AstraLgr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2013 όταν είναι σε idle κατάσταση είναι σβηστά. εάν μου μιλήσει κανεις το teamspeak . η πάρει ήχο από κάπου από το pc "αναβοσμινουν" τα εξής φωτάκια όπως στην φωτογραφία.. αυτό το κάνει μονο όταν είναι με οπτική ina, είναι φυσιολογικό αυτό ? οποιος έχει τα ίδια ηχεία ας απάντηση please Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Δεν τα έχω, αλλά Blinking lights on the Z906 Control Console - Logitech FAQ ίσως το κάνει γενικά στα ψηφιακά σήματα (όπως η οπτική ίνα) και να μην το κάνει με τα μη ντετερμινιστικά αναλογικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 16, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Νομίζω το κάνει ενώ δεν παίζει τίποτα και ξαφνικά παίξει ένας ήχος. Αν όμως πχ βλέπεις ταινία, δεν είναι αναμμένα συνέχεια.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιούνιος 16, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 όχι ανάβει σβήνει για πολύ λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 ρίδες το decode στα logitech δεν το έχω δει να ανάβει ακόμα είναι καλο αυτό ? έχει καλο ήχο η μητρική μου η μήπως έχει καμια ρύθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 27, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Μονο σε ταινίες με dts ανάβει γιατί τότε χρησιμοποιείται. Θέλει κατάλληλες ρυθμίσεις βέβαια.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Σεπτέμβριος 28, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 α οκ thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Οκτώβριος 16, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Μονο σε ταινίες με dts ανάβει γιατί τότε χρησιμοποιείται. Θέλει κατάλληλες ρυθμίσεις βέβαια.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2Καλησπερα φιλε τ ρυθμισεις χρειαζεται για να παιξει dts.Εχω βαλει μια ταινια να παιξει που υποστηρίζει dts το επελεξα αλλα δεν ακουγα ηχο.Μηπως θα πρεπει να βαλω οπτικη ινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 16, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Το λαμπάκι θα ανάψει μόνο με οπτική ίνα ή με το coaxial.Ήχο μπορείς να έχεις και με τα αναλογικά καλώδια, αλλά πρέπει να κάνεις κατάλληλες ρυθμίσεις στον player και φυσικά στα Windows και στα ηχεία.Ποιον player χρησιμοποιείς?Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Οκτώβριος 16, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Αυτη την στιγμη χρησιμοποιω windows media cender αξιζει να βαλω coaxial ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Οκτώβριος 16, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Εξαρτάται απο το αν έχεις δυνατή κάρτα ήχου ή όχι. Αν είσαι με onboard κάρτα ήχου καλύτερα να το περάσεις από οπτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 16, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Αυτη την στιγμη χρησιμοποιω windows media cender αξιζει να βαλω coaxial ?βαλε splash pro ex που ειναι φοβερος για mkv και εχει πολυ απλες ρυθμισεις για να μην δυσκολευτεις.Εγω αυτον χρησιμοποιω για mkv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Οκτώβριος 16, 2013 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 ευχαριστω! εχω αυτη την motherboard: ASUS P5QC που δεν εχει οπτικη αλλα εχει υποδοχη για ψηφιακο ηχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Οκτώβριος 16, 2013 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 βαλε splash pro ex που ειναι φοβερος για mkv και εχει πολυ απλες ρυθμισεις για να μην δυσκολευτεις.Εγω αυτον χρησιμοποιω για mkv.μπορεις να μου πεις πως μπορω να το βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 16, 2013 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 μπορεις να μου πεις πως μπορω να το βρω?Splash PRO EX - The Next Generation Player εδω κανονικα!οσον αφορα τη μητρικη σου, και γω στη δικια μου με το coaxial το εχω (απλο rca), οχι την οπτικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Οκτώβριος 16, 2013 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Ενταξει το βρηκα ολα κομπλε πηγα πηρα coaxial καλωδιο για να το δοκιμασω.Οντος ειδα μεγαλη διαφορα σε ταινια με dts ηχο πραγματικα ακουσα μεγαλη διαφορα.Αλλα παρατηρω οτι οταν βαζω μουσικη 4.1 δεν κανει τοσο καλα τ διαχειριση του μπασου οπως με τα καρφακια.Τωρα μπορει να κανω και λαθος αλλα ετσι μου φενεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 16, 2013 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 τι να σου πω... δεν το χω το θεμα του ηχου γενικα! παιξε με ρυθμισεις μηπως το φερεις στα μετρα σου. Εμενα παντως στα αυτια μου καλα ακουγονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.