Jump to content

Nvidia 760 - Φήμες λένε για 25 Ιουνίου

Volrath

Recommended Posts

Νέος κάτοχος και γω της GTX 760 σε σχετικά παλιό μηχάνημα. Συγκεκριμένα πήρα την MSI 760 GTX OC GAMING με 2GB GDDR5. Αναβάθμιση από Geforce 9600GT με την οποία τερμάτισα το Metro 2033 σε ρυθμίσεις High.

Βασικά την αγόρασα για να τερματίσω και το Metro Last Light στις Ultra High ρυθμίσεις... :p

Τα καταφέρνει φαντάζομαι! ...έτσι;

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply
Νέος κάτοχος και γω της GTX 760 σε σχετικά παλιό μηχάνημα. Συγκεκριμένα πήρα την MSI 760 GTX OC GAMING με 2GB GDDR5. Αναβάθμιση από Geforce 9600GT με την οποία τερμάτισα το Metro 2033 σε ρυθμίσεις High.

Βασικά την αγόρασα για να τερματίσω και το Metro Last Light στις Ultra High ρυθμίσεις... :p

Τα καταφέρνει φαντάζομαι! ...έτσι;

welcome to the club φιλε μου !! να τη χαρεις σου ευχομαι !!

σε γενικες γραμμες θα τα παει πολυ καλα αν και δε χρειαζεται να καργαρεις τα settings του παιχνιδιου στο max!!

σκρινακι απο το benchακι του παιχνιδιου με max ρολογια με τη δικη μου σε 1080 p εκτος απο >>>SSAA OFF>> >>>Advance Physx OFF για να παρεις μια ιδεα !!

fue4.jpg

ηρθε επιτελους ο καλος φιλος και εφερε και το 2ο 760 Giga καρτονι :banging:!!!

μπηκε επανω στην asus γρηγορα και αθορυβα !! νουμερακια προσεχως μολις παρω πρεφα τι παιζει και στα γνωστα μπεντσοθεματα :happy:!!

xbl1.jpg

Τελικά ισχύει οτι 2Χ 760 = 780 σε επιδόσεις;

οριστε αδελφε 2 ρεβιουδακια βλεπεις και κρινεις !!!

GeForce GTX 760 SLI review - Introduction

Gigabyte GeForce GTX 760 OC 4GB V1 Review + SLI - Graphics cards - Reviews : ocaholic

• 2 weeks later...

Γεια σας . Το σύστημά μου είναι αυτό της υπογραφής μου.Σκέφτομαι για αλλαγή GPU όριο 250-260 Ε max και συγκεκριμένα αυτή : http://www.skroutz.g...OC-Rev-2-0.html Gigabyte GeForce GTX760 2GB WindForce 3X OC (Rev 2.0) .Τι λέει η κάρτα ; Σχεδόν είναι αποφασισμένο αλλά και κάποια άλλη γνώμη δεκτή. Με ενδιαφέρει η αλλαγή για το BF4 (το έχω το παιγνίδι) και η HD 6950 Το πάει οριακά σε Mid-Low αναλύσεις.Και αργότερα για το TITANFALL. Το υπόλοιπο σύστημα μου τι λέει; Ευχαριστώ.

Γεια σας . Το σύστημά μου είναι αυτό της υπογραφής μου.Σκέφτομαι για αλλαγή GPU όριο 250-260 Ε max και συγκεκριμένα αυτή : http://www.skroutz.g...OC-Rev-2-0.html Gigabyte GeForce GTX760 2GB WindForce 3X OC (Rev 2.0) .Τι λέει η κάρτα ; Σχεδόν είναι αποφασισμένο αλλά και κάποια άλλη γνώμη δεκτή. Με ενδιαφέρει η αλλαγή για το BF4 (το έχω το παιγνίδι) και η HD 6950 Το πάει οριακά σε Mid-Low αναλύσεις.Και αργότερα για το TITANFALL. Το υπόλοιπο σύστημα μου τι λέει; Ευχαριστώ.

Bf4 σε 1080P ολα Ultra χωρις ομως AA παιζει απο 50-75 αναλογα και την πιστα..

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.