neuromancer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2013 Έχω ένα stick TurboX 4 GB το οποίο κάποια στιγμή, ίσως μετά από format (δεν θυμάμαι καλά γιατί το διαπίστωσα αργότερα), σταμάτησε να είναι εγράψιμο. Του γράφω ένα αρχείο και λέει δεν γίνεται, remove the write protection!. Δεν έχει κάποιο διακόπτη write protection πάνω, εννοείται.Βρήκα κάτι tools που υποτείθεται το ξεκλειδώνουν αλλά τίποτε. Επίσης κάτι hackέματα σε registry που κάνουν τη συσκευή read only ή όχι, δεν είχαν απότέλεσμα. Για format κτλ δεν γίνεται λόγος - remove the write protection!Ξέρει κανείς λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούνιος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 format από κάποιο live περιβάλλον εκτός windows, δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 όχι - βασικά δεν έχω τέτοια δυνατότητα (φαντάζομαι εννοείς κανένα Linux CD κτλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιούνιος 16, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Μάλλον ψοφάει...:hi::hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούνιος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 είχε πέσει στα χέρια μου noname με σχεδόν ίδια συμπεριφορά. ήταν 2GB και σιγα σιγα όλο και έπεφτε η χωρητικότητα. Κάποιες φορές ενώ έγραφες κάτι κανονικά στο επόμενο pc ήταν corrupted. μέχρι που έβγαζε το ίδιο μήνυμα για write protection. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 16, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Aυτό έπαιζε ΟΚ σε 2 PC, σε laptop και σε TV. Ευτυχώς το έπαθε μετά από format - θέλω να πω, ήταν άδειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.