Jump to content

Barton broken chip(102)

SharpJazz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Οταν έβγαλα την ψύκτρα απο τον επεξεργαστή για να την καθαρίσω,παρατήρησα

οτι είχε σπάσει ένα chipακι απο τον barton( το 102).Μηπως ξέρει κάποιος ποια η λειτουργία

του;Εψαξα στο net αλλα δεν βρήκα κάτι.Μετά την τοποθέτηση as3 δεν παρατήρησα κάτι ανησυχητικό.Να αρχίσω να ψάχνω για καμμένο cpu μήπως γίνει κανα mod(hipro :worship: help!)?Δεν ξέρω και πότε έκανα την ζημιά, μπορει τώρα μπορει πριν ένα μήνα...

Τι έγινε ρε παιδιά κανείς?

Ακομα και αν το πάω για rme και μου πουν οτι τον αλλάξουνε ,μπορει να μου δώσουν τον αντιστοιχο σε sempron οποτε δεν το σκέφτομαι καθόλου.Προτιμώ να τον κρατήσω.

Επειδή δεν έχω ψηφιακή δανείστηκα την εικόνα....

post-1424-1416071254,537_thumb.jpg

για στασου,δουλευει τωρα η δεν δουλευει? απο την φωτογραφια σου δεν βγαινει ακρη παντος....αν δουλευει κουμπωσε το και μην το ξαναδει το φως του ηλιου....αν οχι rma πληρωσε την διαφορα και παρε καναν 3000+ xp αν σου δωσουν....

Ευχαριστώ για την απάντηση!:)

Στην φωτογραφία έχω σημειώσει με κιτρινο πλαίσιο το σημειο που έχει σπάσει στον επεξεργαστή μου.Δεν έχω ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για να ανεβάσω φωτο του επεξεργαστή μου.

Ο επεξεργαστής μια χαρά φαινεται οτι δουλεύει,αλλα λογικά αυτό το μικρό σπάσιμο

καπου πρεπει να έχει επίπτωση!

Γι'αυτο ρωτάω μήπως καποιος ξέρει την λειτουργία του?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.