Jump to content

Nvidia 760 - Φήμες λένε για 25 Ιουνίου

Volrath

Recommended Posts

Γεια σας. Είμαι νέο μέλος και έφτασα σε αυτό το forum ψάχνοντας για κάρτες γραφικών. Θα μπορούσατε να μου πείτε μια γνώμη για το αν μια κάρτα γραφικών 760 είναι αρκετή για το παιχνίδι battlefield 4?

Τα υπόλοιπα κομμάτια που διαθέτω είναι οθόνη με ανάλυση full hd, επεξεργαστης intel i5 2600k, μητρική κάρτα msi z68a-gd45 και 8 giga μνήμης. Ευχαριστώ.

Μια χαρα θα τα πάει, πιστεύω, με κάποιες μικρές παραχωρήσεις σε φίλτρα κλπ

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

παιδες ηρθε το καρτονι !! :cool:

ενα αναγνωριστικο για max ρολογια> θερμοκρασιες>ρευματα !!ολα σε καραστοκ με furmark σε real time το σκρινακι !

μολις εχω νουμερακια στα γνωστα θεματα !!

ucm4.jpg

l00c.jpg

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Γεια χαρά! Πριν λίγες μέρες έφτασε και η δική μου GTX 760 (Phantom model της Gainward). Η προηγούμενη κάρτα μου ήταν η GTX 560 στην ίδια έκδοση Phantom της Gainward με την οποία έπαιζα GTA IV και Battlefield 3 (στο medium ή high, δεν θυμάμαι, πάντως για την καμία στο very high). Με την GTX 760 παίζουν και τα 2 παιχνίδια στο full οι ρυθμίσεις γραφικών, και είμαι πολύ ικανοποιημένος γενικά, αλλά έχω μια απορία βρε παιδιά.... Υποτίθεται πως πήρα την Phantom για 2 λόγους: 1) γιατί είναι αθόρυβη και 2) επειδή είναι factory overclocked.. Αλλά βλέπω το ίδιο μοντέλο σε έκδοση Windforce με το PCB να είναι διπλάσιο από της δικής μου..... Πώς εξηγείται αυτό; Απ'ότι φαίνεται από τις φώτο έχει και στις μνήμες heatsink ενώ η δική μου όχι.. Μήπως πιάστηκα κορόϊδο;; :blink:

• 1 month later...

Παιδες καλησπερα.

Κατοχος πλεον μιας Evga Gtx760 sc και επειδη εχω απογοητευτει απο το κλοκαρισμα της(με power limit 115% και 1.212v το maximum core clock ειναι +50 και το αντιστοιχο memory clock +200) και ψηνομαι να δοκιμασω το 1.3v soft modαπο το overclock.net.

Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος να δωσει τα φωτα του και αν αξιζει να το κανω?

Παιδες καλησπερα.

Κατοχος πλεον μιας Evga Gtx760 sc και επειδη εχω απογοητευτει απο το κλοκαρισμα της(με power limit 115% και 1.212v το maximum core clock ειναι +50 και το αντιστοιχο memory clock +200) και ψηνομαι να δοκιμασω το 1.3v soft modαπο το overclock.net.

Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος να δωσει τα φωτα του και αν αξιζει να το κανω?

γιατι ετσι αδελφε δε τραβηξε η καρτα ; και σου πα παρε gigabyte rev 2.0!!

τωρα νομιζω οτι το 1.3 δουλευει μονo στις msi hawk ολες οι αλλες μαζι και η δικη μου η gigabyte ειναι κλειδωμενες στα 1.212v max !

Δεν ξερω ρε συ. Ειδα στο overclock.net οτι και αλλες 760 με περιπου 70% asic πανε πολυ καλυτερα. Δεν περιμενα τετοιο πραγμα.

Τωρα σχετικα με το mod η μονη λυση ειναι να φλασαρω σε hawk για να εχω το 1.30?

Sent from my Note II using Tapatalk.

Δεν ξερω ρε συ. Ειδα στο overclock.net οτι και αλλες 760 με περιπου 70% asic πανε πολυ καλυτερα. Δεν περιμενα τετοιο πραγμα.

Τωρα σχετικα με το mod η μονη λυση ειναι να φλασαρω σε hawk για να εχω το 1.30?

Sent from my Note II using Tapatalk.

οχι δε δουλευει γιατι και εγω φλασαρα σε hawk το μονο που κερδισα ειταν απο τα 108% να παω στα 115 % max power limit τα ρευματα ειταν ακριβως τα ιδια σε max !!

αλλα στη δικη μου καρτα τη giga και λογω των 3 φαν δε πηγαιναν μετα πανω απο τις 2500 στροφες απο 4500 (max μαμα) !!

επισης δεν πηρα τιποτε απο extra νουμερα-ρολογια max και ξαναγυρισα στο δικο της το βιος!!

προφανως κερδιζουν εδω μονο οι hawk αλλα δυστηχως κοστιζουν μια καραβια λεφτα !!

το bios μου της 760 ανοιγμενο με το νεο kepler tweaker 1.26 version !!

απο οτι βλεπω στην εκδοση αυτη εχει πολυ πραμα για να παιξεις-σκαλιξεις !! ψαξιμο θελει η δουλεια !!

File-Upload.net - KeplerBiosTweaker-v1.26.zip

[sammelthread] NVIDIA GeForce GTX 700 & 600 Serie - BIOS-Files - Seite 86

1000

1000

1000

[

1000

• 2 weeks later...

:suicide2::suicide2::suicide2:

φημες λενε οτι την παρασκευη ερχεται και το 2ο καρτονι !!! να παιξουμε λιγο με τα νουμερακια και μεις :clap:!!:jump1:

stay tuned !!:coax:

Τελικά 490 ευρώ μέσα σε 3 μήνες για κάρτες που θα βλέπουν με τα κιάλια την μια των 386ευρω !!!!!!!!!!:suicide2::suicide2::suicide2:

Μήπως να το ξανασκευτείς να την ακυρώσεις και να πουλήσεις και αυτήν που έχεις??

Μήπως Νίκο είναι άλλη μια απερίσκεπτη κίνηση.Λέω εγώ τώρα που δεν ξέρω τόσα πολλά.

Κατά τα άλλα μεγια και καλώς να έρθει.

φημες λενε οτι την παρασκευη ερχεται και το 2ο καρτονι !!! να παιξουμε λιγο με τα νουμερακια και μεις :clap:!!:jump1:

stay tuned !!:coax:

καλοριζικη κουμπαρε.. αν και και στην αναλυση που εισαι , η μια φτανει και περισσευει..

αντε κουμπαρε δωσε ποντουσ στην ελλαδα!!!

για οποιον ενδιαφερετε μεσα στις γιορτες θα κυκλοφορησει ο skyn3t μονταρισμενα βιος για τις εξης καρτες nvidia 760 !!

πηγη-post 3978

Originally Posted by skyn3t

New vbios is coming to xmas

Boost disable

1.212v

Power limit unlocked.

Asus.GTX760.DirectCU II OC.rom

Colorful.GTX760.2048.130709.rom

EVGA.GTX760.ACX.rom

EVGA.GTX760.FTW-4GB-ACX.rom

EVGA.GTX760.FTW-4GB.rom

EVGA.GTX760.reference.rom

EVGA.GTX760.SC.rom

Gainward.GTX760.2048.130703.rom

Galaxy.GTX760.2048.130604.rom

Gigabyte.GTX760.4GB-GV-N760OC-4GD.rom

Gigabyte.GTX760.GV-N760OC-2GD Rev. 2.rom

Gigabyte.GTX760.WindForce OC.rom

Inno3D.GTX760.iChill.rom

KFA2.GTX760.EX OC.rom

MSI.GTX760.Gaming.rom

MSI.GTX760.HAWK.rom

MSI.GTX760.N760 TF 2GD5-OC.rom

MSI.GTX760.N760 TF 4GD5-OC.rom

MSI.GTX760.PCGH HAWK.rom

MSI.GTX760.TF GAMING.rom

Palit.GTX760.Jetstream.rom

PNY.GTX760.XLR8 Edition.rom

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.