Jump to content

Nvidia 760 - Φήμες λένε για 25 Ιουνίου

Volrath

Recommended Posts

Ναι.. από amazon. Και σε προσφορά. Και χωρίς μεταφορικά.

Για πες μου, γιατί να μην το θεωρήσω σωστό το γράφημα?

Αμα ψαχτεί κάποιος σε ξάνα φόρα, αλλά και στα δικά μας, θα δει επίσης οτί οι 7870le έχουν δυσανάλογα πολλά threads με προβλήματα σε σχέση με όσα κομμάτια πούλησαν.

Να μην αναφέρω το θόρυβο που κάνει λες και θα απογειωθεί.

Ή το γεγονός οτί σε ~2μήνες θα είναι ήδη μια γενιά πίσω.

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply
παιδάκια μια βόλτα και από εδώ

Hardwarehouse - GTX N760 TF 2GD5/OC 2GB DDR5 V284-081R

πληρωμή με paypal,τιμολόγιο και τα συναφή

και να κερδισεις τι??10 ευρω???

Ακριβοι στα πιτουρα και φθηνοι στ'αλευρι κ .Κλασσικοι ελληνες

Και η LE μια χαρά καρτούλα είναι. Άμα συνυπολογίσεις κι'όλας ότι έχει και το bundle μέσα γίνεται αξιόλογη προσφορά. Το θέμα είναι όμως ότι τζογάρεις, ουκ ολίγες έχουν θέμα με θόρυβο (coil whine/fan rattle) και με το boost κάποια revisions. E, ρουφάνε και το κάτι τοις τους παραπάνω.

Άμα τακτοποίησαν τα θεματάκια αυτά, και σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια που έχουν, τις βάζω στο ίδιο επίπεδο απο άποψη value. Αλλιώς νταξ, η 760 τα αξίζει τα 30-40€ παραπάνω.

και να κερδισεις τι??10 ευρω???

Ακριβοι στα πιτουρα και φθηνοι στ'αλευρι κ .Κλασσικοι ελληνες

MSI GeForce GTX760 2GB OC Gaming | Skroutz.gr

δέκα ευρώ το βλέπεις εσύ? Την απο πάνω υλοποίηση έχει 228 ο Γερμανος. :whip:

MSI GeForce GTX760 2GB OC Gaming | Skroutz.gr

δέκα ευρώ το βλέπεις εσύ? Την απο πάνω υλοποίηση έχει 228 ο Γερμανος. :whip:

και τι ειναι δηλαδη η συγκεκριμενη υλοποιηση??

Εγω εδω δεν βλεπω να εχει αξιολογη επιδοση σχετικα με τις αλλες GeForce GTX 760 round-up: ASUS vs. MSI vs. EVGA vs. Inno 3D - Benchmarks - Cont'd | Hardware.Info United Kingdom

Παιρνεις μια gιgabyte με 250 ευρω που ειναι επισης o/c version που εχει 250 ευρω

Δηλαδη πρεπει να παρουμε αυτην που εχει ο γερμανος ??

Τι βλεπω εδω?? Ο γερμανος με τα μεταφορικα εχει την gigabyte οσο την εχουνε οι ελληνες??

Hardwarehouse - GIGABYTE GeForce GTX 760 OC 2048MB GDDR5 GV-N760OC-2GD

Αυτο το καταπληκτικο μαγαζι που εχει χαμηλες τιμες πουλαει οσο οι ελληνες??Αποκλειεται, οχι οχι οχι??Δεν το πιστευω τυπογραφικο λαθος στανταρ.Ο μοντιε τεριμπολε.

Ελληνικες κουτοπονηριες.Προτεινουνε την msi που την εμπορευεται το πλαισιο -που ως γνωστον -ειναι στα παντα ακριβο για να δειξουμε ποσο μεγαλη διαφορα εχει με την Γερμανια.

Τς τς τς Shame on you :nono:

και τι ειναι δηλαδη η συγκεκριμενη υλοποιηση??

Εγω εδω δεν βλεπω να εχει αξιολογη επιδοση σχετικα με τις αλλες GeForce GTX 760 round-up: ASUS vs. MSI vs. EVGA vs. Inno 3D - Benchmarks - Cont'd | Hardware.Info United Kingdom

Παιρνεις μια gιgabyte με 250 ευρω που ειναι επισης o/c version που εχει 250 ευρω

Δηλαδη πρεπει να παρουμε αυτην που εχει ο γερμανος ??

Τι βλεπω εδω?? Ο γερμανος με τα μεταφορικα εχει την gigabyte οσο την εχουνε οι ελληνες??

Hardwarehouse - GIGABYTE GeForce GTX 760 OC 2048MB GDDR5 GV-N760OC-2GD

Ελληνικες κουτοπονηριες.Προτεινουνε την msi που την εμπορευεται το πλαισιο -που ως γνωστον -ειναι στα παντα ακριβο για να δειξουμε ποσο μεγαλη διαφορα εχει με την Γερμανια.

Τς τς τς Shame on you :nono:

Ο άνθρωπος λέει τιμολόγιο άρα δε θα πληρωσει το φπα αν το παρει απο τον Γερμανο.

Send from my U9508B

Για δώσε και πες. Αν δεν έχει δε γίνεται δηλ;

Send from my U9508B

οχι το πληρωνεις κανονικα.Πρεπει να στο αφαιρέσει πριν το checkout

https://www.heliguy.com/

Πχ

Προσθεσε κατι το καλαθι.

Πηγαινε στο καλαθι επελεξε greece και εκει που λεει enter vat number βαλε το αφμ σου elxxxxxxxxx

Θα δεις οτι το αφαιρει αμεσως.Εγω εχω επαγγελματικο αφμ δεν ξερω αν το δεχεται αν δεν εχεις.

Ο τυπος φοροδιαφευγει κανονικα.Εφοσον εισαι εκτος Αγγλιας δεν θελει να σου δωσει καμια αποδειξη αρα δεν υπαρχει λογος να σου χρεωσει και φπα(Αγγλιας) 20%

Τι ελληνικο νομιζετε ειναι το φαινομενο , χωρις αποδειξη ποσο?

Αν εχει φορμα να βαλεις τον vat σου καλως ,αλλιως.....τα σταζεις.

οχι το πληρωνεις κανονικα.Πρεπει να στο αφαιρέσει πριν το checkout

Μάλιστα. Επειδή δε το γνωρίζεις, καλό είναι να μη βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα με βαρύγδουπες εκφράσεις όπως Ελληνάρες, κουτοπονηριές κτλπ.

Σε πολλά καταστήματα έπειτα από συνεννοήση, πληρώνεις κανονικά και σου γίνεται refund το φπα.

Μάλιστα. Επειδή δε το γνωρίζεις, καλό είναι να μη βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα με βαρύγδουπες εκφράσεις όπως Ελληνάρες, κουτοπονηριές κτλπ.

Σε πολλά καταστήματα έπειτα από συνεννοήση, πληρώνεις κανονικά και σου γίνεται refund το φπα.

Το επειτα απο συνεννοηση δεν μου ακουγεται και guarantee , Και αν σου πουνε οχι??Στα γερμανικα θα συνεννοηθεις?? :jump:

Με την ιδια λογικη συννενοηση κανεις και με ελληνικο μαγαζακι για καλυτερη τιμη.

amartolos και σε αυτό αντίρρηση ;

έχω λόξα και δεν θέλω να αγοράζω "ελληνικά" :p έστω και με τιμολόγιο,εσύ που κολλάς και γράφεις τις ιστορίες σου πάλι ;

φρέσκο πράμα

apateones_zps70fcba8f.jpg

μιας και υποστηρίζεις τους απατεώνες και φοβάσαι τα rma και τις ξένες εγγυήσεις αγόραζε από εδώ - προσωπικά το κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων από τα νέυρα που μου δημιουργούσαν οι απατεώνες εδώ ελλάδα,τις σπατάλες βενζίνης,και γενικά το χάσιμο από τον πολύτιμο χρόνο μου το έχω γλυτώσει εδώ και πολλά χρόνια και εξακολουθώ να αγοράζω ΜΟΝΟ από εξωτερικό - είναι κύριοι,σε σέβονται και δεν κάνουν τις πουστίες που κάνουν τα "περίπτερα" της ελληνικής αγοράς

εσύ λέγε τα δικά σου :whistling

@ όταν διαβάζω σε αγγελίες "να έχει απόδειξη εγγύηση από ελληνικό κατάστημα" με πιάνουν κάτι γέλια γ@μ@τ@ - σκέφτομαι αυτός ή για να πάρει λεφτά πάει ή για να πάρει καινούργια σειρά κάρτας γραφικών αχαχχα

Το εμπόριο hardware είναι ασύμφορο για τον έλληνα επαγγελματία εδώ και πολλά πολλά χρόνια όπως είναι ασύμφορο και για τον καταναλωτή να ψωνίζει απο μικρά καταστήματα αν ξέρει που να ψάξει και να ψωνίσει απευθείας! Ειδικά όταν μιλάμε για high end users. Ο μέσος καταναλωτής θα πάει σε πλαίσιο,multirama,κωτσόβολο και για μένα καλά κάνει(δε θα το αναλύσω εδώ όμως)

Αυτό που κάνουν τα ψαγμένα ελληνικά καταστήματα που αντέχουν ακόμα και κάνουν ηλεκτρονικό εμπόριο είναι να ψωνίζουν απο μεσάζοντες σα το κατάστημα που linkαρε ο kom. Κάποιες φορές θα λάβουν ένα email με προσφορές για πολλά κομμάτια, κάποιες μικροεκπτώσεις και αυτό είναι όλο.

Πάνε για μικρά ποσοστά και για εμένα δεν αξίζει τον κόπο αν υπολογίσεις χασούρες απο rma, απαξιωμένα stock και λειτουργικά έξοδα. Στην τελική αν το καλοσκεφτείς δεν φταίνε και αυτοί, έτσι είναι η "δουλεία". Το θέμα είναι τι συμφέρει τον καθένα. Δεν είναι όλοι οι "πελάτες" ίδιοι

ΥΓ. Ξύπνημα,καφές,τσιγάρο, κόψιμο(sic) άνοιγμα αγγελιών στα ελληνικά τεχνολογικά forum για άπειρο γέλιο ala μπραφ!

Sorry για το super offtopic :p

με αυτό που μου είχαν κάνει την επόμενη μου έγλυφαν να μη πω τί για να μου στείλουν δύο 760 με την παλιά τιμή,αλλά τους έδωσα άκυρο και επίσης τους είπα να μη ξανά ενοχλήσουν γιατί είχαν καταντήσει κουραστικοί τόσο με email αλλά και τηλέφωνα

:TD:

υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές !

με αυτό που μου είχαν κάνει την επόμενη μου έγλυφαν να μη πω τί για να μου στείλουν δύο 760 με την παλιά τιμή,αλλά τους έδωσα άκυρο και επίσης τους είπα να μη ξανά ενοχλήσουν γιατί είχαν καταντήσει κουραστικοί τόσο με email αλλά και τηλέφωνα

:TD:

υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές !

Για να καταλάβω: Τους έστειλες email ζητώντας να μάθεις γιατί σου ακύρωσαν τη παραγγελία, παραδέχθηκαν το λάθος και σου πρότειναν να στις πουλήσουν στην παλιά τιμή, αλλά αυτό ήταν κατάντια και κουραστικό; Αν δε σου απάνταγαν δηλ τι θα έλεγες;

Επίσης, εξαιρώντας τις αγορές άνευ ΦΠΑ που η EVGA δε δίνει απευθείας, η αγορά θα σου έβγαινε 430€ για 2 x evga gtx 760 sc acx. Καλή τιμή, ιδιαίτερα τώρα που βγαίνουν 80€ παραπάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.