Jump to content

7970 vs 680...απο κάποιον που τις ειχε και τις 2

yannis76

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με δεδομενο ότι στο φόρουμ υπάρχουν κάποιοι που εχουν χρησιμοποιήσει και 7970 και 680, θα ήθελα να μας πουν γιατι προτιμησαν την μια εκ των δύο. Παρακαλω πολυ οχι απαντήσεις χωρις επιχειρήματα και να εχετε εμπειρία οι ιδιοι.

Ευχαριστώ

Ειχα 680 αλλα εβγαλε προβλημα και με το πιστωτικο πηρα 7970 εχω παιξει ολα τα νεα παιχνιδια η μονη διαφορα που ειδα ειναι το stuttering στο diablo που ειναι εκνευριστικό αλλα εκει πλεον νομιζω φταιει καθαρα η blizzard επειδη τα ατομα με ati τα εχει χεσμεν@...δεν θα δεις μεγαλες διαφορες αν δεν benchαρεις θα σου ελεγα να πας σε 680 για θεμα drivers

είχα 7970 reference κάνα 9 μήνες μια χαρά έπαιζε δεν είχα παράπονο απο την απόδοση, τα stuttering κτλπ εγώ δεν τα παρατήρησα, δεν είμαι πολύ τρίχας σε αυτά. Τώρα έχω 680, ο μόνος λόγος που άλλαξα ήταν γιατί η reference έκανε πάρα-μα πάρα πολύ θόρυβο όταν ήταν με load η κάρτα. Άμα είχα non-reference 7970 ακόμα αυτήν θα είχα. Τώρα έχω 680, είναι στα ίδια με την 7970 στην ανάλυση που πάιζω (1920χ1080) οι μικρό-διαφορές στα fps και στα μάτια μου απο game σε game είναι σαν να μην υπάρχουν. Άμα θέλεις να επιλέξεις ανάμεσα απο αυτές τις δύο, επέλεξε το φθηνότερο non-reference 680 ή 7970 μοντέλο που μπορείς να βρείς.

Είχες πρόβλημα με κάποιον απο τους drivers για την 680?

Εγώ προσωπικά όχι, γιατί δεν είχα 680. Αν κάνεις μια αναζήτηση, θα βρεις πολλά προβλήματα ειδικά με τους τελευταίους (320). Απλά έχει μείνει η καραμελίτσα με τους drivers της ΑΤΙ και δεν έχουν τίποτα άλλο σοβαρό να πουν. Ρώτα τον [MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] τι τράβηξε με τους drivers της nVidia...

Συμφωνώ ως προς την καραμέλα για την ati αλλά με μια γενική αναζήτηση για drivers θα βρεις πιο πολλά προβλήματα με ati ολα αυτα τα χρόνια παρα με nvidia

H 7970 ειναι μια χαρα καρτα για τα 1080ρ. Καλο θα ηταν να μην παρει κανεις reference γιατι κανει σαν βουβουζελα (ειδικα η ghz) αλλα καμια DC2T.

Αν θες 2-3 καρτες, 3D, eyefinity/surround, παιρνεις 680.

Τώρα να επιλέξεις κάρτα με βάση τους Drivers δεν υπάρχει λογική..

Εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα στο αγαπημένο σου παιχνίδι λόγο των drivers της μιας ή της άλλης.

Εγώ πχ δεν είχα σαν επιλογή την amd όταν πήρα κάρτα γιατί οι drivers δημιουργούσαν πρόβλημα στο wow και crashαρε το pc, τους πήρε 8μήνες να το φτιάξουν... τώρα πια απ'οτι διαβάζω το διόρθωσαν από τους 13.Κάτι και μετά, αλλά το πουλάκι πέταξε.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα στο αγαπημένο σου παιχνίδι λόγο των drivers της μιας ή της άλλης.

Εγώ πχ δεν είχα σαν επιλογή την amd όταν πήρα κάρτα γιατί οι drivers δημιουργούσαν πρόβλημα στο wow και crashαρε το pc, τους πήρε 8μήνες να το φτιάξουν... τώρα πια απ'οτι διαβάζω το διόρθωσαν από τους 13.Κάτι και μετά, αλλά το πουλάκι πέταξε.

Blizzard και amd (ati) δεν πάνε μαζί στο diablo μας εχει σπάσει τα @@ το graphic lag να παιζεις crysis 3 και να μην μπορείς να παίξεις diablo έλεος

off topic

atiman κανε κατι

Η 7970 με stock ψυξη, δεν υποφετεται! βαβουρα στο φουλ! ομως με non - reference ψυξη ειναι κομπλε! προσωπικα, προβληματα με drivers δεν αντιμετωπισα ποτε!

Αν σε ενδιαφερει εντος των ημερων θα βαλω στις αγγελιες την 7970 μου την accelero πανω! οτι πιο ησυχο κυκλοφορει στην αγορα, σε τιμη κορυφη!

είχα και ASUS GeForce GTX 680 Direct CU II 2 GB αλλά και την 7970 GHz vapor x

είχα πάρει και τις 2 για το καλύτερο δυνατό σύστημα ψύξης

Διαφορές τρελλές δεν είχαν αν και η 680 ήταν ποιο αθόρυβη απο την 7970 όταν τους έπινα το αίμα παρ όλα αυτα η 7970 ήταν με σωστό ρύθμισμα σε drivers και σε in game engine top και πολύ ποιο δυνατή απο την 680 καθώς και ποιο γρήγορη....αλλά...σε ultra γραφικά σε (1920χ1080) η 680 έσπερνε ποιο πολύ στο οτι ήταν ποιο smooth το παιχνίδι χωρίς φοβερο framedrop η 7970 ναι μεν ποιο γρήγορη με ποιο σταθερά frame αλλά εκανε σαν αεροπλάνο συν του οτι πολλά φίλτρα έπρεπενα τα απενεργοποιήσω...Βέβαια μεταξύ των 2 θα προτειμούσα την 7970 μακράν αλλά με διαφορετική ψύκτρα είτε reference pcb ή non reference και στις 2 περιπ΄τωσεις θα το άλλαζα!

Blizzard και amd (ati) δεν πάνε μαζί στο diablo μας εχει σπάσει τα @@ το graphic lag να παιζεις crysis 3 και να μην μπορείς να παίξεις diablo έλεος

off topic

atiman κανε κατι

Στο wow ήταν καθαρά θέμα drivers ότι βγήκε μέσα σε αυτό το 8μηνο που αναφέρω είχε το πρόβλημα ότι βγήκε πριν και μετά έπαιζε - παίζει μια χαρά.

Btw το πρόβλημα το είχαν οι κάτοχοι 7series περισσότερο.

Υ.Γ. ο κουμπάρος μια χαρά φαρμαρει mp10 με 6870 δεν μου έχει πει για κάποιο πρόβλημα (εκτός από όταν πουλάρει ότι κινείται στο χιλιόμετρο και κάνει aoe)

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση..

Αν πρόκειται να αγοράσει καινούργια κάποια από τις παραπάνω γιατί να μην κοιτάξει για 770 καλύτερα;

[MENTION=1666]FrOsT[/MENTION] Εγώ έχω 2 χρόνια με ATI! ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με Drivers..

Έιχα 6970 μια όλα κομπλέ 6970 χ 2 όλα κομπλέ αλλά μιλάμε για Drivers..

Γιατι πχ είχα πρόβλημα με Steam παιχνίδια ΑΛΛΑ όποτε έβγαινε καινούριο Bios μητρικής AM3+ Crosshair ναι όλα και διορθώνανε πράγματα!

Και WOW επαιζα τάπα εγώ προσωπικά ερχοντουσα φίλου μου λιώνανε Diablo με το Eyefinity εεε και από την 7970 δεν είχα ποτέ πρόβλημα αντιθέτως μόνο FPS παραπάνω κοίταγα..

Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με την 6970χ2 και με 8120 με AM3+ και όταν έβγαινε Bios εβλεπες CPU Support sk@ta και Steam Support αλλά ήταν όταν είχε βγει η πλατφορμα.. από τοτε που πήγα Ivy και 7970 τίποτα..

Τώρα για Nvidia σε λίγο θα πάμε και θα δούμε αλλά να μου πεις

Θελώ να παω σε Nvidia για 3D Vision και PhysX να πω Ναι αλλά να πας Nvidia η AMD για Drivers να είχες στο μυαλό σου Drivers και να χαλάς 500 ευρα όχι δεν υπάρχει λογική..

Τώρα αυτό για το WoW τι να σου πω εγώ μια χαρα επαίζα 2..

[MENTION=1666]FrOsT[/MENTION] Εγώ έχω 2 χρόνια με ATI! ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με Drivers..

Έιχα 6970 μια όλα κομπλέ 6970 χ 2 όλα κομπλέ αλλά μιλάμε για Drivers..

Γιατι πχ είχα πρόβλημα με Steam παιχνίδια ΑΛΛΑ όποτε έβγαινε καινούριο Bios μητρικής AM3+ Crosshair ναι όλα και διορθώνανε πράγματα!

Και WOW επαιζα τάπα εγώ προσωπικά ερχοντουσα φίλου μου λιώνανε Diablo με το Eyefinity εεε και από την 7970 δεν είχα ποτέ πρόβλημα αντιθέτως μόνο FPS παραπάνω κοίταγα..

Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με την 6970χ2 και με 8120 με AM3+ και όταν έβγαινε Bios εβλεπες CPU Support sk@ta και Steam Support αλλά ήταν όταν είχε βγει η πλατφορμα.. από τοτε που πήγα Ivy και 7970 τίποτα..

Τώρα για Nvidia σε λίγο θα πάμε και θα δούμε αλλά να μου πεις

Θελώ να παω σε Nvidia για 3D Vision και PhysX να πω Ναι αλλά να πας Nvidia η AMD για Drivers να είχες στο μυαλό σου Drivers και να χαλάς 500 ευρα όχι δεν υπάρχει λογική..

Τώρα αυτό για το WoW τι να σου πω εγώ μια χαρα επαίζα 2..

To πρόβλημα υπήρχε (ο [MENTION=97]Trooper[/MENTION] το είχε πχ) και λύθηκε πάντως, έκανα μια γρήγορη αναζήτηση (search "7970") μπας και βρω το μεγάλο θέμα στο oficial forum αλλά έπεσα πάνω σε αυτό Radeon HD7970s and WoW - Forums - World of Warcraft, πρόσφατο, με παρόμοια να ξεπετάγονται και σταμάτησα!

To αντίστοιχο search "gtx680" δεν έχει τα ίδια χάλια.

Γενικά τώρα, μιας και αμφιβάλω αν ο op ενδιαφέρεται για το WoW, προβλήματα πολλοί έχουν και με τους τελευταίους drivers τις nvidia και εγώ όχι!

υ.γ. όποιος θέλει μπορούμε να συνεχίσουμε στο θέμα του wow και να σταματήσουμε το ninjaρισμα :p

Επειδή κάνω μετρήσεις για review/GPU-db με τους 320.18 με GTX 680 & GTX Titan δεν έχω αντιμετοπίσει το παραμικρό πρόβλημα, εκτός από crashes στο World In Conflict ( το παλιό ) το οποίο είναι σίγουρα θέμα του driver αφού με τους 301.10 έπαιζε σίγουρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.