Jump to content

Nvidia 760 - Φήμες λένε για 25 Ιουνίου

Volrath

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Naah, κάτι δε πάει καλά στο παραπάνω γράφημα, η 780 του @zpaf δεν είναι που βγάζει 64fps (έστω και κλοκαρισμένη) στο Haven 4; Τι 38 μας λένε; Throttle του κερατά!? :tomato:

Naah, κάτι δε πάει καλά στο παραπάνω γράφημα, η 780 του @zpaf δεν είναι που βγάζει 64fps (έστω και κλοκαρισμένη) στο Haven 4; Τι 38 μας λένε; Throttle του κερατά!? :tomato:

38,5 εβγαζε η 680 που ειχα στα στοκ της :hehe:

Όντως κάτι έπαιξε στο γράφημα με την 780, αφού βγάζει γύρω στα 50 fps στο heaven.

Για τις 760 στο heaven είναι σωστά πάντως, ακριβώς το ίδιο score είχα βγάλει και εγώ χωρίς OC.

Όντως κάτι έπαιξε στο γράφημα με την 780, αφού βγάζει γύρω στα 50 fps στο heaven.

Για τις 760 στο heaven είναι σωστά πάντως, ακριβώς το ίδιο score είχα βγάλει και εγώ χωρίς OC.

38.5 η 680

56 η 780

οc edition ειναι και οι δυο, αλλα απειραχτες! για να εχεις ενα μετρο το βαζω.....καλα οι overclockers, οτι να ναι!

http://www.thelab.gr/1063511467-post76.html

Φρέσκια εγκατάσταση λειτουργικού δε βοήθησε. Δοκίμασα σε όλα τα pci-e slots.

Μάλλον η κάρτα είναι ελαττωματική.

Προχώρησα σε advanced rma και περιμένω να έρθει η αντικαταστάτριά της πριν τη στείλω πίσω.

EVGA L.F.E.

Ναι σαν να αγοράζεις δεύτερη ίδια κάρτα, χωρίς μεταφορικά και τα έξοδα επιστροφής της 'παλιάς' με UPS pickup χωρίς έξοδα επίσης. Όταν τη λάβουν σου κάνουν full refund του ποσού που έδωσες.

EVGA | Products 700 Series Family&uc=EUR

Αυτή την εμφάνισε add to cart. Αλλά δεν είναι η SC. Λέτε να περιμένω ?

Καλύτερα περίμενε. Η συγκεκριμένη είναι reference υλοποίηση στο pcb. Δεν είναι 5 + 2 VRM, 115% power target. Επίσης μάλλον άλλος τύπος fan, δε ξέρω για ψύκτρα.

Καλύτερα περίμενε. Η συγκεκριμένη είναι reference υλοποίηση στο pcb. Δεν είναι 5 + 2 VRM, 115% power target. Επίσης μάλλον άλλος τύπος fan, δε ξέρω για ψύκτρα.

αν θελουμε να βαλουμε full waterblock παιρνουμε αυτη που ειναι reference?

εχει το ιδιο pcb με την 670?

Υπάρχει κάποιος με μονή κάρτα να δώσει κανένα νουμερο απο 3dm11 και firestrike

με τα max stable ρολόγια που έχει?

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/nvidia-760-fimes-lene-gia-25-iouniou-123785-8.html#post1063517926

Για όποιον ενδιαφέρεται μου είπαν από την EVGA ότι από την άλλη βδομάδα μάλλον θα έχουν stock στις 760.

Υπάρχει κάποιος με μονή κάρτα να δώσει κανένα νουμερο απο 3dm11 και firestrike

με τα max stable ρολόγια που έχει?

Ήθελα να δω νούμερα απο μονή κάρτα max oc, οχι sli.

Έτσι ώστε να συγκρίνω με την δικιά μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.