Jump to content

laptop <1000€ με ssd+hdd...

gdp77

Recommended Posts

Α) είναι για φίλο

β) δεν θέλει επεμβάσεις. Θέλει μαμίσιο ssd + hdd να υπάρχουν στο laptop από την αγορά. Κατά τα άλλα τον καλύπτει 17άρα οθόνη και i5 χωρίς απαιτήσεις για κάρτα γραφικών. 4 gb ram είναι ok

Δεν είναι επέμβαση να βάλεις έναν δίσκο...Είναι υπόθεση 5 λεπτών. Άσε που θα του έρθει και φθηνότερα έτσι, και θα πάρει ένα επώνυμο προϊόν που θα ξέρει τι είναι και όχι κάποιον SSD που δεν τον ξέρει η μάνα του και θα τον πληρώσει χρυσό.

Να ξέρεις ότι αν έχεις ΚΑΙ ssd ΚΑΙ hdd, πιθανώς να μην έχεις drive. Το οποίο (μεταξύ μας) είναι άχρηστο. Έτσι έχω εγώ κάνει στο δικό μου λάπτοπ. Πήρα μια θήκη για δίσκο στο σχήμα driver και έβαλα 1ΤΒ και το έχω για αποθήκη στις ταινίες. Σώθηκα σου λέω.

From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"

Παίδες και στο δικό μου laptop μόλις βρω τα φράγκα θα μπεί ssd και ο δίσκος στη θέση του drive σε hdd caddy. Το θέμα είναι ότι ο γνωστός μου θέλει την εγγύηση, ταξιδεύει πολύ στο εξωτερικό και αν συμβεί κάτι δε θα με έχει εύκαιρο για να του κάνω τράμπες. Ενδιαφέρομαι λοιπόν για μαμίσιο setup γνωρίζοντας τα μειονεκτήματα. Υπάρχει κάτι με τα specs που ζητάω?

Αν παρει dell και αλλαξεις μονος σου το δισκο..χανει εγγυση μονο απο τον HDD...αυτο μου ειπαν στο Service.

Αν ποτε καταλαβουν οτι κατι αλλαξε..

Ναι γιατί ο Dell σκληρός δίσκος είμαι τυλιγμένος μέσα σε αλουμίνιο και δε βγαίνει. Έχει η κοπέλα μου ένα Dell και δεν αλλάζει καθόλου εύκολα. Αντιθέτως σε ένα Sony vaio που έχω, αλλάζεις και δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα.

Ναι γιατί ο Dell σκληρός δίσκος είμαι τυλιγμένος μέσα σε αλουμίνιο και δε βγαίνει. Έχει η κοπέλα μου ένα Dell και δεν αλλάζει καθόλου εύκολα. Αντιθέτως σε ένα Sony vaio που έχω, αλλάζεις και δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα.

Δεν ισχύει αυτό για όλα τα Dell. Υπάρχουν Dell που απλά ξεβιδώνεις 2 βίδες για να αλλάξεις δίσκο και Dell που πρέπει να λύσεις το μισο φορητό για να κάνεις την ίδια δουλειά (πχ Inspiron 15R).

• 2 weeks later...

Τώρα έρχεται ο [MENTION=1066]gdp77[/MENTION] να σου πω εγώ...

... Αν έχεις λειτουργικό .. και αν έχεις λειτουργικό..

1εκ φορές το έχω δει αυτο το πράγμα

" αν έχεις λειτουργικό ... Λινκ λάπτοπ με Linux"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.