Jump to content

Nvidia 760 - Φήμες λένε για 25 Ιουνίου

Volrath

Recommended Posts

ναι αλλά αν είδες στο post μου με προβληματίζει η κατανάλωση ρεύματος και η επάρκεια του τροφοδοτικού μου

84W διαφορά έχουν max και 30W σε peak. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Σε θέμα λογαριασμού δεν θα έχεις αύξηση, σε idle καίει 5w λιγότερο (που είναι και το μεγαλύτερο διάστημα λειτουργίας της). Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται;

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply
84W διαφορά έχουν max και 30W σε peak. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Σε θέμα λογαριασμού δεν θα έχεις αύξηση, σε idle καίει 5w λιγότερο (που είναι και το μεγαλύτερο διάστημα λειτουργίας της). Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται;

Intel i7-860 στα 2,8GHz,

Asus P7P55D-E Pro μητρική

8Gb ram στα 1600,

2x128Gb ocz vertex 4 σε raid,

1WD 750Gb Black edition.

ναι αλλά αν είδες στο post μου με προβληματίζει η κατανάλωση ρεύματος και η επάρκεια του τροφοδοτικού μου

Να μη σε προβληματίζει τίποτε από τα 2. Το τροφοδοτικό σου φτάνει, και η κατανάλωση:

24 ώρες το 24ρο για 1 χρόνο να είναι σε full load το μηχάνημα η διαφορά στην κατανάλωση είναι ~23€. Για ένα πιο ρεαλιστικό σενάριο, 6ώρες gaming/μέρα = 6-7€ το χρόνο διαφορά. Αξίζει;

Nαι αν είναι έτσι πράγματι είναι μονόδρομος η 760. Να θέσω όμως και άλλον εναν παράγοντα στην εξίσωση. Το κόστος. Μόλις είδα ότι η reference 660ti έπεσε στα 208 οπότε η διαφορά τους σε τιμή είναι 42€ δηλ 20% ενώ η διαφορά στις επιδόσεις γύρω στο 15%.

Μήπως λοιπόν είναι περισσότερο value for money η 660ti?

Nαι αν είναι έτσι πράγματι είναι μονόδρομος η 760. Να θέσω όμως και άλλον εναν παράγοντα στην εξίσωση. Το κόστος. Μόλις είδα ότι η reference 660ti έπεσε στα 208 οπότε η διαφορά τους σε τιμή είναι 42€ δηλ 20% ενώ η διαφορά στις επιδόσεις γύρω στο 15%.

Μήπως λοιπόν είναι περισσότερο value for money η 660ti?

[Προσωπική άποψη] 660tiέχει νόημα μόνο μεταχειρισμένη και αυτή το πολύ 180€ (προσωπικά θεωρώ καλή τιμή στα 170€), σε καμία περίπτωση τα 200€ που την πουλάνε, αλλιώς για καινούρια η 760 είναι μονόδρομος στα 200- 250€ εκτός αν θες 7950 με κάτι παραπάνω με σκοπό να την «λιώσεις» στο o/c, χωρίς o/c όμως θα προτιμούσα την 760 + το ότι θα βγουν σύντομα (1, 2? μήνες) οι νέες amd οπότε "χάνεις" σε αξία (όπως έγινε και με την 660ti).

[Προσωπική άποψη] 660tiέχει νόημα μόνο μεταχειρισμένη και αυτή το πολύ 180€ (προσωπικά θεωρώ καλή τιμή στα 170€), σε καμία περίπτωση τα 200€ που την πουλάνε, αλλιώς για καινούρια η 760 είναι μονόδρομος στα 200- 250€ εκτός αν θες 7950 με κάτι παραπάνω με σκοπό να την «λιώσεις» στο o/c, χωρίς o/c όμως θα προτιμούσα την 760 + το ότι θα βγουν σύντομα (1, 2? μήνες) οι νέες amd οπότε "χάνεις" σε αξία (όπως έγινε και με την 660ti).

Μπα για oc στη κάρτα γραφικών δε το βλέπω. Αν είναι εργοστασιακά oc έχει καλώς αλλιώς την αφήνω ως εχει.

Είδες την 760 κατω από 245€|? Νομίζω τόσο έχει η Palit την οποία δεν πολυ-εμπιστεύομαι ως εταιρεία.

Μπα για oc στη κάρτα γραφικών δε το βλέπω. Αν είναι εργοστασιακά oc έχει καλώς αλλιώς την αφήνω ως εχει.

Είδες την 760 κατω από 245€|? Νομίζω τόσο έχει η Palit την οποία δεν πολυ-εμπιστεύομαι ως εταιρεία.

Sry my bad δεν εννοούσα ότι θα βρεις 760 στα 200€, απλά σε αυτά τα χρήματα ότι την θεωρώ καλύτερη επιλογή, σαν υλοποιήσεις θα πήγαινα σε μια εκ των

EVGA GeForce GTX760 2GB ACX Cooling

Gigabyte GeForce GTX760 2GB WindForce 3X OC (rev. 2.0)

EVGA GeForce GTX760 2GB SuperClocked ACX Cooler

Σήμερα αγόρασα μια gigabyte gtx760 με σκοπό να πάρω μια ακόμα αργότερα για sli.

Στο heaven 3.0 βγάζει ένα παραπάνω fps από την hd 7970 που είχα πριν!

Μια χαρά τα πάει η καρτουλα.....

Σήμερα αγόρασα μια gigabyte gtx760 με σκοπό να πάρω μια ακόμα αργότερα για sli.

Στο heaven 3.0 βγάζει ένα παραπάνω fps από την hd 7970 που είχα πριν!

Μια χαρά τα πάει η καρτουλα.....

Καλορίζικη και καλοδούλευτη!

Σε τι ρολόγια πριν η 7970(gpu,shaders) και σε τι τώρα η 760 βγάζει παραπάνω?

Ναι βρε δε λέω...μια χαρά είσαι!

Απλά εκεί στηρίζεται τελικά αυτή η διαφορά...επειδή παραξενεύτηκα αρχικά!

Αλλά για κάποιον που κλοκάρει(90% του φόρουμ), άμα τα βάλουμε κάτω θα ήταν καλύτερη μία 7970.Αυτό έψαχνα να βρω.

Όπως και να έχει...καλοδούλευτη και πάλι!

• 2 weeks later...

Γεια σας. Είμαι νέο μέλος και έφτασα σε αυτό το forum ψάχνοντας για κάρτες γραφικών. Θα μπορούσατε να μου πείτε μια γνώμη για το αν μια κάρτα γραφικών 760 είναι αρκετή για το παιχνίδι battlefield 4?

Τα υπόλοιπα κομμάτια που διαθέτω είναι οθόνη με ανάλυση full hd, επεξεργαστης intel i5 2600k, μητρική κάρτα msi z68a-gd45 και 8 giga μνήμης. Ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.