SharpJazz Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2004 Καλησπέρα.Οταν έβγαλα την ψύκτρα απο τον επεξεργαστή για να την καθαρίσω,παρατήρησαοτι είχε σπάσει ένα chipακι απο τον barton( το 102).Μηπως ξέρει κάποιος ποια η λειτουργίατου;Εψαξα στο net αλλα δεν βρήκα κάτι.Μετά την τοποθέτηση as3 δεν παρατήρησα κάτι ανησυχητικό.Να αρχίσω να ψάχνω για καμμένο cpu μήπως γίνει κανα mod(hipro :worship: help!)?Δεν ξέρω και πότε έκανα την ζημιά, μπορει τώρα μπορει πριν ένα μήνα...
SharpJazz Σεπτέμβριος 23, 2004 Author #2 Σεπτέμβριος 23, 2004 Τι έγινε ρε παιδιά κανείς? Ακομα και αν το πάω για rme και μου πουν οτι τον αλλάξουνε ,μπορει να μου δώσουν τον αντιστοιχο σε sempron οποτε δεν το σκέφτομαι καθόλου.Προτιμώ να τον κρατήσω. Επειδή δεν έχω ψηφιακή δανείστηκα την εικόνα....
naz Σεπτέμβριος 23, 2004 #3 Σεπτέμβριος 23, 2004 για στασου,δουλευει τωρα η δεν δουλευει? απο την φωτογραφια σου δεν βγαινει ακρη παντος....αν δουλευει κουμπωσε το και μην το ξαναδει το φως του ηλιου....αν οχι rma πληρωσε την διαφορα και παρε καναν 3000+ xp αν σου δωσουν....
SharpJazz Σεπτέμβριος 23, 2004 Author #4 Σεπτέμβριος 23, 2004 Ευχαριστώ για την απάντηση! Στην φωτογραφία έχω σημειώσει με κιτρινο πλαίσιο το σημειο που έχει σπάσει στον επεξεργαστή μου.Δεν έχω ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για να ανεβάσω φωτο του επεξεργαστή μου. Ο επεξεργαστής μια χαρά φαινεται οτι δουλεύει,αλλα λογικά αυτό το μικρό σπάσιμο καπου πρεπει να έχει επίπτωση! Γι'αυτο ρωτάω μήπως καποιος ξέρει την λειτουργία του?
spc Σεπτέμβριος 23, 2004 #5 Σεπτέμβριος 23, 2004 μου φαίνεται λίγο επιφανειακό...ίσως γι'αυτό δουλεύει...
naz Σεπτέμβριος 23, 2004 #6 Σεπτέμβριος 23, 2004 http://fab51.com/index-e.html για ριξε μια ματια εδω,ισως βρεις τι κανει...spc δεν ειναι η φωτογραφια αυτη,απλα κυκλωσε το chip σε μια τυχαια.και εγω ετσι νομισα αρχικα
enduracell Σεπτέμβριος 23, 2004 #7 Σεπτέμβριος 23, 2004 δουλεύει δε έχει πρόβλημα. Είναι επιφανειακό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.