστάρι άσπρο , τριψιμο πάλι, και τέλος πέρασμα με το χρώμα, από τιμές θα βγει 20 ευρώ και πάνω !! όλα αυτά με σπρέι Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 18, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 5+ χρονων κουτι και να ριξεις ενα ~100αρι για βαψιμο δεν λεει,πιο φθηνα σου βγαινει να παρεις ενα καινουριο βαμενο οπως θες.Παλεψε το με σπρει αν το κανεις σωστα βγαινει ωραιο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 18, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 βασικα μου φαινεται πως θα καταληξω σε απλο σπρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 18, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 παιδια,ποσο σπρει θα χρειαστω τουλαχιστον? θα βαψω μονο εξωτερικο δλδ τα δυο πλαγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 18, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Μπορείς να πάρεις ένα απλό άσπρο σπρέι και να το βάψεις, αλλά σε χτυπήματα θα είναι ευαίσθητο, όπως και σε γρατσουνιές. Το σωστό είναι τρίψιμο, αστάρι, βάψιμο, θα σου στοιχίσει 5 ευρώ παραπάνω από το απλό σπρέι.Posted from my mobile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 18, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 οκ.αυτο θα κανω. 5 ευρω αλλα επενδυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 18, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Ηλεκτροστατική?? summon [MENTION=12468]NOP$TRIM[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouller1995 Ιούνιος 19, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 αν θες να κανεις σωστη δουλεια παρε 1 ασταρι (φτανει για 2 χερια) οχι ομως πολυ ανοιχτοχρωμo και 1 χρωμα που θες.Τριψιμο με ντουκοχαρτο περνας,πλενεις,ξαναπερνας,ριχνεις χρωμα τελειωσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
lerneaidra Ιανουάριος 25, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 πηγαινε το καλυτερα στον παχο βρισκεται στην δημαρακη 21 στον βοτανικο να σου το περασει μια ηλεκτροστατικη βαφη κανα 10 ευρω θα σου παρει και θα βρει πενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Ιανουάριος 27, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2014 Μαζί με το κουτι στο Παχο πάρε και τιποτα ζάντες αν έχεις πρόχειρες θα βγουν και αυτές πενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lerneaidra Ιανουάριος 28, 2014 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2014 Εγω την γνωμη μου ειπα γιατι βαφω διαφορα πραγματα στον συγκεκριμενω και επειδη εχω κανει αρκετες ερευνες αγορας λογο του επαγγελματος (βιοτεχνια φωτιστικων εχω) ειναι απο τους κορυφαιους σε ποιοτητα χρωματος και τιμης.οσο για τις ζάντες επειδη οταν βλεπω τιμες που ξεφευγουν απο την πραγματικοτητα 200 και 300 ευρω τους τον προτεινω γιατι εγω εβαψα τις δικες μου και πολλων αλλων γνωστων μου τις εχω 4 χρονια και ειναι ακομα αστερι με 80 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Ιανουάριος 30, 2014 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2014 Φίλε ευχαριστώ για την πληροφορία. Κοστίζει 17 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.