absolom Ιούνιος 23, 2013 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2013 @absolomΣε απόλυτες τιμές όντως είναι πιο κρύοι, όπως είναι πιο κρύοι και από τους sandy και από τους ivy. Το θέμα είναι το distance to tjmax. Σε όλους τους παραπάνωείναι μεγαλύτερο απ ότι στους FX. Πιο σωστά, δεν μπορούν να συγκριθούν ευθέως οι θερμοκρασίες επεξεργαστώνδιαφορετικών αρχιτεκτονικών, όπως δεν μπορούν να συγκριθούν ευθέως οι τάσεις λειτουργίας τους πχ.Προσωπικά δεν βλέπω λόγο να πληρώσει τα επιπλέον για τον 4670Κ αν βέβαιαδεν πρόκειται να κλοκάρει. Αν πρόκειται, τότε είναι υποχρεωμένος να δει Κ.αν ειναι να δωσει τα χρηματα για ιντελ ας παρει τον κ εδω κλοκαρε τον 6600 , οχι οτι θα του χρειαστει το oc , 20e παραπανω ειναι , και καλυτερη μεταπωλητικη αξια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 23, 2013 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2013 Για την μεταπωλητική αξία δυστυχώς συμφωνώ και λέω το δυστυχώς γιατί πρόσφαταπούλησα τον δικό μου i5 2500. 50 ευρώ είναι η διαφορά και κατά την προσωπική μουγνώμη και μόνο δεν τα αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakes Ιούνιος 23, 2013 Author #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2013 Όντως το έχω παρατηρήσει και εγώ ο ίδιος ότι οι k φεύγουν συντομότερα από τους απλούς (αν καταφέρω να μαζέψω το ποσό τότε θα προβώ στην αγορά ενός k, ειδάλλως θα πάρω τον απλό και ίσως του βάλω το turbo) Ντάξει δεν είμαι κολλημένος με το o/c στον Q6600 έκανα επειδή διάβασα ότι τραβάει πολύ και καλό o/c και όντως δεν διαφωνώ και επίσης με το που τον πήγα στα 3 είδα μεγάλη διαφορά.. Το Η87 όμως Chipset θα επιτρέψει να γίνει o/c σε τυχόν αγορά ενός k ή θα πρέπει να αναζητήσω άλλη μητρική (κάτι το οποίο δεν συμφέρει και θα με οδηγήσει στο να καταλήξω στον απλό ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 23, 2013 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2013 Όλοι οι non K ανεβαίνουν σε όλους του πυρήνες 100MHz πάνω από το boost. Στην περίπτωση του 4570 δλδ μπορεί να παίζει μόνιμα στα 3.7.Το θέμα είναι ότι στους sandy και ivy αυτό γίνονταν μόνο με p67,z68,z77και όχι με τα άλλα. Δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και στους haswell αλλά για να βεβαιωθείς πρέπει να δεις τις επιλογές του bios μιας H87 μητρικής.Αν σε αφήνει να πειράξεις πολλαπλασιαστή, τότε γίνεται.Στον q6600 από τα 2.4 στα 3 μπορεί να είδες διαφορά, στον 4570 από τα 3.3 που δουλεύουν και οι τέσσερις πυρήνες με το turbo boost μέχρι τα 3.7 που πάειδεν πρόκειται να δεις. Ειδικά με την κάρτα που σκέφτεσαι να πάρεις. Να είχες καμιαtitan να το συζητάγαμε.Προσωπικα, ακόμα κι αν είχα το 50αρικο επιπλέον για τον 4670Κθα πήγαινα σε 7950 κάρτα γραφικών με αυτά τα λεφτάκαι θα έπαιρνα τον 4570. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakes Ιούνιος 23, 2013 Author #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2013 Εφόσον λοιπόν δεν πρόκειται να δω διαφορά τότε θα μεταβώ στον απλό καθώς η διαφορά είναι ένα 50αρικο που θα μπορέσω να το διαθέσω αλλού όπως προείπες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 23, 2013 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2013 Ναι, με τις ενστάσεις της ευκολίας μεταπώλησης ή της μελλοντικής επιθυμίας για o/c που ήδη αναφέρθηκαν.Εσύ αποφασίζεις πόσο σημαντικά είναι αυτά. Για μένα δεν είναι, για άλλον είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakes Ιούνιος 26, 2013 Author #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Ok παράγγειλα τον επεξεργαστή και εντός των ημερών και τα υπόλοιπα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.