Jump to content

Nvidia 760 - Φήμες λένε για 25 Ιουνίου

Volrath

Recommended Posts

kαλοριζικη η καρτουλα και αρχησε να ψαχνεις για κανα mod bios να βρεις την υγεια σου.Μου φαινεται πως η 7 σειρα της nvidia μονο με mod bios δουλευει οπως πρεπει και δειχνει τις δυνατοτητες της!

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply
kαλοριζικη η καρτουλα και αρχησε να ψαχνεις για κανα mod bios να βρεις την υγεια σου.Μου φαινεται πως η 7 σειρα της nvidia μονο με mod bios δουλευει οπως πρεπει και δειχνει τις δυνατοτητες της!

Αυτό πως προέκυψε? More info plz. (καλοπροαίρετα ρωτάω)

για τον λογο throttle το λεω τις εχουν κανει πολυ μιμου απτου με το παραμικρο να ριχνουν ρολογια!Αλλα οι καρτες μπορουν παραπανω και δουλευουν μια χαρα με καποια συγκεκριμενα mod bios σε ολα τα φορουμ εξω ολοι με αλλαγμενα bios τις δουλευουν!

Ναι αλλά δεν ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία; Γενικά αυτές ανεβάζουν 80άρια.

kοιτα και εγω αυτο φοβομουν στις δικες μου που ειναι sli και εννοειτε μεγαλυτερες 8ερμοκρασιες αλλα...αν προσεχεις τα ρευματα σου και με ενα καλο fan profile εισαι αρχηγος.σε metro last light & crysis3 τωρα με τις ζεστες βαραω μεχρι 78 μαχιμουμ με ολα τα settings και στα 2 παιχνιδια στον θεο.Βεβαια τωρα κοιταω και να τις βαλω στο νερο.Αλλα και με το bios το στοκ οι 8ερμοκρασιες δεν ειχαν διαφορες τρελλες αντε να σουν 2 βα8μους κατω

Η evga έχει 3 χρόνια εγγύηση ή 5;

EVGA offers various limited warranty terms from the date of purchase to the original owner with a valid invoice. For original owners without a valid invoice and users that have not purchased the product from an authorized reseller, the warranty period is 3 years from the date that the product was shipped from EVGA's warehouse. Registration is recommended by EVGA, but not required on the following:

• Limited 3 Year Suffixes: -EK, -K1, -K2, -KR, -KA, -KF, -KM
  • Limited 5 Year Suffixes: -GR, -VR
  • Limited 10 Year Suffix: -XR

[MENTION=1891]Τζώρτζης[/MENTION]

Μπορούμε να έχουμε ένα βίντεο με το fan της κάρτας σε 80% περίπου αν είναι εύκολο βέβαια.

Ορίστε:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wFL4iMmOFlQ]Nvidia EVGA GTX760 sc blower type fan noise - YouTube[/ame]

~50εκ το μικρόφωνο του κινητού από τη gpu, με το κουτί του υπολογιστή να είναι ανοιχτό (χωρίς side panel) και οι ανεμιστήρες του κουτιού στα 7V για λιγότερη παρουσία τους στη καταγραφή.

Δε μπορούσα να κάνω το ίδιο για τα τζιτζίκια και το πουλάκι απέξω από το παράθυρο :hehe:

Εγω παντως αν σου ειναι ευκολο, θα ηθελα να δω νουμερακια valley, heaven 4.0 σε hd καθως και κανενα 3dmark11- 3dmark firestrike και γενικως οτι εχεις διαθεσιμο απο benches!

Θα ηθελα επισης να δω και απο oc τι κανει, αν ειναι προθυμη η οχι στο ανεβασμα των ρολογιων!

Μου φαινεται πολυ ενδιαφερουσα καρτα για τα λεφτα της:)

Εγω παντως αν σου ειναι ευκολο, θα ηθελα να δω νουμερακια valley, heaven 4.0 σε hd καθως και κανενα 3dmark11- 3dmark firestrike και γενικως οτι εχεις διαθεσιμο απο benches!

Θα ηθελα επισης να δω και απο oc τι κανει, αν ειναι προθυμη η οχι στο ανεβασμα των ρολογιων!

Μου φαινεται πολυ ενδιαφερουσα καρτα για τα λεφτα της:)

Η κάρτα παίζει stable έως τώρα στα 1254/1800 1.212V.

Δοκιμασμένη σε valley, 3dmark11 & 13, BF3 multi 2-2.5 ώρες. 3dmark βγάζει στα 1280/1800 αλλά δεν είναι σταθερή.

Θερμοκρασίες με ρυθμισμένο προφίλ για τον ανεμιστήρα ως εξής:

40% έως 50°C, γραμμικά 100% στους 75°C δουλεύει περίπου 70-74°C στο valley, 60-65°C στο BF3.

Το κουτί είναι μέτριο ως προς το air flow efficiency.

Δεν έχω κρατήσει 3dmark urls, αλλά παίζει περίπου 9400marks graphics score 3dmark11, και 6800 στο 3dmark (13).

Valley παίζει στα ~47fps 1080p, σε 1680*1050:

valley_1254-1800-8684.jpg

[MENTION=1891]Τζώρτζης[/MENTION] Ωραιος thanks!

1250mhz stable καθε μερα, καθολου ασχημα μια χαρα!:T:

Περισσοτερη περιεργεια εχω για τον αν η καρτουλα αυτη με ενα καλο καθημερινο Oc, βγαινει μπροστα απο μια 680 στα μαμα της, που μαλλον θα το καταφερνει!

[MENTION=1891]Τζώρτζης[/MENTION] Ωραιος thanks!

1250mhz stable καθε μερα, καθολου ασχημα μια χαρα!:T:

Περισσοτερη περιεργεια εχω για τον αν η καρτουλα αυτη με ενα καλο καθημερινο Oc, βγαινει μπροστα απο μια 680 στα μαμα της, που μαλλον θα το καταφερνει!

Κάπου εκεί παίζει η referance της nvidia με OC. Οι aftermarket ξεπερνούν την 680:

NVIDIA GeForce GTX 760 2 GB Review | techPowerUp

Κάπου εκεί παίζει η referance της nvidia με OC. Οι aftermarket ξεπερνούν την 680:

NVIDIA GeForce GTX 760 2 GB Review | techPowerUp

Δεν σε καταλαβα!

Οι non reference καρτες δηλαδη κλοκαρουν ψηλοτερα απο τις reference?

Παιζει τιποτε με ξεκλειδωτο over voltage ξερω γω στις non reference και υπαρχουν περιορισμοι στις reference καρτες?

Όχι απλά λόγο των καλύτερων coolers κλοκάρουν πιο ψηλά. Αυτό εννοούσα.

Νταξ δεν νομιζω να παιζουν τρελες διαφορες στις θερμοκρασιες, τουλαχιστον οχι σε σημειο που να επηρεαζει τα ρολογια.

Αν δεν παιζει τιποτε over voltage στα non reference μοντελα τοτε περισσοτερο θεμα τυχης ειναι, αναλογα το κομματι που θα σου κατσει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.