fuz10n Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2013 Καλησπερα Μετα το τελος του κουτιου μου θελω να καταληξω επιτελους σε καποια σταθερα νουμερα overclock και τις τασεις τους. Εχει ενα σωρο ρυθμισεις αυτη η μητρικη και θα θελα μια μικρη βοηθεια απο οποιον γνωριζει. To hardware ειναι: XFX 850W psu Maximus v gene με τελευταιο bios 3570K με βγαλμενο το internal heatsink, καθαρισμα και liquid ultra παστα DDR στα 1600 (προς το παρον δε θα ασχοληθω εδω) VTX3d 7970 ghz reference Koolance 380i cpu block EK VRM block Watercool 7970 Block 2 radiators (phobya 280 & magicool 280) & 4x scythe gentle typhoon 1150rpm & eheim 1250 Κατ αρχας τι εχω κανει ως τωρα. Εχω πιασει με τυχαιες κινησεις ενα 5ghz stable για λιγο σε prime95 μονο. Αποφασισα να κανω καταγραφη των ρυθμισεων και να δω τι γινεται. Πλεον στρεσαρω με linx avx αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο. Στα 4700 εχω καταληξει εδω: Και εχω τρεξει συνολικα κανα 3ωρο το linx... στα 1.23V κρασαρει το pc. Γενικα δε με ενοχλει να τρεχω το pc ακομα και στα 1.45 για καθε μερα. Και το offset mode παλι δε το κατεχω δυστυχως. Οι ερωτησεις μου ειναι: - Με τι αλλο καλυτερο να στρεσαρω το cpu - Τι να αλλαξω στις ρυθμισεις της V Gene γενικοτερα για max overclock Ωχ βασικα μολις ειδα και το στικυ θεμα απο πανω... Δεν το ειχα διαβασει καθολου. Τεσπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.