Ioanna Ιούνιος 20, 2013 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Εξωτερική USB, εγώ έχω π.χ. E-MU Tracker Pre.Μαλλον καλυτερα αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούνιος 20, 2013 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Btw [MENTION=13242]Ioanna[/MENTION] ριξε μια ματια στις αγγελιες. Κρυβεται ενα διαμαντακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 20, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Καλα, οταν θα την εχω (και παλι).... και ΑΝ τελικα την κρατησω, θα το δοκιμασω. Με την καρτα ηχου μου εγινε το εξης: η αρχικη αντικατασταθηκε με μια ολοκαινουργια. Η ολοκαινουργια, μετα απο μια ημερα, εφυγε παλι πισω διοτι δεν επαιζε το δεξι line out καναλι, αυτη τη φορα. ΙΣΩΣ δοκιμασω αλλη μια ή απλα θα παρω τα χρηματα μου πισω. Το (πολυ) κακο ειναι οτι δεν μπορω να βρω τιποτα καλυτερο Το μονο που με ενδιαφερει ειναι η, οσο γινεται, ποιοτικοτερη αναπαραγωγη μουσικης και απολυτως τιποτε αλλο. Δυο καναλια που να παιζουν ΟΣΟ καλυτερα γινεται. Αυτο. Sorry για το off topic. Ή έχεις μαζέψει όλη την γκαντεμιά των χρηστών καρτών ήχου ASUS ή κάτι παίζει με τα ρεύματα στον υπολογιστή σου και σου καίνε το πιο ευπαθές εξάρτημα. Δεν αποκλείω και το ελαττωματικό αλλά πολλές οι συμπτώσεις. Πάντως η κάρτα σου είναι πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 20, 2013 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Γνωμη μου είναι οτι σοβαρός ηχος απο καρτες ηχου τυπου creative ,asus και τα λοιπα δεν προκιτε ποτε να βγει. Αυτές οι κάρτες ήχου σχεδιάζονται με την λογική να "ελαφρύνουν" οσο περισσότερο γίνετε τον επεξεργαστή και όχι να βγάλουν ήχο όπως ειναι. Μετά περνάμε στο σημείο των ηχείων. Επίσης τα ίδια....Ηχεία όπως τα logitech και αλλα δεν βγάζουν ποιοτικό ηχο...Απλά βγάζουν έναν ωραία χρωματισμένο ηχο.Τωρα το να αλλάξεις ένα op-amp δεν θα καταλάβεις νομίζω διάφορα παρά πιστεύω ότι περισσότερο θα είναι "ιδεατή" η διαφορά ...Το θεμα δεν ειναι το op-amp μονο...Αλλά και πως γίνετε drive αυτού...Δλδ το τι ρεύματα πανε στο τσιπακι για τροφοδοσία και άλλα πολλά...Αμα θες προταση για ενα ποιοτικό ήχο κράτα τα λεφτά σου...Ασε τις πατέντες του κ..λου και κάνε νεο θέμα η στείλε πμ να σου πω τι να πάρεις... Φιλικά πάντα… Πες εδώ να πάρουμε και καμία ιδέα! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioanna Ιούνιος 20, 2013 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2013 Ή έχεις μαζέψει όλη την γκαντεμιά των χρηστών καρτών ήχου ASUS ή κάτι παίζει με τα ρεύματα στον υπολογιστή σου και σου καίνε το πιο ευπαθές εξάρτημα. Δεν αποκλείω και το ελαττωματικό αλλά πολλές οι συμπτώσεις. Πάντως η κάρτα σου είναι πολύ καλή. Ή εχει διαλυθει παντελως το quality control εταιριων που μεσουρανουσαν. Το αποκαλουμενο και "Made in China" φαινομενο... Ή επισης, στην πτωχευμενη Ελλαδιτσα, ποιος ξερει τι φερνουν οι εμποροι και απο που ..... Εμενα παντως δεν με ενδιαφερει, τη δουλεια μου την κανω και απο 'κει και περα διεκδικω ειτε πληρως λειτουργικο προϊον, ειτε τα χρηματα μου. Παντως, μετα απο δυο (2) Dell που ηταν για τα μπαζα, κατεληξα ευτυχως στην οθοναρα της υπογραφης μου! Περισσοτερα σε μερικες μερες που θα την εχω δοκιμασει πληρως!! ps1: τα ρευματα? και τοτε πως και στην τελευταια ολοκαινουργια καρτα ηχου τα ακουστικα δουλευαν αψογα, το αριστερο καναλι (line out) δουλευε αψογα, και μονο το δεξι δεν λειτουργουσε? Δεν δειχνει αυτο εξ' αρχης ελαττωματικο προϊον? Anyway...no worries ps2: ναι, το εχω αντιληφθει οτι η Xonar Essence ST /X ειναι οτι καλυτερο μεχρι τα 200 €, γι' αυτο και ειπα οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρω κατι καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Ιούνιος 21, 2013 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 Παιδια...Ειχα m-audio fast track την 1η εκδοση και τα επαιξε με τον καιρο.Μεχρι που αγορασα με 50 ευροπουλα μια απλη native instruments την audio 1 ,καπος ετσι λεγοτανε ,και καταλαβα τι παει να πει δυνατος και καθαρος ηχος.Ακομα την εχω και ακομα δουλευει και σε παραγογες που κανω και σε απλη μουσικη που ακουω.Παντος τεραστια διαφορα με την m-audio παρολο που η m-audio κοστιζε 120 ευρω.Και μην παλεβεται να αλλαζεται καρτες ηχου για να δειτε διαφορες...Θα δειτε ελαχιστες...Η καρτες ηχου στην ουσια "οδηγανε" τα ηχεια.Το ιδανικο θα ητανε να περναμε το καρφι της καρτας ηχου οπως ειναι απο την εξοδο και να το συνδεαμε στο αυτι μας.Αλλα τα ηχεια ειναι αυτα που μας δινουν την εξοδο...Αρα εκει πρεπει να πεσει περισσοτερο χρημα πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioanna Ιούνιος 21, 2013 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 ... δεν βάζω και ένα metal shroud για καλύτερο EMI protection; Για δωσε κανενα link να παρουμε καμμια ιδεα, please? Μεταλλικο περιβλημα για προστασια απο ηλεκτροστατικο (ή ηλεκτρομαγνητικο?) θορυβο σε καρτα ηχου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 21, 2013 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2013 link να δώσω δεν έχω. Πιο πολύ για DIY σκεφτόμουνα. Αλλά οι περισσότερες τσιμπημένες σε τιμή Creative και Xonar έχουν ήδη κάποιου είδους μεταλλικό περίβλημα να καλύπτει η την μεριά που έχει τα ηλεκτρονικά ή το σημείο που έχει τα ηλεκτρονικά που μπορεί να πιάσουν τον θόρυβο από το περιβάλλον της μητρικής.Παιδια...Ειχα m-audio fast track την 1η εκδοση και τα επαιξε με τον καιρο.Μεχρι που αγορασα με 50 ευροπουλα μια απλη native instruments την audio 1 ,καπος ετσι λεγοτανε ,και καταλαβα τι παει να πει δυνατος και καθαρος ηχος.Ακομα την εχω και ακομα δουλευει και σε παραγογες που κανω και σε απλη μουσικη που ακουω.Παντος τεραστια διαφορα με την m-audio παρολο που η m-audio κοστιζε 120 ευρω.Και μην παλεβεται να αλλαζεται καρτες ηχου για να δειτε διαφορες...Θα δειτε ελαχιστες...Η καρτες ηχου στην ουσια "οδηγανε" τα ηχεια.Το ιδανικο θα ητανε να περναμε το καρφι της καρτας ηχου οπως ειναι απο την εξοδο και να το συνδεαμε στο αυτι μας.Αλλα τα ηχεια ειναι αυτα που μας δινουν την εξοδο...Αρα εκει πρεπει να πεσει περισσοτερο χρημα πιστευω.Νομίζω το απάντησες μόνος σου. Οι κάρτες ήχου οδηγούν τα ηχεία. Η απόδοση σου είναι τόσο καλή όσο το χειρότερο component στο σύστημά σου. Αν είσαι με onboard δεν έχει νόημα να μιλάς για ηχεία. Θες dedicated καλή κάρτα ήχου και καλά ηχεία ή ηχεία που να μπορούν να συνδεθούν με toslink ώστε να μην σε ενδιαφέρει η κάρτα ήχου. Από την κάρτα ήχου ένα από τα στοιχεία που επηρεάζει πολύ την απόδοση είναι τα οpamps και για αυτό συζητάμε εδώ ... η τουλάχιστον προσπαθούμε γιατί προσωπικά δεν έχω πολύ εμπειρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.